Nieuw

Jordan Peterson Dismantled

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Jordan Peterson Dismantled

 1. Johan P // maart 30, 2019 om 22:28 //

  Een collectie van uit verband gerukte (oude) uitspraken is makkelijk te monteren.
  en ja, Peterson ziet een mogelijk gevaar in extreem rechts. Maar hij geeft ook heel duidelijk aan dat ze geprovoceerd worden door een steeds opdringend extreem links.

  Peterson heeft er niet bepaald om gevraagd om een soort idool te worden. Ik volg hem (en sommige van zijn online-klassen) al jaren. Hij was al onorthodox voordat hij bekend werd. Hij is alleen bekend geworden doordat hij weigerde al die debiele geslachten te erkennen.
  Uiteraard is de man geen heilige. En nee, hij is niet perfect, maar serieus, om hem nu aan te vallen is een ‘bad move’.

  En ja, Peterson heeft in principe gelijk: als de blanken zich werkelijk zouden verenigen dan leidt dat onherroepelijk tot het verval van het huidige Europa. Omdat het betekent dat men een burger-/rassenoorlog start. Dat wil niet perse zeggen dat dat een slecht iets is. Maar het is niet iets dat een wenselijk doel is. In mijn ogen wel onvermijdelijk. En zeer wel mogelijk het einde van het blanke ras. Maar aangezien niets doen ook het einde van het blanke ras betekent is die eerste optie wat mij betreft toch de beste

  Liked by 2 people

1 Trackback / Pingback

 1. Jordan Peterson Dismantled – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s