Nieuw

Duitse politiestatistieken 2017: 524 moorden, 1.316 verkrachtingen en 22.609 levensgevaarlijke lichamelijke letsels door “immigranten”

Vorig jaar heeft het aandeel buitenlanders onder verdachten zich op een hoog niveau gestabiliseerd. In 2017 was hun aandeel nog 30,4 procent van alle verdachten, in 2018 was dat 30,5 procent. Tien jaar geleden was dat iets meer dan de helft, namelijk 18,9 procent.

De cijfers komen uit de politiecriminaliteitscijfers (PKS) die op dinsdag door de minister van Binnenlandse Zaken Horst Seehofer (CSU) zijn gepresenteerd. De onder “immigranten” gegroepeerde asielzoekers, asielgerechtigden, getolereerde personen en illegale immigranten zijn met 8,6 procent van de verdachten buitenproportioneel vertegenwoordigd in de 5,55 miljoen misdaden van vorig jaar. Minstens 524 moorden, 1.316 verkrachtingen en 22.609 levensgevaarlijke lichamelijke letsels komen daarbij op hun conto.

Er zij echter op gewezen dat de PKS niet de feitelijke criminaliteitssituatie weerspiegelt. In het rapport wordt alleen de nadruk gelegd op “de criminaliteit die de politie verleden jaar, vanuit hun gezichtspunt, tot het einde heeft afgewerkt”, zoals de voorzitter van de Federatie van Duitse rechercheurs, Sebastian Fiedler, aan “Phoenix” bekritiseerde. De PKS heeft geen recht gedaan aan de ontwikkelingen, met name in de drugsgerelateerde criminaliteit. “We hebben gemerkt dat we op dit moment te maken hebben met een stortvloed aan verdovende middelen, omdat we op dit gebied niet veel resources inzetten, ondanks dat drugs nog steeds letterlijk voor onze voeten vallen.

“De statistieken geven geen realistisch beeld van de werkelijke misdaadsituatie, aangezien alleen die handelingen worden geregistreerd die bij de politie bekend zijn geworden”, zegt Oliver Malchow, de federale voorzitter van de politiebond.

Bijzonder opvallend is vooral de “weerstand tegen staatsmacht”, die met 39,9 procent toenam tot 34.168 bekende gevallen. “Het is beangstigend hoe het geweld tegen politieagenten nieuwe wegen inslaat. Statistisch gezien werden mijn collega’s vorig jaar ongeveer 32 keer per dag aangevallen. Als de verzetsovertredingen worden geteld, is het bijna 94 per dag”, vertelde Malchow aan de “Welt”.

Er is ook kritiek op de PKS vanuit de politiek, bijvoorbeeld van Bernd Baumann, parlementsleider van de AfD-fractie in de Bundestag: “De gevoelde criminaliteit heeft vaak meer te maken met de werkelijkheid dan met statistieken”, wordt hij geciteerd door de pers.

Bron:

Polizeiliche Kriminalstatistik vorgestellt: 524 Morde, 1.316 Vergewaltigungen und 22.609 gefährliche Körperverletzungen von „Zuwanderern“

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8192 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Duitse politiestatistieken 2017: 524 moorden, 1.316 verkrachtingen en 22.609 levensgevaarlijke lichamelijke letsels door “immigranten”

 1. Andrea // april 4, 2019 om 21:38 //

  Wie schaffen das!!!!!
  Wat een rotwereld!!!
  Wanneer worden de dictators berecht??
  Europa is failliet!!!
  Het gaat maar door net zo lang tot het klootjesvolk wakker wordt, helaas is het dan te laat.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Duitse politiestatistieken 2017: 524 moorden, 1.316 verkrachtingen en 22.609 levensgevaarlijke lichamelijke letsels door “immigranten” – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s