Nieuw

SPD politicus Kahrs eist een verbod op AfD – Sarrazin zou zelfs SPD moeten verlaten

Johannes Kars

“Alle AfD-leden van het parlement zijn lid van een rechts-radicale partij”, aldus Johannes Kahrs, woordvoerder van de conservatieve Seeheimer Kreis in de SPD. De partij moet daarom worden geëvalueerd, geobserveerd en verboden.

De spreker van de conservatieve Seeheimer Kreis in de SPD, Johannes Kahrs, heeft zich uitgesproken voor een verbod op de AfD.

“Alle afgevaardigden van AfD zijn lid van een rechtse radicale partij”, zei hij op maandag in het “Bild” programma “Die richtigen Fragen”. Daarom moet de partij worden onderzocht, geobserveerd en verboden, zei de SPD budgetchef.

Hij raadde zijn partijgenoot Thilo Sarrazin aan om de SPD zelf te verlaten. “Als hij slim is, zal hij zich bij de AfD aansluiten, daar hoort hij thuis,” zei Kahrs.

Mevrouw Kramp-Karrenbauer is niet opgenomen in het regeerakkoord
Op 12 maart heeft Johannes Kahr zich al voor het einde van de zittingsperiode uitgesproken over de verkiezing van de CDU-voorzitter Annegret Kramp-Karrenbauer tot bondskanselier. Hij legde uit dat de SPD een “coalitieakkoord met de CDU en mevrouw Merkel” had. “Mevrouw Kramp-Karrenbauer was niet gepland. Om een kanselier uit te wisselen is het akkoord van de coalitiepartner vereist. “Ik geloof persoonlijk dat mevrouw Merkel dit tot 2021 zal doen.

Als de Unie (CDU) nog iets anders in gedachten heeft, dan moet haar tijdig worden verteld dat het niet zal werken. “Dan kan ze Jamaica (SPD-FDP en de Groenen) opnieuw proberen,” zegt Kahrs.

Hij gelooft persoonlijk niet dat iemand “die politiek zo reactionair is, die jarenlang lesbiennes en homoseksuelen in het nauw heeft gedreven, die weigert om het huwelijk open te stellen, iets te maken heeft met de toekomst of zelfs met de grote coalitie”, voegde de SPD politicus toe.

“Als iemand sociaal is, zijn wij het”.
In januari 2019 kwam de conservatieve SPD-vleugel “Seeheimer Kreis” tussenbeide in het programmadebat van de partij en eiste een nieuwe, linkse koers voor het SPD, vooral op het gebied van arbeidsmarkt, milieu en buitenlands beleid. “Wij als SPD moeten opnieuw duidelijk maken wat ons onderscheidt”, zegt het in een vier pagina’s tellende beleidsnota getiteld “Moed om meer te doen – ons streven naar een betere toekomst”.

“Wij als SPD moeten rekening houden met verdelingsvraagstukken”, eisen de leden. “Het is tijd om de veranderde randvoorwaarden – gezonde overheidsfinanciën, werkloosheidscijfers op recorddieptepunten, goede economische groei – te gebruiken om gerichte, significante verbeteringen en bureaucratische verlichting in het arbeids- en sociale leven te implementeren”, schrijft de Seeheimer. “Als iemand sociaal is, zijn wij het”.

Bron:

SPD-Politiker Kahrs fordert AfD-Verbot – Sarrazin sollte selbst aus der SPD austreten

Kahrs zur AfD: “Ich rede nicht mit Rechtsradikalen”

Kahrs tegen AfD: “Ik praat niet met rechtsradicalen”.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

5 Comments on SPD politicus Kahrs eist een verbod op AfD – Sarrazin zou zelfs SPD moeten verlaten

 1. Feniks // april 1, 2019 om 23:16 //

  Als rechts wordt verboden mogen we dan ook links verbieden?
  Om dezelfde reden, nl te radicaal ?
  Just asking….

  Like

 2. Links raakt steeds meer de weg kwijt en zal zich op den duur zelf de nek omdraaien.

  Liked by 1 persoon

 3. Horatius // april 2, 2019 om 11:31 //

  Een verbod op de AfD, daar kon men op wachten en in de Duitse grondwet is daar al in voorzien met als argument dat een Nazipartij nooit meer de totale macht zal kunnen overnemen.
  Als men voortdurend blijft demoniseren met behulp van de door de overheid gesubsidieerde media kan dit scenario een realiteit gaan worden.
  En als het in Duitsland zou lukken dan volgen vanzelf ook andere landen waaronder ook Nederland.

  Of het gewone volk (de zwijgende meerderheid dus) dit zou pikken moeten we maar afwachten.
  In de maand mei i.v.m. de verkiezingen voor het EU-parlement komen we wat meer te weten hoe de zaken er voor staan.

  Like

 4. Gladiator // april 2, 2019 om 14:35 //

  Men ziet toch godverdomme met eigen ogen WAT HET VOLK WIL!!!!

  Kijk met eigen ogen naar o.a. Frankrijk, Italië en nagenoeg alle voormalige oostbloklanden.

  Maar nu is het natuurlijk wel zo dat ze in de voormalige oostbloklanden beter als geen ander WETEN waar zoiets als dit op uitdraait en vwb Frankrijk en Italië……..deze volkeren zijn altijd al wat pittiger geweest dan dat gezapige zooitje Neanderlanders en Belgen bijvoorbeeld.

  Ik maak me er niet meer druk om, ben me voor aan het bereiden op de megaklapper welke naar mijn idee eind van DIT jaar of anders UITERLIJK 2020 zal gaan plaatsvinden en ik sta niet alleen met het zien van ALLE VOORTEKENEN van al dat moois wat komen gaat.

  Ik zou maar alvast beginnen met ervoor te zorgen dat men zo van de ene op de andere dag verder kan maar dan wel ZONDER stoom, gas of water én met LEGE supermarkten met daarbij de opmerking dat ALS men dus hierop voorbereid is wat ik NIET geloof, men er dan ook nog ernaast rekening dient te houden met een aantal schatjes van mensen die JOU spulletjes met zekerheid net zo graag wil hebben dan jijzelf!!!!!!!!!!!

  En maar blijven klagen over de politiek(e poppenkast) en de toestand in de wereld.

  Mensen, voor wie nog de illusie heeft dat de politieke poppetjes dit wel voor jullie zullen oplossen…………..please……..dream on!!!

  Welterusten en slaap zacht!!

  Gladiator

  Like

 5. Gladiator // april 2, 2019 om 14:43 //

  Oh ja, nog ff 1 ding vergeten……………………………..

  Wil men eens echt met eigen ogen zien HOE keihard er in ditzelfde vervloekte Duitse parlement, de Bonsdag gelogen wordt die kijke met open ogen naar de zaak van de Duitse verslaggever Billy Six welke zeer recent is behandeld in de Duitse Bondsdag waar hijzelf alsmede zijn ouders aanwezig waren en waarvoor de AfD heeft gezorgd.

  Ik weet er het fijne van echter er wordt daar iets openlijk door Billy Six aan de orde gesteld middels natuurlijk de AfD en er kan maar 1 groep de waarheid spreken…….en de ene partij heeft het over de gebeurtenis alsmede de tegenstanders……..ik kan u zeggen dat ik erg veel leugens en bedrog gewend ben echter dit slaat werkelijk alles!!

  Hier, en ik bedoel dus de meer dan verschrikkelijk corrupte politiek en met name de politiek correcte politiek, krullen je tenen van en niet zo’n beetje ook.

  Dit is voor de twijfelaars een schoolvoorbeeld HOE DE HEDENDAAGSE CORRECTE POLITIEK werkt………

  Nooit maar dan ook helemaal NOOIT meer in geloven en het beste zou zijn…….ehhhhh…..AUSRADIEREN!!!

  En ik zou er het liefst vandaag nog mee beginnen!!!

  Kijken aub, gewoon ff googelen!!

  Gladiator

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. SPD politicus Kahrs eist een verbod op AfD – Sarrazin zou zelfs SPD moeten verlaten – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s