Nieuw

‘Bruggenbouwer’- Arnoud van Doorn wordt interim-directeur Haga Lyceum Amsterdam

Het bestuur van de islamitische middelbare school in Amsterdam Nieuw-West laat weten dat ‘na alle commotie’ besloten is om Van Doorn als ‘bruggenbouwer’ aan te stellen.

“Vanwege de ervaring in het publieke domein acht het bestuur de heer van Doorn de juiste kandidaat voor deze taak”, zo laat de school in een korte verklaring op de website weten.

RTL >>

Van twee weken geleden:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on ‘Bruggenbouwer’- Arnoud van Doorn wordt interim-directeur Haga Lyceum Amsterdam

  1. Johan P // maart 31, 2019 om 21:18 //

    Waarom is er een interim directeur nodig voor een school al jaren die bewezen slecht presteert en aantoonbaar corrupt is geweest en de grondwet overtreedt met hun lesstof?
    Gewoon sluiten die hap

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s