Nieuw

40 miljoen Afrikanen willen naar Europa en de VS verkassen

Er broeit een massale emigratie van het Afrikaanse continent naar Europa en de VS. Volgens berichten in de media heeft het Afrobarometer onderzoeksnetwerk in het kader van een tweejarige enquête onder 46.000 Afrikanen in 34 landen vastgesteld dat niet minder dan 40 miljoen Afrikanen hun continent willen verlaten om in Europa of Noord-Amerika economisch geluk te vinden.

44 procent van de respondenten zegt te willen emigreren om werk te vinden. 29 procent wil over het algemeen aan de armoede ontsnappen en illegaal op de lange mars naar het noorden gaan. In totaal overweegt 37 procent van de Afrikanen hun land te verlaten, d.w.z. niet alleen naar het noorden te emigreren, maar ook naar Afrikaanse bestemmingen en naburige landen, schrijft het Duitse nieuwsorgaan Unzensuriert.

Sahara-route blijft de flessenhals voor de exodus naar het noorden

Veiligheids- en migratiedeskundigen waarschuwen al lange tijd voor de massale uittocht, vooral van Afrika bezuiden de Sahara naar het noorden. De Sahara-route blijft de flessenhals. Als de Europeanen er niet in slagen deze Sahara-route af te sluiten, zullen binnenkort honderdduizenden illegale migranten op de stranden van Noord-Afrika aankomen om de Middellandse Zee over te steken naar Griekenland, Italië of Spanje en verder naar ons.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8627 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on 40 miljoen Afrikanen willen naar Europa en de VS verkassen

 1. Over een sprinhanenplaag gesproken, ovral alles kaal vreten en verder trekken .

  Liked by 1 persoon

 2. De marine op af, of mogelijk kern raketten er op. En ook op noord Afrika als die geen troepen sturen en de Sahel afsluiten.

  Like

 3. Duikboten inschakelen en die boten en bootjes tot zinken brengen. Enige probleem is dat de Middellandse zee dan gedempt wordt.

  Like

 4. Een sociaal acceptabel getal, de waarheid ligt eerder bij 200 miljoen.

  Like

 5. Horatius // maart 31, 2019 om 12:23 //

  40 miljoen Afrikanen op weg naar de vleespotten van West-Europa, want de VS heeft het omstreden Pact van Marrakesh niet ondertekend en geef ze eens ongelijk.

  En waren het er nog maar 40 miljoen van die ‘kennismigranten’, maar in het kader van de gezinshereniging worden dat er nog veel meer.

  Aangezien de voormalige Oostbloklanden hun grenzen hermetisch gesloten zullen houden voor deze invasie zullen er slechts een paar West-Europese landen overblijven om die miljoenen Afrikanen daadwerkelijk op te vangen. Italië doet sinds kort niet meer mee aan deze volksverhuizingen geregisseerd vanuit Brussel en ook een land als Denemarken vindt het intussen wel genoeg met al nepvluchtelingen die rovend en verkrachtend door hun land trekken.

  Welke landen blijven er dan nog over om zich beschikbaar te stellen voor een omvolkingsproces, het verliezen van de nationale identiteit, het niet geringe risico op een burgeroorlog en het ineenstorten van de verzorgingsstaat?

  Engeland stevent af op een harde Brexit, dus geen herverdeling meer van asielzoekers en andere economische vluchtelingen. In Spanje zitten ze met tienduizenden immigranten die vanuit Venezuela aldaar een veilig onderdak hebben gevonden en Frankrijk zit op dit moment ook niet bepaald te wachten op nog meer sociale onrust. Wat de komst van enkele honderdduizenden medicijnmannen uit Donker-Afrika ongetwijfeld met zich mee zou brengen.

  Blijven dus over Duitsland, Zweden, België en Nederland.

  Maar sinds het succes van het FvD, plotseling de grootste partij in ons land, circuleren er hardnekkige geruchten dat de dagen van Mark Rutte als minister-president geteld zijn en dat er binnenkort een totaal andere wind gaat waaien.
  De grenzen gaan hermetisch dicht, de repatriëring van uitgeprocedeerde asielzoekers gaat een aanvang nemen, de linkse rechters worden op non-actief gezet en vervangen door echte rechters die onze rechtsstaat respecteren en de radicale imams worden het land uitgezet als ongewenste vreemdeling. En het links-extremistische geweld wordt eindelijk eens aangepakt op zeer effectieve wijze.

  Dus dan blijven er nog maar drie (3) Europese landen over om het overbevolkingsprobleem van Afrika op te lossen.

  Wij wensen ze veel succes met dit experiment met de aantekening dat onze toekomstige minister-president Thierry Baudet iedereen bijtijds heeft gewaarschuwd en dat zal zijn beoogde minister van Repatriëring Geert Wilders van harte beamen.

  Like

 6. Gladiator // maart 31, 2019 om 12:52 //

  Beste mensen, nou niet hopeloos gaan worden over cijfertjes, niet doen hoor……………

  Even voor alle duidelijkheid, en ik heb deze cijfers reeds eerder hier genoemd, het gaat NIET om een luttele 40 miljoen parels, ook niet on een simpele 200 miljoen doktoren, chirurgen, tandartsen en dergelijke, het gaat in de komende 25 jaar om………..ja echt waar……een kleine 3,4 MILJARD (dat is voor alle duidelijkheid drieduizendvierhonderdmiljoen!!!!!!!! MOOI TOCH, OF NIET?????) zwart Afrikanen welke in EUROPA MÓETEN worden opgenomen……en denk er heel erg goed aan…..alle protesten hierop, elke negatieve houding hierover zal door UW regering, het EU parlement keihard worden bestraft….en geloof me, ze zullen u vinden én veroordelen en met zekerheid in de gevangenis pleuren!!!

  Einde verhaal.

  En geloof me gerust niet….niet doen, zeg maar gewoon dat dit schromelijk overdreven is……tja, het verdrag van Marakesch was volgens onze Trutte GELUKKIG NIET BINDEND en kunnen e er zo onderuit……toch…..hahahahahahahaha…

  Dream on People, Dream on!!!

  Gladiator

  Liked by 1 persoon

 7. boorzalf // maart 31, 2019 om 16:38 //

  Plek zat op de veluwe, bomen kappen, zwijnen herten afschieten, met buldozers de grond vlak maken. En bouwen maar. Met een links zangkoor er bij en maar zingen “jij bent welkom, jij bent welkom in mijn land”. Marianne Thieme ook blij, minder mest van al zwijnen en herten. Timmerfrans ook gelukkig meer diversiteit, Yasser Arafat Klaver en Robot Jette erg gelukkig minder CO2. De NPO in zijn nopjes, meer zendtijd voor opsporing verzocht. Denk vind het prachtig meer stemmers met een maan aanbidders ideologie. En als er plek te weinig is kunnen ze wel in ’t Gooi met al die grote huizen, die uiteraard eerst onteigend worden en gesloopt voor de bouw van hoge torenflats. Laat maar komen die hap.

  Like

 8. Dat zeker de eerste lichting dan,”235,044,000 migrants for Europe is the Replacement Migration plan until 2050 It is an official United Nations document”.

  Meer hier ; https://pieville.net/@JohanHollander/101834866540080688

  Like

 9. ronjaspers // maart 31, 2019 om 21:10 //

  De “new world order” in de hoogste versnelling.90 % van de wereldbevolking moet uitgemoord worden de overige 10 % dient als slaven voor de satanische elite,rivieren van bloed zullen door europa stromen.Gecondoleerd europeanen.

  Like

 10. Gladiator // maart 31, 2019 om 23:16 //

  Dit is vwmb een groot gigantisch afleidingsmanoeuvre en wel van hetgeen niemand WIL zien, waarvan de meeste acteurs welke zich politici noemen niets maar dan ook helemaal niets vanaf weten maar wat wél heel erg in het geniep mastje voor mastje, antenne voor antenne over ONS heen gerold wordt met de absolute zekerheid dat binnen NU en ongeveer 150 jaar NIEMAND meer leeft op dit ding wat men aarde noemt!!

  Mensen, wordt aub of svp eens wakker.
  Er staat een gigantische APOCALYPS recht voor onzer allen deuren en wederom….we staan erbij, kijken ernaar en slapen gedwee lekker verder.

  Dit is gewoon een door dat elite krapuul georganiseerde massamoord op ONS.

  Ik doe deze docu erbij…….kijk ernaar en voor degene die deze kunnen delen met VRIENDEN….doe dit dan aub en wel ZO SPOEDIG mogelijk.

  5G is absoluut pure WAPENTECHNOLOGIE en niets anders.

  Ik weet wat ze ermee kunnen…..en ik kan u verzekeren, afluisteren, volgen en wat dat geheime diensten tuig allemaal nog meer doet……al dat is niet meer nodig!!!!!!!

  Kijk aub en huiver!!!!!!!!!!!!!!!

  Mijn vraag aan de redactie dezes zou dan ook zijn of deze megabelangrijke docu niet voor enkele weekjes prominent geplaatst zou kunnen worden op deze blogsite waarvoor dan reeds bij voorbaat dank!!

  Gegroet allen,

  Gladiator

  Liked by 1 persoon

1 Trackback / Pingback

 1. 40 miljoen Afrikanen willen naar Europa en de VS verkassen – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s