Nieuw

Radicaliseringsexpert van Eberhard van der Laan en ex-lid Hofstadgroep, Bilal L., zamelt geld in om jihadisten naar Nederland te halen

Als hij slim is vraagt hij subsidie aan bij de jihadcoalitie van Mark Rutte. Nu die hun geld niet meer naar Al-Qaeda over kunnen maken omdat ze gesnapt zijn, zijn die vast naarstig op zoek naar andere mogelijkheden om de jihad te financieren.

Vorig jaar jaar ronselde de door Van der Laan zelf aangestelde Bilal L. nog in Amsterdam-Oost om jihadisten naar Syrië te krijgen en nu collecteert hij om diegenen die niet door Bashar Al-Assad gederadicaliseerd zijn terug te halen.

Voormalig leden van de Hofstadgroep, Bilal L. en Samir A., collecteren in Oost voor hulp aan Nederlandse Syriëgangers. Dat schrijft de Volkskrant. Volgens de krant zijn de twee mannen de afwachtende houding van de Nederlandse overheid zat.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Radicaliseringsexpert van Eberhard van der Laan en ex-lid Hofstadgroep, Bilal L., zamelt geld in om jihadisten naar Nederland te halen

  1. Feniks // april 1, 2019 om 22:38 //

    EN…onze koning reageert op E vd L door hem all the way te steunen.
    Wat zegt ons burgers dat?

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s