Nieuw

Negers: Oproep tot volkerenmoord op blanken is GEEN haat jegens een andere etnische groep

De Zuid-Afrikaanse Mensenrechtencommissie (SAHRC) is tot de conclusie gekomen dat de hatelijke moordoproepen, waaronder “dood de Boeren” (blanken van Europese origine), die de radicaal linkse partijleider Julius Malema van de EFF verkondigd, geen haat jegens een andere etnische bevolkingsgroep is. Dit kondigde de commissie aan op een persconferentie waar de resultaten van een onderzoek tegen Malema en andere EFF-politici werden bekendgemaakt.

Er is een groot aantal meldingen tegen Malema gedaan, maar de commissie heeft ervoor gekozen om er slechts vijf te onderzoeken. Een van de uitspraken is een frase van een traditioneel neger-lied lied dat oproept tot moord op alle blanken in Zuid-Afrika – “kill the boer”. Malema heeft ook in zijn eigen woorden opgeroepen tot het “slachten van blanken”. Hij heeft zich ook moordzuchtig uitgesproken tegen Zuid-Afrikanen van Indiase afkomst.

LEES OOK: Nelson Mandela – heilige of massamoordenaar?

De haat tegen blanken wordt als bijzonder problematisch beschouwd, aangezien er een aanval op blanke boeren in Zuid-Afrika plaatsvindt die wordt beschouwd als genocide. Bendes bestaande uit negers met een mengeling van crimineel, racistisch geweld en politieke motieven vallen de boerderijen van blanke boeren aan om te beroven, plunderen en moorden.

De voorzitter van de SAHRC, Bongani Majola, die ook rechter is in het Zuid-Afrikaanse Hooggerechtshof, heeft op de persconferentie verklaard dat de verklaringen van Malema beledigend en problematisch zijn, maar verkondigde tegelijkertijd dat ze juridisch niet als haatdragende uitspraken (hatespeech) jegens een andere etnische bevolkingsgroep kunnen worden aangemerkt. Volgens Majola is de commissie tot deze conclusie gekomen door “juristen elke klacht zorgvuldig te laten onderzoeken en daarbij hebben gekeken naar de feiten, de context, het toepasselijke recht en de Zuid-Afrikaanse grondwet”.

LEES OOK: Winnie Mandela – kidnapper, fraudeur en racist

De EFF is onlangs internationaal opgemerkt in verband als de partij die erin is geslaagd een wet door te drukken die het recht geeft om het land van blanke boeren zonder financiële compensatie in beslag te nemen. De achterliggende reden voor de wet is dat het land dat honderden jaren lang door blanken werd verbouwd en gebruikt, moet worden beschouwd als gestolen van zwarten en dat de onteigening in feite moet worden gezien als een “teruggave” van het land aan de rechtmatige eigenaren.

Bron:

Svart vänsterledares uppmaning att ”slakta vita” inte hets mot folkgrupp
SAHRC finds Julius Malema’s comments not hate speech

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8469 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Negers: Oproep tot volkerenmoord op blanken is GEEN haat jegens een andere etnische groep

 1. Jack vanderVeen // maart 29, 2019 om 17:50 //

  Ik laat mij ombouwen tot neger: laat mij zwart tatoeëren en beide hersenhelften amputeren. Daarna mag ik ook alles doen wat door God verboden is, want ik ben neger. Yoeppie

  Liked by 1 persoon

 2. In Zuid Afrika en Namibië ben je óf zwart, óf blank. Alles wat niet blank is, is zwart. Dus ook halfbloed, chinezen en bruine mensen. Ik heb langere tijd in Namibië gewerkt en werd voortdurend als “boer” aangezien. Toen ik zei dat ik geen “boer” was, maar op een werf werkte, was er geen probleem meer en de mensen waren zeer sympathiek. Ik werd zelfs uitgenodigd in “the location”, een zeer arme achterbuurt ten noorden van Walvis Bay op verjaardagsfeestjes. Levensgevaarlijk voor de échte boeren, maar iedereen wist dat ik geen boer was en dus veilig.
  Zuid Afrika is anders. Daar is het gewoon levensgevaarlijk voor blanken. Ik kende mensen waar gewoon op geschoten werd op straat. Omdat ze blank waren. Cape Town was dan ook een no-go area voor mij, behalve the Waterfront (met de nodige voorzichtigheid).

  Like

 3. Goed om te weten.

  Like

 4. Hans Kreuger // juni 25, 2019 om 21:09 //

  Hey mafketels, probeerde ons verzet in 40-45 ook niet de indringers te vermoorden?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s