Nieuw

Vier mensen in Londen neergestoken door lange zwarte man – publiek gewaarscuwd

De politie is op zoek naar een man in het noorden van Londen die ervan verdacht wordt sinds afgelopen nacht bij verschillende gelegenheden vier mensen te hebben neergestoken.

De aanvallen worden beschreven als “willekeurig” en de politie zegt dat alle vier de slachtoffers alleen waren toen ze werden aangevallen. De Londense politie verklaart dat er geen aanwijzingen zijn dat de mesaanvallen aan terrorisme gerelateerd zijn. De man wordt ervan verdacht alleen te handelen en psychische problemen te hebben. Het publiek wordt gewaarschuwd door de politie.

De dader is zwart, lang en in donker gekleed, volgens het signalement van de politie.

“Wij gaan ervan uit dat de verdachte alleen heeft gehandeld en dat psychische problemen een factor kunnen zijn. Alle mensen die zijn neergestoken zijn alleen op straat gegaan en zijn zonder waarschuwing aangevallen”, schrijft de politie in een persbericht.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8211 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

4 Comments on Vier mensen in Londen neergestoken door lange zwarte man – publiek gewaarscuwd

 1. Alphons Mantel // maart 31, 2019 om 17:43 //

  fundamentalistische moslim?

  Like

 2. Ik word hier verward van

  Like

 3. Hoort bij het leven volgens islamitische burgemeester Khan van Londen
  Typisch, lange zwarte mannen doen zoiets toch niet? Was wel 1 die naakt over straat rende maar wel zonder mes
  Las net dat een donkere jongen is doodgeschoten door een zwarte man omdat hij bij de verkeerde deur had aangebeld in Amerika

  Like

 4. Jack vanderVeen // maart 31, 2019 om 19:09 //

  wel opvallend dat alle criminele moslims die alleen opereren als verward worden betiteld en noch links noch rechts politiek georienteerd zijn.
  zodra een gestoorde blanke hetzelfde flikt als die negers of aanverwanten dan heten ze zeker niet gestoord maar wel racistisch, discriminerend en extreem rechts, ook al waren ze zeer sociaal en progressie denkend en behoorden ze voorheen wel tot het linklse kamp, totdat deze blanke zijn ogen opende en zodoende tot zijn daad kwam. Reeds diverse blanken zijn zo tot hun acties gekomen.
  deze somalier is zeker beladen met racistische gedachten en wilde alleen maar mensen kielhalen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s