Nieuw

Het privilege van blanke mannen: zelfmoord

Lunchpauze van blanke mannen - Foto: Screenshot Youtube

“Giftige mannelijkheid” – de demonisering van mannelijkheid. Geen enkele andere sociale groep in de VS is zo gemarginaliseerd en gedemoniseerd als de blanke man. En in geen enkele andere groep stijgt het zelfmoordcijfer zo sterk.

In de Verenigde Staten stijgen de zelfmoordcijfers over het algemeen. Deze stijging kan echter slechts aan één groep worden toegeschreven, die in zijn zelfmoordpercentage exorbitanter is dan welke andere groep ook. Het zijn blanke mannen van Europese afkomst, zoals de BBC heeft ontdekt. Alle anderen, Afrikaans-Amerikanen, Latino’s en vrouwen in het algemeen, vallen niet op door de toegenomen zelfmoordcijfers. Maar blanke mannen van middelbare leeftijd doden zichzelf in alarmerende aantallen.

Zelfmoord is echter niet de enige oorzaak dat de gemiddelde levensverwachting in de VS niet langer stijgt maar daalt. Drugs- en alcoholmisbruik zijn een andere oorzaak, zoals PBS meldt. Statistisch gezien is dit ook te wijten aan de blanke mannen van middelbare leeftijd van Europese afkomst.

Reeds in 2015 had de British Telegraph de volgende kop: “Als vrouwen zichzelf net zo vaak zouden doden als mannen, zouden wij er voor altijd van beschuldigd worden”. Dit komt overeen met de bijzondere feministische desinteresse in het feit dat het verschil in gemiddelde levensverwachting tussen mannen en vrouwen in de afgelopen eeuw is verzesvoudigd (!). En dat in het voordeel van vrouwen. Terwijl ze in 1920 gemiddeld een jaar langer leefden dan mannen, zijn het er nu bijna zes.

Dit is vooral opmerkelijk omdat feministen voor vrijwel alles sociologische redenen aanhalen. Met andere woorden, juist die mensen die voortdurend huilen en meer mannelijke empathie voor het vrouwelijke geslacht eisen, denken er niet aan zich zorgen te maken over het andere geslacht. Feminisme is de oorlogsverklaring van egoïsten en hun politieke aanval op de mannelijke helft van de mensheid. En deze oorlogsverklaring moet dringend worden beantwoord.

Hoewel de onderstaande grafiek twaalf jaar oud is, illustreert deze nog steeds de extreme discrepantie in zelfmoordcijfers tussen mannen en vrouwen.

Zelfmoordstatistieken Duitsland 2007: blauw = man, rood = vrouw. Bron: WikiMANNia

Het culturele marxistische verhaal

Maar er wordt nog iets anders verteld. De snack heet: “Blanke mannelijke privileges”. Mannen zijn bevoorrecht, blanken zijn sowieso bevoorrecht, en dus zijn blanken mannen degenen met de meeste privileges. Ze worden object van de gebalde haat van de linkse activisten. Volgens het verhaal zijn blanke mannen uitsluitend verantwoordelijk voor de oorlogen en genociden van deze wereld. “Mannelijke beschikbaarheid” is een andere term die populair is geworden. Historisch gezien zijn blanke mannen beschikbaar geweest als kanonnenvoer, en in vredestijd worden ze beschouwd als een wegwerpproduct die op de arbeidsmarkt overbodig is verklaard of moet slaven tegen lage lonen. Als vaders van gezinnen zijn ze ook massaal een wegwerpartikel. Als een vrouw moe wordt van hen, worden ze “weggegooid”, maar mogen ze na een echtscheiding nog steeds betalen.

In Duitsland komt 75 procent van alle echtscheidingsverzoeken van vrouwen. Zij hebben het minst te verliezen. In de VS vinden steeds meer blanken hun plaats in de maatschappij niet meer, ze ontwikkelen geen gezond gevoel van eigenwaarde. Klassieke mannelijke deugden als kracht, moed, hardheid en betrokkenheid lijken in de hightech wereld overbodig geworden. De trotse werker die voor zichzelf en zijn gezin zorgt, wordt steeds zeldzamer. Jongeren merken dat natuurlijk. Omdat ze steeds minder mannelijke rolmodellen hebben en de mannelijkheid van jongens in de puberteit al gedemoniseerd is, zoeken ze naar vervangers in steeds brutaler wordende videospellen in plaats van bevestiging te zoeken in sport en ambacht. In de fantasiewereld van videogames kunnen ze hun agressie uitleven en hun droom van heldendom pseudo-realiseren.

Op de lange termijn zal de demonisering van de mannelijkheid, dit linkse radicale feministische verhaal van de “toxische mannelijkheid”, enorme schade toebrengen aan de westerse beschaving. Andere culturen die niet door dit verhaal worden gevormd, zullen de overeenkomstige leemten in de modellen van mannelijkheid opvullen met hun eigen begrip van mannelijkheid. Een westerse, feministische, pacifistische samenleving zal hier niets meer tegenin te brengen hebben en zal uiteindelijk gewoon worden overlopen.

Bron:

Privilegien weißer Männer: Selbstmord

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

6 Comments on Het privilege van blanke mannen: zelfmoord

 1. trebor2110 // april 2, 2019 om 19:58 //

  onder het mom van nieuwe huizen want die hebben we tekort , maar ondertussen er gelijk even een paar statushouders tussen plaatsen , moeten de woonwagenbewoners die er al 30 jaar staan weg . Statushouders brengen de gemeente geld van uit Den Haag in het laatje .
  http://www.varnws.nl/artikel/lezersnieuws/57670/actie_met_petitie_voor_woonwagenbewoners_in_zwanenkamp__?fbclid=IwAR2zlQf4lQP0GhdpPNVXdpACysf9spwI3yF6lWjpWYN7IGgp9Q2SgmAqrGk#.XKOiRdIzbcs

  Like

 2. Persoonlijk ken ik alleen vrouwen die zich van het leven hebben beroofd.
  De trotse werker die voor zijn gezin zorgt, lees ik
  Helaas is werk buitens huis voor vrouwen geen recht gebleven maar een plicht geworden

  Liked by 1 persoon

 3. De moeder van dat meisje in die video waar trebor2110 naar verwijst, blijft gewoon thuis.

  Like

 4. Jack vanderVeen // april 3, 2019 om 17:56 //

  Zolang het privilege van zelfmoord door de blanke lynxze shit geclaimd wordt, kan ik daar heel goed met dat idee leven en kunnen er niet genoeg van die lynxze shit dat privilege toepassen.

  Over alcohol gesproken: ik zal eens een wijnfles aanrukken

  Like

 5. Anoniem // mei 6, 2019 om 18:11 //

  Mooi probleem ook weer opgeruimd. We waren toch nergens goed voor. We waren ook niet nodig voor de vrouwen. Ja, als je dit leest kom je mooi te laat met je kinderwens. Ik ben onvruchtbaar geworden en wacht alleen nog op mijn dood. En dan als ik dood ben wil jij zeker een relatie met me … pffffffff… Altijd van die onmogelijk dingen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s