Nieuw

Asiel-stormloop: Om “asiel-tactische redenen” bekeren “vluchtelingen” zich tot het christendom

Jezus huilt.

Om “asiel-tactische redenen” zouden veel asielzoekers uit islamitische landen zich van de islam tot het christendom converteren. Deze stellingname werd in een verslag van de “Welt am Sonntag” door de bestuursrechter Andreas Müller geponeerd. De bekering werd niet uit innerlijke overtuiging uitgevoerd. Volgens Müller worden de rechtbanken die over de ernst van de geloofsverandering moeten beslissen “in negen van de tien gevallen” voorgelogen.

Momenteel zijn er 8.660 asielzaken aanhangig bij de administratieve rechtbank in Düsseldorf. Bijna elke tiende aanvrager komt uit Iran, waarvan ongeveer 70 procent zich op een verandering van religie beroept. Van ongeveer 15 tot 20 procent van hen wordt dit erkent. Bovendien zouden de rechtbanken de kerken ervan beschuldigen dat zij op inflatoire wijze doopcertificaten aan asielzoekers afgeven.

Bron:

Asyl-Ansturm: Aus „asyltaktischen Gründen“ konvertieren „Flüchtlinge“ zum Christentum

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8623 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Asiel-stormloop: Om “asiel-tactische redenen” bekeren “vluchtelingen” zich tot het christendom

 1. Maar da’s helemaal niet zo moeilijk uit te zoeken.

  Moslims mogen/moeten liegen als het in belang van islam is. (taqiaa)

  Laat ze zweren bij Mohammed met hand op de Koran dat ze ECHTE Christenen zijn.
  Als ze fake zijn, zullen ze onder geen beding dat doen, want “dan komen ze in de hel”.

  Like

 2. Ik heb nog een idee…vraag ze om te bidden, om een christelijk gebed op te zeggen…en welke christelijke stroming zij gekozen hebben (katholiek, protestants of iets anders) als ze dan gelogen hebben vallen ze zo door de mand…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s