Nieuw

Salvini wordt naar verluidt de leider van een EU-kritische supergroep

Matteo Salvini. | Collage: Ministero dell'interno, CC BY 3.0

Er is een plan om alle EU-kritische rechtse partijen in het Europees Parlement samen te brengen in een gezamenlijke alliantie onder leiding van de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini. In ieder geval stelt dit het Oostenrijkse EU-parlementslid Harald Vilimsky, die ook de secretaris-generaal van de regeringspartij FPÖ is.

Vilimsky vertelde het persbureau APA dat de drie EU-sceptische partijgroepen ECR, EFDDD en ENF de nieuwe samenwerking in april zullen presenteren, schrijft het Zweedse nieuwsorgaan Omni.

Volgens Vilimsky zal de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, het  gezicht van de alliantie zijn.

Een ECR-woordvoerder, waarin de Zweden Democraten zijn opgenomen, stelt dat de boodschap “nieuws voor ons” is, aldus Omni.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.166 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8172 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s