Nieuw

Mussolini’s kleindochter in Twitter-oorlog met Jim Carrey

Alessandra Mussolini vindt dat Jim Carrey moet stoppen met het aanvallen van haar grootvader Benito en zich in plaats daarvan moet richten op Amerikaanse misdaden.

De kleindochter van het fascistische icoon Benito Mussolini, Alessandra Mussolini – vandaag de dag EU-parlementslid voor de partij Forza Italia – vindt de Amerikaanse politiek correcte komiek Jim Carrey niet bijzonder grappig. Dit nadat Carrey een afbeelding heeft getweet die hij tekende met een begeleidende haattekst.

Nadat zij de Amerikaan voor “een zwijn “uitmaakt, geeft Mussolini tips over andere dingen die hij zou moeten tekenen. Onder andere de behandeling van de Indianen in zijn het land en een ontploffende atoombom.

Alessandra Mussolini neemt altijd haar grootvader in de verdediging en beweert ook aangifte te doen.

Bron:

Why not draw US crimes? Mussolini’s granddaughter rips Jim Carrey over sketch of fascist dictator

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.167 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8172 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s