Nieuw

Salvini wil autochtoon nageslacht bevorderen: “Een land zonder baby’s is een land dat sterft”

Een duidelijke boodschap: tijdens een bijeenkomst van tegenstanders van het homohuwelijk sprak de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Salvini zich uit voor de ondersteuning van heteroseksuele paren. “Zij moeten worden geholpen om meer kinderen te krijgen”, zei Salvini op zaterdag op het “Wereld Congres van Families” in Verona. “Dit is de plicht van de regering”, aldus Salvini.

Sinds vrijdag komen conservatieve christenen en rechtse politici die zich verzetten tegen abortus en homohuwelijken bijeen in Verona. Achter de bijeenkomst staat een christelijk netwerk van evangelische invloed uit de VS.

Programmatisch legt Salvini uit: “Als vice-premier van dit land wil ik aan het einde van mijn vijfjarige ambtstermijn beoordeeld worden op de vraag of de Italianen weer meer veiligheid en banen hebben en weer baby’s krijgen, want een land zonder baby’s is een land dat sterft”.

Bron:

Salvini will einheimischen Nachwuchs fördern: „Ein Land ohne Babys ist ein Land im Sterben“

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8192 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Trackback / Pingback

  1. Salvini wil autochtoon nageslacht bevorderen: “Een land zonder baby’s is een land dat sterft” – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s