Nieuw

EU plant ‘Proactieve Aanpak’ voor het stimuleren van legale migratie naar Europa

foto ter illustratie, niet de negers in kwestie

Europa moet een “proactieve aanpak” volgen om het niveau van immigratie naar het blok te verhogen, volgens een nieuw verslag van de Europese Commissie, waarin wordt verklaard dat migranten “steeds belangrijker” zouden worden in de EU-strategie voor economische groei.

Volgens een ‘fitness check’ van de Europese wetgeving inzake legale immigratie, die vrijdag werd aangenomen als onderdeel van het Brusselse Regulatory Fitness and Performance (REFIT) schema, zouden de huidige EU-regels “grotendeels geschikt zijn voor het doel”.

De Commissie heeft in haar beoordeling echter een aantal zogenaamde “kritieke kwesties” geïdentificeerd die ertoe leiden dat de regels slechts een “beperkte impact hebben op de algemene migratie-uitdagingen waarmee Europa wordt geconfronteerd”.

Ervan uitgaande dat de Brusselse autoriteiten werken aan de ontwikkeling van een “gemeenschappelijk beleid inzake legale migratie” dat aan alle landen van het blok zou worden opgelegd, werd in het verslag opgeroepen tot “een breed scala aan maatregelen” om dit doel te bereiken.

Veel van de geïdentificeerde kwesties waren gericht op het bereiken van een grotere “harmonisatie” van de regels in alle EU-landen – of de opheffing van de nationale soevereiniteit inzake immigratiecontroles – met als doel het creëren van “een gelijk speelveld tussen de lidstaten” op gebieden zoals toelatingsvoorwaarden en zogenaamde mensenrechten, waaronder “het niveau van de rechten die aan onderdanen van derde landen worden toegekend en de bescherming van het gezinsleven”.

Naast het eisen van een “strengere handhaving” van de minimale “eisen die door Brussel worden opgelegd”, werd in de evaluatie ook gesteld dat er meer inspanningen nodig zijn om het bewustzijn van de EU-regels die ‘rechten’ toekennen aan niet-Europese onderdanen te vergroten.

Volgens de bewering dat migratie “waarschijnlijk een steeds belangrijkere rol zal spelen bij het aanpakken van tekorten aan arbeidskrachten en vaardigheden in een vergrijzende Europese samenleving”, was een belangrijke conclusie van de “geschiktheidscontrole” dat Europa een “effectievere aanpak nodig heeft om hoogopgeleide werknemers uit derde landen aan te trekken, zoals de Commissie had voorgesteld in de hervorming van de blauwe kaart”.

Terwijl Brussel erop aandringt dat het programma voor de blauwe kaart alleen bedoeld is om hoogopgeleide migratie naar Europa mogelijk te maken, heeft Breitbart London al eerder gemeld dat de voorgestelde veranderingen – die erop gericht zijn het vooruitzicht van het leven in Europa “aantrekkelijker” te maken voor mensen in de derde wereld – duidelijk in tegenspraak hiermee zijn, en dat het noodzakelijk zou zijn om nieuwkomers onderwijs, werk en beroepsopleiding te bieden.

Migratiecommissaris Dimitris Avramopoulos zei hierover: “Nu we van crisisbeheer overstappen op een structurele aanpak van migratie op lange termijn, is een meer proactieve aanpak van het beheer van legale migratie nodig.

“Het gaat hier om economie, stabiliteit en groei. We moeten de bestaande rechten en voorwaarden van iedereen die om studie-, werk- of gezinsredenen naar Europa komt, beter regelen. Dit is in het belang van zowel de lidstaten als de lidstaten die legaal naar de EU migreren”.

Bron:

EU Plots ‘Proactive Approach’ for Boosting Legal Migration to Europe

Dit zegt Dimitris Avramopoulos‏ er zelf over, en u kunt ook twee van zijn medewerkers even bellen:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on EU plant ‘Proactieve Aanpak’ voor het stimuleren van legale migratie naar Europa

 1. Pierre Van de Kletersteeg // april 2, 2019 om 17:48 //

  Hoog tijd voor Nexit. Idioot van PvD dat die tegen stemden.

  Zo; nu moeten nog alle blanke vrouwen verplicht neuken met negers?
  hebben ze in Bussel wel eens gedacht WAAROM Afrika achtelijk is??? B.v. omdat van Somaliers die in NL kwamen vorig jaar, bijna 50% een psychische afwijking heeft.
  Waarom? Wel 60 generaties inteelt…..

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s