Nieuw

Moslimleider beschuldigt Israël van moskee-bloedbad

De Mossad van Israël zit achter de terroristische aanslag in Christchurch, beweert de voorzitter van de grootste moskee van Nieuw-Zeeland. De verklaring werd veroordeeld door de Israëlische ambassadeur in het land, maar de voorzitter van de moskee houdt zich aan zijn theorie.

De voorzitter van de grootste moskee van Nieuw Zeeland beschuldigt de Israëlische veiligheidsdienst Mossad ervan achter de terroristische slachting in Cristchurch te zitten toen 50 moslims door een enkele dader werden doodgeschoten, schrijft de Daily Mail.

De verklaring kwam tijdens een demonstratie georganiseerd door “Love Aotearoa Hate Racism” op zaterdag. “Aotearoa” is de Maori naam van Nieuw-Zeeland.

– Ik sta hier en ik zeg dat ik een zeer, zeer sterk vermoeden heb dat er een groep achter hem staat, en ik ben niet bang om te zeggen dat ik het gevoel heb dat Mossad hierachter zit, zei Ahmed Bhamji, leider van de Masjid E Umar-moskee in Auckland.

Bhamji’s verklaring is duidelijk te horen op een film op Twitter.

– Het is waar! Israël zit erachter, schreeuwt een man in het publiek.

De Israëlische ambassadeur van Wellington veroordeelde de opmerking van Bhamji.

– Het hele Israëlische volk, samen met de inwoners van Nieuw-Zeeland, rouwden om de verschrikkelijke terreurmoord op moslimgelovigen in Christchurch. De absurde beschuldiging van Bhamji is een betreurenswaardige uiting van antisemitische vooroordeel en we hebben er alle vertrouwen in dat het door de leiding van de moslimgemeenschap en door alle Nieuw-Zeelanders volledig wordt afgewezen, aldus de ambassadeur.

Bhamji hield echter vast aan zijn opmerking.

– Mossad houdt zich met al deze dingen bezig. Als ik het over Mossad heb, waarom zouden de Joden er dan boos van worden? Geef mij een antwoord, zei Bhamji tegen Newshub en eiste een onderzoek naar wie het bloedbad had gefinancierd.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8469 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Moslimleider beschuldigt Israël van moskee-bloedbad

 1. Jack vanderVeen // maart 29, 2019 om 23:12 //

  Ik had die beschuldiging uit de mond van iemand anders eerder verwacht.
  Namen noem ik niet.

  Like

 2. Daniël // maart 31, 2019 om 15:14 //

  De pot verwijt de ketel.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Moslimleider beschuldigt Israël van moskee-bloedbad – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s