Nieuw

“Racistische” ouders laten dochters uit angst voor asielzoekers niet naar school gaan

© Nowtheendbegins.

Op de Zweedse Österled School in Halmstad, een scholengemeenschap voor 13- tot 15-jarigen, werden de aanvallen door zogeheten “nieuwkomers” (de politiek correcte parafrase voor illegale immigranten in Zweden) zo massaal dat veel leerlingen – meestal meisjes – op aandringen van hun ouders thuis bleven. Nu staat de beschuldiging van racisme op de politieke agenda.

Volgens een bericht in een lokale krant vertelden ouders een onafhankelijke journalist over de wantoestanden op een scholengemeenschap. Vooral de meisjes zouden worden lastiggevallen door de “nieuwkomers”. De illegale immigranten – omdat er niets anders schuilgaat achter het woord “nieuwkomers” – zouden de meisjes beledigen als “Zweedse hoeren”, hen met fysiek geweld bedreigen en in minstens twee gevallen zouden ze zelfs geslagen en geschopt zijn. Er zouden vaak gevechten en incidenten met wapens en drugs plaatsvinden. Steeds weer moest de politie ingrijpen, de laatste week drie keer.

Ongeveer 25 kinderen worden momenteel vanwege een gebrek aan veiligheid door hun ouders niet naar school gestuurd. De ouders hadden scherpe kritiek op het feit dat de school niet langer in staat was om voor veiligheid te zorgen. De school lijkt echter de steeds groter wordende problemen te bagatelliseren en motiveert de conflicten met beschuldigingen van “racisme” van de Zweedse leerlingen.

De schoolleiding wordt ondersteund door de glooiingshoekmedia. Niet anders dan in Duitsland zwaait de Hallandsposten in dit geval ook met de racismeknuppel rond. Want: Volgens de statistieken ligt het aandeel leerlingen met een buitenlandse achtergrond op de betreffende school onder het gemiddelde van de gemeente. Maar volgens sommige ouders zijn leerlingen met een buitenlandse achtergrond de oorzaak van de problemen op school. Volgens de krant is dit niets meer dan puur racisme. De beslissende factor voor het gedrag op school is onderwijs en niet de oorsprong, aldus de politiek correcte berisping. Daarom is het racistisch om de migratieachtergrond van de onruststokers aan te duiden.

De volgende keer dat ouders andere leerlingen ervan beschuldigen problemen te veroorzaken, moeten ze de verplichte vraag worden gesteld: Wat heb jullie gedaan om je kind op school goed te gedragen? Dat is de ongelofelijke mediale rechtzetting in een land dat momenteel vanwege zijn multiculti-hysterie op volle vaart naar de afgrond gedreven wordt.

Bron:

„Rassisten“-Eltern lassen Töchter aus Angst vor Asylanten nicht in die Schule

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8483 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on “Racistische” ouders laten dochters uit angst voor asielzoekers niet naar school gaan

 1. this is a terrible website that do nothing but push propaganda.

  Like

 2. Eigen volk eerst // april 1, 2019 om 06:59 //

  Komen de ouders dan ÉINDELIJK op voor hun kinderen?
  Geef de dochters samen les. Vorm zelf een school. Je laat je kinderen toch niet naar school gaan om gepest en verkracht te worden?

  Like

 3. Misschien dat Zweden nog gered zou kunnen worden door een ultra rechtse overheid, die het landje schoonveegt door een massa deportatie, die zou kunnen volgen op het stoppen van uitkeringen.

  Maar ik betwijfel het.
  Zie meer in oplossing dooe :Sharia”: oog om oog, tand om tand.
  Doe hun aan, wat zij jou aandoen, maar drie maal zoveel en direct.

  maar ook dat…….
  Een burgeroorlog is eminent.
  Kadootje veroorzaakt door links.

  Like

 4. Cadeautje.

  Like

 5. Zoals verwacht, trekken de linksen (voor de afwisseling) weer eens de racisme-kaart…omdat ze niks anders weten…deze meisjes hoeven zich niet te laten vernederen door die onopgevoede import…dit krijg je dus als je vuilnis importeert

  Like

 6. vonpuffelen // april 1, 2019 om 20:08 //

  Ze kunnen er alleen maar slimmer van worden door niet meer naar die hersenspoelfabriek te gaan dus een win-win situatie.

  Like

 7. veni vidi foetsie // april 1, 2019 om 20:50 //

  Proud Vikings…..pffffrrrrrtttttt !

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. “Racistische” ouders laten dochters uit angst voor asielzoekers niet naar school gaan – LekwaalMedia.nl
 2. "Racistische" ouders laten dochters uit angst voor asielzoekers niet naar school gaan | Y Gwir yn erbyn y byd

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s