Nieuw

ILLINOIS RESIDENTS MAY SOON PAY A TAX WHEN IT RAINS

If you think Illinois had a tax for everything, you’re wrong!  A new tax is being proposed that will cost you money every time it rains. It’s being called the ‘rain tax.’

A new tax on rainwater is being proposed in Springfield, according to Illinois State Rep. Allen Skillicorn (R-East Dundee). Skillicorn, who strongly opposes the bill, is calling it the ‘rain tax.’ He posted information about the proposed new tax in a Facebook Live video last week. Click HERE to watch.

Q985 >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on ILLINOIS RESIDENTS MAY SOON PAY A TAX WHEN IT RAINS

  1. CurvedAir // april 1, 2019 om 10:55 //

    In Nederland betaalt men geen belasting op regen, het regent er belastingen.

    Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

  1. ILLINOIS RESIDENTS MAY SOON PAY A TAX WHEN IT RAINS – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s