Nieuw

Afghanistan, vrouwen op hun knieën en geslagen omdat ze naar muziek luisteren

Een video op Facebook toont de straf van vrouwen in de provincie Noristan, die “schuldig” zijn aan het luisteren naar muziek.

Ze werden met geweld meegenomen, gedwongen op de grond te knielen en vervolgens herhaaldelijk met een riem geslagen.

Geweld tegen vrouwen in Afghanistan is een eindeloos drama. En dit keer is het een video (bekijk hier de video) uit de provincie Noristan om opnieuw de gruwelijkheid van wat er dagelijks gebeurt in Centraal-Azië te demonstreren.

klik op de foto om naar de video te gaan

De film, gepubliceerd op Facebook, toont het geweld dat het land kenmerkt sinds de islamisten moslims het hebben overgenomen. De vrouwen worden naar het centrum van een onverharde weg gebracht en zijn hulpeloos, onbeweeglijk, bijna zonder enig gebaar van rebellie, ze buigen en worden gestraft. De reden? Ze hebben naar muziek geluisterd. Dat is genoeg om de marteling te ontketenen.

Een gruwelijk dagelijks leven, gedemonstreerd door de “normaliteit” die uit de video naar voren komt, terwijl er niets normaal aan zou moeten zijn. Maar dit is ook Afghanistan, een land waar ondanks de oorlog van de Verenigde Staten en de westerse landen, de sharia nog steeds de wet is voor de meeste burgers. En dat nu, nu de Taliban klaar zijn om de meerderheid van de staat in handen te nemen, het op steeds meer gebieden wordt opgelegd.

Bron:

Afghanistan, donne in ginocchio e frustate per aver ascoltato musica

Wat een succes nadat de Verenigde Staten 3 biljoen in een zinloze oorlog gestort hebben om wat papaver te verbouwen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

6 Comments on Afghanistan, vrouwen op hun knieën en geslagen omdat ze naar muziek luisteren

 1. ♫Hit me with your rhythm stick. Hit me! Hit me!♫

  Like

 2. moslims?? sinds het is overgenomen door de taliban bedoel je sukkel.

  Like

 3. Eerst maar eens stevig oefenen op de Linkschen, die dit wil;len en normaal vinden? Leve de cultuur!

  Like

 4. faisal // april 3, 2019 om 23:38 //

  Het is propaganda over afghaanse gemeenschap matschapij Het is islamic regels wanneer en vrouw of man onregelmatige seksiveel contact met elkaar hebben worden op hun knieen en geslagen niet over muziek te luisteren. ik wil zeggen dat jullie eerst informatiezelf moeten zoeken en dat op sociale media plaatsen

  Like

 5. faisal // april 3, 2019 om 23:38 //

  Het is propaganda over afghaanse gemeenschap matschapij Het is islamic regels wanneer en vrouw of man onregelmatige seksiveel contact met elkaar hebben worden op hun knieen en geslagen niet over muziek te luisteren. ik wil zeggen dat jullie eerst informatiezelf moeten zoeken en dat op sociale media plaatsen

  Like

 6. Wat een opluchting. Ik verkeerde in de veronderstelling dat deze arme vrouw werd mishandeld omdat ze naar muziek had geluisterd, maar het blijkt dus een of ander seksueel relatieprobleem te zijn, als ik je goed begrijp. Uiteraard heb je dan helemaal gelijk dat ze volgens jouw islamitische steentijd normen en waarden flink op haar donder moet krijgen.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Afghanistan, vrouwen op hun knieën en geslagen omdat ze naar muziek luisteren – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s