Nieuw

Facebook’s kwaadaardige anti-blanken racisme

Facebook heeft aangekondigd dat het inhoud met betrekking tot ‘wit nationalisme’ en ‘witte trots’ van zijn platform zal weren. De Russische media zegt: “De aard van de inhoud die verboden zal worden, geeft aanleiding tot bezorgdheid over de vrijheid van meningsuiting”.

Facebook’s zogeheten hatespeech, een eufemisme voor het uiten van blanke trots – white pride; verbiedt nu al content om “blanke suprematie” te loven of te promoten. Het in Silicon gevestigde joodse bedrijf heeft tot nu toe een onderscheid gemaakt tussen deze inhoud en “blank nationalisme” en “blank separatisme”.

Het bedrijf kondigde woensdag in een blogpost aan: “Hoewel mensen nog steeds in staat zullen zijn om trots op hun etnische afkomst te tonen, zullen we geen lof of steun voor ‘blank nationalisme en separatisme’ tolereren. Het nieuwe beleid zal zowel op Facebook als op Instagram van toepassing zijn. Deze laatste beslissing lijkt etnische Europese bewegingen expliciet in een eigen categorie te plaatsen.

De handhaving van het verbod zal waarschijnlijk controversieel blijken, vooral in de Verenigde Staten, waar Facebook wordt beschuldigd van een alomtegenwoordige anti-conservatieve vooringenomenheid. Zinnen als “Ik ben een trotse blanke nationalist” en “Immigratie scheurt dit land uit elkaar; blank separatisme is het enige antwoord” worden nu verboden, aldus Motherboard. Minder expliciete en “gecodeerde” verwijzingen zullen per geval worden verwijderd, een ondoorzichtig beleid dat zeker zal leiden tot beschuldigingen van misbruik.

Achter de schermen wordt het grootste deel van de inhoud gezeefd met behulp van kunstmatige intelligentie en machinaal leren. De censuur van Facebook pikt de internationale etnisch-Europese gemeenschap eruit in gevallen waarin Europeanen een voorkeur uitspreken voor hun eigen soort, wat alle rassen doen.

Etnische Europeanen uiten hun verontwaardiging over hun apartheid, gescheiden van andere rassen, die in alle vrijheid worden aangemoedigd en vaak worden gesponsord om trots te zijn op hun etniciteit.

De censuur op Facebook zal waarschijnlijk worden uitgevoerd op populistische premiers en presidenten zoals de Russische president Poetin, die etnische Europese exclusiviteit aanmoedigt, net als de Hongaarse premier Victor Orban en Italiaanse vice-premier Matteo Salvini.

Facebook moedigt echter actief niet-blanke rassen aan en sponsort niet-blanke rassen om hun trots op hun etnische afkomst te uiten, en promoot op dezelfde manier homoseksualiteit en zelfs pedofilie. Facebook moedigt op een notoire manier openlijk haatzaaiende taal, memo’s en commentaren van niet-blanke etnische groepen aan.

Het resultaat van Facebook’s schaamteloze anti-Europeanen beleid zal zijn dat het platform een irrelevante enclave wordt voor koffieochtend roddels en anti-blanken zelfpromoties.

Bron:

FACEBOOK’S VICIOUS ANTI-WHITE RACISM

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8211 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

12 Comments on Facebook’s kwaadaardige anti-blanken racisme

 1. vangie1206j // maart 30, 2019 om 23:28 //

  OK dan verwijderen we toch gewoon ons blanke of noem het witte account. Kan Facebook gelijk zijn naam veranderen in blackbook.

  Like

 2. Jean Wauters // maart 31, 2019 om 00:07 //

  Facebook kan mijn kont kussen

  Verstuurd vanaf mijn iPhone

  >

  Liked by 1 persoon

 3. Janetteke van Ouweniedorp ( ZL ) // maart 31, 2019 om 00:10 //

  Mogen foto’s van door zwartjoekels barbaars afgeslachte witjoekels nog wel getoond worden van Suckerberg (o.a. van een bejaarde boer in een badkuip die door Nelson Mandela aanhangers meedogenloos is afgeslacht met een half hoofd in z’n eigen badkuip, of verhalen van vrouwen waarvan de achillespezen zijn doorgesneden en de beesten jagen haar op???? RUTTE LEEST U MEE MET UW GEHEIME DIENST????? Of is Suckkerberg met z’n kliek zo uitverkoren om straffeloos de Farizeeer uit te hangen en elk bewijs van het King David hotel te wissen en zijn wij uitgeleverd aan HET KWAAD??? Wat mij betreft mag dat hele Sanhedrin of hoe die serpentenclub ook mag heten, inclusief de geachte heer Drumpf cs. de godvergeten kolere krijgen! Duivelsgebroed, dat is het! Is het daarom dat uitingen van het Christendom in de publike ruimte verboden worden maar dat import zichzelf wel mag begraven onder zwarte lappen? Het KWAAD is klaarblijkelijk slecht bestand tegen degene die zegt IK BEN, Nuland, Sukkerberk, Van Rompuy, Timmerfrans, Macaroni (FR), Ferkel, May ( Maybenot), Rutte, Baudet, Wilders etc. etc. etc. ze hebben een verloren race gelopen, en ze zijn wanhopig! De mongool Macron laat zelfs z’n eigen legen met scherp schieten op z’n eigen burgers! Ferkel en Macaroni willen een “EUROPEES LEGER” wat ze in kunnen zetten tegen elke burger in Europa, door de kop schieten bij slechts een minder dan geringe dissidentie is voldoende om je door EUROGENDFOR je door de kop te laten knallen en de mensen vinden het best! I rest my case.

  Liked by 3 people

 4. Johan P // maart 31, 2019 om 00:58 //

  Het probleem is dat je maar 1 ding zou kunnen doen en dat kost enorm veel geld en tijd:
  Start 2 webpagina’s. 1 voor een blanke groep, 1 voor een kleurling groep. Plaats dezelfde artikelen op beide, met alleen de ras-woorden aangepast. Link beide aan FB. maak dezelfde posts zoveel mogelijk gelijktijdig op beide accounts en wacht to FB censureert. Start dan een procedure voor een Amerkikaans gerechtshof. Dat gaat tijd kosten, want dat zal uiteindelijk worden doorverwezen naar het hoogste hof.
  Wie heeft in vredesnaam de tijd en het geld om dat proces vol te houden? Nog even de bedreigingen en besmeuringen daargelaten die ongetwijfeld gaan komen.

  Like

 5. Wordt tijd dat trump ingrijpt. Dit is meer censuur dan in China. En achtelijker. De vijand wordt al gezien door omgekocht links als overwinnaar en moreel juist.

  Volkomen gestoord

  Like

 6. Ik heb een reserve tijdlijn waar ik veel onderwerpen op bewaard, voordat fb het verwijderd. Zelfs oude gezegde : ” schot voor de boeg.” Wordt door Facebook als haatzaaiend beschouwd. Mijn opmerking had betrekking, op het tegenhouden van het gekaapte schip , dat naar Malta wilde varen. Hieruit kan je dus inderdaad opmerken, dat hier niet menselijk wordt gecontroleerd, maar door kunstmatige “inteligentie”.

  Like

 7. Fransdo // maart 31, 2019 om 15:56 //

  Gelukkig heb ik nooit een account op facebook gehad en ben het niet van plan ook. Ik sluit niet uit dat er straks ook in Nederland een soort Ministerie van propaganda komt, liefkozend en eufemistisch dan een ministerie van Volksvoorlichting genoemd naar voorbeeld van onze vriend Joseph Goebbels. Het zijn enge ontwikkelingen!!

  In hun oneindige domheid en amateurisme slaat facebook overigens de plank wel behoorlijk mis. Als je tegelijkertijd zowel niet blanke rassen als homoseksualiteit en pedofie gaat promoten dan promoot je dus groepen mensen die elkaar in sommige gevallen niet echt lekker liggen. Behalve pedofilie misschien niet want we weten allemaal met wie Mohammed getrouwd was.

  Maar kop op jongens, de gezond-verstand tegenbewegingen zijn inmiddels ingezet. We hebben inmiddels Robert Jensen en FVD is net de grootste geworden in Nederland. We hebben Jan Roos, we hebben Brexit, we hebben Trump, Tommy Robinson, de Gele Hesjes en dus is de geest inmiddels uit de fles en die krijg je toch echt niet mee in. Ook facebook gaat dat niet lukken!!

  Like

 8. Dit was de eerste stap die ze gedaan hebben,vervolgens komen de “EU” verkiezingen.Met deze regeling kunnen ze partijen aanpakken die bepaalde reclames zouden willen maken,en daarmee de koers sturen tijdens de campagne.

  https://newsroom.fb.com/news/2019/03/ads-transparency-in-the-eu/

  Like

 9. Fransdo // maart 31, 2019 om 22:38 //

  Mij gaan ze toch echt niet sturen om de simpele reden dat ik me niet laat sturen. Ik vergat trouwens nog wat namen: Orban en Salvini en ook die laten zich niet sturen behalve misschien om een boodschap maar dan alleen hun boodschap.

  Like

 10. you guys are a bunch-a snowflake!
  “oh, poor me can’t push muh white genocide propagranda”

  Like

 11. Says the person whose island sends the darkies back to the sea.

  Like

 12. vogelbeest // april 1, 2019 om 15:55 //

  Heb net “black power” ingevuld in het zoekvak, en ja hoor, kon gleijk lidmaatschap van tig pagina’s aanvragen.
  Zwarte suprematie mag dus wel.
  Zuiver racisme. Ik breng mijn facebook gebruik tot het minimale terug, de rest gaat naar MeWe

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. Facebook’s kwaadaardige anti-blanken racisme | toodlessss
 2. Facebook’s kwaadaardige anti-blanken racisme – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s