Nieuw

Tsunami van wandluizen in Zweden – Politiek-correcte Kerk: “De Zweden reizen meer”

Op dinsdag kondigde het ontsmettingsbedrijf Anticimex aan dat het een explosieve toename van bedwantsen in andere delen van de samenleving dan woningen, jeugdherbergen en hotels zag.

Volgens het decontaminatie-bedrijf Anticimex is het aantal saneringen van bedwantsen in Zweden in drie jaar tijd met 45 procent toegenomen. In bijvoorbeeld de provincie Örebro steeg het aantal ontsmettingen van wandluizen tussen 2016 en 2017 met 83 procent. Een reden voor de toename zou zijn dat de wandluizen na de vakantie mee naar huis vergezellen en ook dat de luizen resistent worden tegen de pesticiden.

Eerder was al opgevallen dat er steeds meer luizen worden ontdekt in woningen, jeugdherbergen, hotels en bussen. Nu kondigt Anticimex aan dat ze nog meer gebieden in het openbaar vervoer moeten desinfecteren, meldt het Zweedse staatskanaal SR.

– Het is ook begonnen te groeien in de publieke sector zoals vliegtuigen, treinen en boten, zegt Sven Jeppsson, groepsbeheerder bij Anticimex.

Sceptisch over de uitleg
In de sociale media geloven veel mensen niet in de verklaring van Anticimex dat het gaat om meer reizen.

“Volgens SR is de toename van het aantal luizen te wijten aan het feit dat we meer reizen en onze huizen vaker verhuren als we vakantie hebben!
Oké! Nu heb ik er echt genoeg van!”

“We leven langer en moeten de pensioengerechtigde leeftijd verhogen, zegt pc [politiek correct], we reizen meer en meer en nemen luizen en eerder uitgeroeide ziektes mee, zegt pc, we melden meer en meer misdaden, ook al zijn we nog nooit zo veilig geweest, zegt pc. Maar meer en meer mensen kijken door deze pc-leugens heen…”

Bron:

Anticimex: Vägglöss ökar lavinartat i samhället

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8507 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Tsunami van wandluizen in Zweden – Politiek-correcte Kerk: “De Zweden reizen meer”

 1. koddebeier // april 2, 2019 om 13:24 //

  Ghooooooo,hoe zou dat nou komen ??? Misschien omdat Zweden Zweden niet meer is.

  Liked by 1 persoon

 2. Jaja……..het woord asielzoekers wordt weer duidelijk gemeden.

  Like

 3. Nee hoor, dat zijn gewone asielzoekers…

  Like

 4. Gut, ik dacht dat dat de “vluchtelingen”waren?

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Tsunami van wandluizen in Zweden – Politiek-correcte Kerk: “De Zweden reizen meer” – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s