Nieuw

Zweedse belegger koopt duizenden Nederlandse huurwoningen, omdat je hier jaarlijks de huren kan verhogen

Willekeurige rij huizen in de randstad

De Zweedse vastgoedbelegger Heimstaden heeft 9544 Nederlandse huurwoningen gekocht van de Britse belegger Round Hill. De Zweden noemen de Nederlandse markt interessant, wegens het woningtekort en de mogelijkheid om jaarlijks de huren te verhogen.

Heimstaden maakte de deal, waarmee 1,4 miljard euro gemoeid is, vanmorgen bekend. De ruim 9000 woningen die de Zweden kopen liggen verspreid door Nederland, maar het gros ligt in de Randstad.

RTLZ >>

En daar heb je ook gelijk de reden waarom het woningtekort nooit weggewerkt zal worden. Schaarste betekent meer winst. En als er te weinig volk is om de huidige woningvoorraad te bezetten, importeer je gewoon extra volk.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on Zweedse belegger koopt duizenden Nederlandse huurwoningen, omdat je hier jaarlijks de huren kan verhogen

 1. tim pietersen // maart 29, 2019 om 03:08 //

  hail (((capitalism))) en onze keigave regering

  Like

 2. “Contrary to what so many good people – out of sheer terror of ‘Communism’ – think, Capitalism is not ‘free enterprise,’ an incentive for success, ‘a chance for all.’ Capitalism is trusts, speculation, parasitical usury. Capitalism is J. P. Morgan, Rothschild’s bank, ripping apart the nations like maddened swine. Capitalism is the Jewish frying pan in which culture is rendered down to the grease of money. Following it, as the night to day, is the thrice hotter Jewish fire of ‘Communism.’” William Striker

  Like

 3. Jack vanderVeen // maart 29, 2019 om 05:47 //

  Alles kent zijn up’s en down’s. Over 20jaar, tenminste indien we al die vreemde kostgangers uit Nederland flikkeren, hebben we zo een woning over acht dat huizen bijna gratis worden. Helaas schieten wij er nu niks mee op.
  En wat een mooie winst is er gemaakt. De aankoopprijs voor die Engelsen was rond de ton per woning, nu 1,5 ton.

  Like

 4. fijn dan, huren wordt onbetaalbaar, ik zoek een sociale huurwoning ik heb een inschrijfduur van 11 jaar, op sommige huizen reageren 400 tot wel 600 kandidaten, ik sta nu eindelijk bij de eerste 10 het is toch niet normaal zoveel mensen voor 1 woning schandalig

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s