Nieuw

‘How does this serve US interests?’ Gabbard slams decision to sell Saudi Arabia nuclear weapons tech

Tulsi Gabbard has slammed the US for allowing firms to sell Saudi Arabia nuclear tech despite its history of exporting extremism which inspires Islamic State (IS, formerly ISIS) and Al-Qaeda, which she says the Kingdom supports.

The Hawaiian congresswoman and Democratic presidential candidate took aim at the Kingdom’s history of extremism in a Twitter video that criticized Energy Secretary Rick Perry’s secret authorizations, to six US companies, allowing for the sale of nuclear power technology and assistance to Saudi Arabia, as Reuters revealed last week. Gabbard said the move is “both mind-blowing and inexplicable.”

RT >>

Lekker bezig dat Barbarije:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on ‘How does this serve US interests?’ Gabbard slams decision to sell Saudi Arabia nuclear weapons tech

  1. vonpuffelen // april 2, 2019 om 17:08 //

    Hun spirituele partners in Tel Aviv hebben ze al lang op de plank liggen, wat is het probleem nu ineens?

    Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s