Nieuw

Facebook-tiran Mark Zuckerberg vraagt overheden voor meer internetregulering

Facebook CEO Mark Zuckerberg heeft overheden en wetgevers gevraagd om een actievere rol te spelen bij het opstellen van regels om het internet te controleren.

Hij wil dat de schroeven op digitale bedrijven zoals de zijne worden aangedraaid en dat er sancties worden opgelegd als zij weigeren zich te houden aan regels over privacy, politieke of schadelijke inhoud.

“We hebben te veel macht”, zei hij.

RT rapporteert: Facebook is onder immense druk van de wetgevers van de VS geweest om tegen zogenaamde Rusland-verbonden politieke advertenties en bots hardhandig op te treden, die zij van het zaaien van verdeeldheid in de aanloop naar de verkiezing van 2016 beschuldigden, evenals het bestrijden van haatzaaiende uitlatingen en het beschermen van de persoonlijke gegevens van zijn miljoenen gebruikers die worden geoogst door derde partijen zoals het beruchte onderzoeksbureau Cambridge Analytica.

Zuckerberg, de oprichter en directeur van het door schandalen geteisterde bedrijf is begonnen aan een missie om zijn imago te herstellen en heeft onlangs zijn “privacy-gerichte” visie onthuld. Op zaterdag ging hij nog een stap verder met de schadebeperking en vertelde hij de overheid dat hij een stoute jongen is geweest en dat hij gereguleerd moet worden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8504 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Facebook-tiran Mark Zuckerberg vraagt overheden voor meer internetregulering

 1. Een 1 aprilgrap. Die knul zal nooit luisteren.

  Like

 2. Feniks // april 1, 2019 om 22:03 //

  Hoe noem je nou zoiets?
  Een jodenstreek?

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Facebook-tiran Mark Zuckerberg vraagt overheden voor meer internetregulering – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s