Nieuw

Ontzetting in Duitsland: Asielzoekers slaan lagereschoolkinderen het ziekenhuis in

Enkele dagen geleden spoedde de ambulance zich met blauw zwaailicht naar de schoolplein van de Dr. Georg Graf von Arco-Oberschool. Drie lagereschoolkinderen werden zodanig door drie “middelbare scholieren” in elkaar geslagen dat ze in het ziekenhuis moesten worden opgenomen. Zelfs een lerares werd door de geïmporteerde criminelen mishandeld.

De misdaad is volstrekt onbegrijpelijk. Toen de basisschoolleerlingen tijdens de pauze met een bal speelden, eisten de 13- en 14-jarigen het speelgoed. Toen de kleintjes niet gehoorzaamden, vielen de jongeren van het nabijgelegen asielcentrum aan, sloegen en schopten op de kleine kinderen in. Alle drie de kinderen moesten in het ziekenhuis worden opgenomen.

“Het was een verschrikkelijk incident, wat de omvang van het geweld betreft ging het veel verder dan een normale schoolpleinruzie”, wordt de hoofdonderwijzeres van de middelbare school in Brandenburg door de Leipziger Volkszeitung geciteerd. Inmiddels zijn twee van de basisschoolleerlingen uit het ziekenhuis ontslagen en is er nog steeds één kind op de afdeling. De daders – nationaliteit wordt niet genoemd – werden van school geschorst. De schooldirectrice sprak ook de Facebook-commentaren tegen, volgens welke de begeleidende leraren het migrantengeweld alleen maar hadden gadegeslagen. “Een collega kwam tussenbeide en werd geslagen”.

Na de wrede mishandelingen werden de asielzoekers van 13 en 14 jaar door de de schooldirectie 14 dagen van school geschorst. De schoolleiding zocht ook de dialoog met de ouders van de agressieve asielzoekers. Volgens de LVZ rechtvaardigde de politie het feit dat de zaak achteraf niet openbaar werd gemaakt met de bijzondere bewering “noodzakelijk om kwetsbare kinderen te beschermen” – ongeacht dader of slachtoffer.

Herinnert u zich de woorden van Aydan Özoguz, de commissaris voor vluchtelingen? “Over het samenleven moet elke dag opnieuw onderhandeld worden. Als immigratiesamenleving betekent dit dat niet alleen de mensen die naar ons toe komen moeten integreren”. De AfD in Brandenburg is niet de enige die zich afvraagt of hij het hetzelfde zou zeggen tegen de ouders van de gewonde lagereschoolkinderen of zelfs tegen de jonge slachtoffertjes.

Bron:

Entsetzen über Gewalt auf Schulhof: Asylbewerber prügeln Grundschüler ins Krankenhaus

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8211 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Ontzetting in Duitsland: Asielzoekers slaan lagereschoolkinderen het ziekenhuis in

 1. Jack vanderVeen // maart 30, 2019 om 17:38 //

  Met een Boeing max 767 touring de oceaan over met niet software geüpdatete versie. Inclusief hun wel eerwaarde opvoeders.
  Tuig van de richel.

  Like

 2. Terug trappen naar het land waar ze vanaf komen

  Like

 3. Gladiator // maart 30, 2019 om 17:56 //

  Ik weet waar dit gaat eindigen alleen is dat niet zo’n heel leuk idee!!!

  De mensen moesten eens eerst beginnen om en masse de Tell Lie Vision aan de straat te zetten of zoals ik doe en dat ding gebruik als computerscherm, wel wat groot maar beter dan te gebruiken als TV!!

  De mensen om ons heen en met name de jeugd is volledig geïndoctrineerd en wordt ook nog eens ondanks alle informatie wat voor het oprapen ligt dommer en dommer!!
  Het is schrikbarend om te horen als hun gewoon op straat de simpelste vragen gesteld worden welke antwoorden hierop worden gegeven!!

  Zo stuur je dus een massa, en dan nog snel laten kruisen met wat Afrikaantjes en moslims en voila, je hebt een prima kneedbare massa ezels welke je perfect kunt inzetten als loonslaven!!

  Ook is het gewoon een vaststaand feit dat als ik bij mij in de buurt al eens praat met de een of de ander ik meestal aangekeken wordt alsof ze het in Keulen hebben horen donderen en daarbij ook nog opmerkend dat ik al heel voorzichtig ben met welk thema ik ter sprake breng en dat ook nog eens niet bij de meest gewone mensen doe maar bij bijv. een dokter of een makelaar of wat dies meer zei!!

  Dit komt NIET MEER GOED op een gewone manier. Dit moet gewoon fout lopen en dat wordt ook gewoon door de zwijnen aan de top geforceerd want ieder weldenkend mens ziet dit gewoon. Ik geloof het gewoon niet dat wij hier weten dat het systeem tegen de muur loopt en de rest om ons heen niet…..

  Alleen een oplossing……..ik weet het ook niet meer.

  En hoewel misschien een beetje off topic wil ik toch heel graag de volgende recente video van Andreas Popp van de Duitse “Wissensmanufaktur” bijvoegen met de opmerking om deze gewoon eens te bekijken, en het liefst tot het einde.

  Het geluid is alleen bij de aankondiging iets slecht maar daarna gewoon heel goed!!

  Gegroet,

  Gladiator

  Liked by 1 persoon

 4. Dit zijn dus de gevolgen van de Merkel-waanzin

  Like

 5. trebor2110 // maart 30, 2019 om 21:25 //

  Na de wrede mishandelingen werden de asielzoekers van 13 en 14 jaar door de de schooldirectie 14 dagen van school geschorst.

  Dat zal ze leren .

  De schoolleiding zocht ook de dialoog met de ouders van de agressieve asielzoekers.

  Ze zochten mar hebben niet gevonden .

  Like

 6. walterh66 // april 1, 2019 om 21:57 //

  Dit geweld (tegen vooral blanke mensen) is toch precies wat de verantwoordelijke politici voor ogen hebben?
  Waarom zouden ze het anders laten gebeuren?
  Het is de uitwerking van de plannen van Morgenthau, Kaufman, Hooton e.a.
  Al 40 jaar worden de politici gewaarschuwd, maar iedere criticus op het open-grenzen-beleid werd weggezet als racistische xenofobe nazi, werd ingesloten en in brand gestoken of regelrecht vermoord.

  In Frankrijk zien we dat de bevolking zich begint te verzetten tegen de onderdrukking, zich verenigt en gaat demonstreren.
  Hoe feller de staatsterreur, hoe harder de reactie van het volk.
  Tot er uiteindelijk geen andere oplossing meer is als “the day of the ropes”.

  Laten we hopen dat het niet zover gaat komen doordat de politici hun genocidale beleid gaan herstellen.

  ========

  Er zijn twee soorten genocide; harde genocide en sluipende genocide.
  De harde genocide is welbekend; de poging om een etnische groep uit te roeien door gebruik van geweld. Bijvoorbeeld de strijd tussen de Hutus en Tutsis in Rwanda.

  Sluipende genocide behelst het verdwijnen van een ras door subtiele methoden en op sluipende wijze waarbij de slachtoffers van de genocide hun eigen ondergang niet eens beseffen, net zoals schapen op weg naar het slachthuis.

  ‘White genocide’, ofwel ‘genocide op het blanke ras’ gebeurt door het ontmoedigen van het krijgen van nageslacht.
  Dit ontmoedigen gebeurt door het promoten van multicultuur en massa-immigratie vanuit de derde wereld.
  Dit leidt tot rasmenging en dus uiteindelijk tot het verdwijnen van het blanke ras.
  Het Coudenhove-Kalergi plan, één van de fundamenten van de Europese Unie, beschrijft duidelijk de opzet om te komen tot een bastaard ras met laag IQ.
  De reclamemakers werken hieraan mee door het voortdurend presenteren van gemengde koppels. Altijd zwarte man met blanke vrouw.

  Het cultuur-marxisme van de ‘Frankfurter Schule’ demotiveert het krijgen van nageslacht op verschillende manieren:
  – promoten van homoseksualiteit en transseksualiteit, zelfs bij kinderen;
  – promoten abortussen;
  – promoten anticonceptiemiddelen;
  – promoten porno;
  – promoten van vrij drugsgebruik;
  – promoten van arbeid voor vrouwen zodat ze geen kinderen krijgen;
  – promoten van immigratie uit derde wereld landen en rasmenging;
  – ondermijnen van de trots op de eigen identiteit. (alleen voor blanken)
  – ondermijnen ‘gezin als hoeksteen van de samenleving’
  – ondermijnen van christelijke religie;
  – controle op de media;
  – zorgen voor voortdurende veranderingen om verwarring te veroorzaken
  – demotivering van kinderen, bijvoorbeeld door te onderwijzen dat ‘ras’ en ‘geslacht’ niets anders zijn dan ‘sociale constructies’. Dit uit zich onder meer in het toenemende aantal zelfmoorden.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s