Nieuw

McDonald’s verliest strijd : “vlees” in hamburgers bestaat uit vetpasta en ammoniak 

De prominente chef-kok Jamie Oliver heeft een spectaculaire rechtszaak tegen McDonald’s gewonnen [correctie: er blijkt dus geen rechtszaak te hebben plaatsgevonden] en heeft bewezen dat de fastfoodketen in plaats van vlees – vet en ammoniak gebruikt. Dit is geen voedingsmiddel. De chef-kok openbaarde de angstaanjagende waarheid over wat er werkelijk in de “heerlijke” hamburgers en nuggets terecht komt. Wat McDonald’s serveert, kan volgens Jamie niet voedsel genoemd worden.

Wat is het doel van de massale aanvallen van reclame die Coca-Cola en Co. zo lovend aanprijzen? Het is moeilijk om zich zelfs maar voor te stellen welke bedragen aan dergelijke reclames worden besteed. Belangrijker nog, de reclame is gericht op jongeren. Er zijn bepaalde beroemde persoonlijkheden die jongeren als autoriteiten zien en hun gedrag nabootsen. Het zijn precies deze mensen die zichzelf aan fastfoodketens verkopen en hen helpen onze bevolking te vergiftigen.

Ook het “vlees” moet over de oceaan naar ons komen. Bij ons produceren we dit “gehakt” niet. En als ze dat wel doen, dan produceren ze de hamburgers, ongeacht in welk land, met behulp van dezelfde technologieën, namelijk uit “gewassen” rundervet. Dit rundervet wordt gewassen in ammoniumhydroxide. Als dit proces niet zou plaatsvinden, dan zou men het aangeboden menu in de McDonald’s niet zonder tranen kunnen bekijken, zegt de kok.

Volgens de verdere verklaringen van Jamie, neemt de fastfoodketen een uitgangsproduct dat zelfs geen hond zou eten en het met behulp van chemische verwerking tot een substantie maakt die mensen kunnen eten. Niet alleen het nepproduct is in deze kwestie spectaculair  – ammoniumhydroxide is giftig voor het menselijk organisme. Ook wordt de kleur van de producten met behulp van chemie gewijzigd.

Tijdens zijn interview met Daily Mail liet Jamie zien hoe je van vet, huid en inwendige organen iets kunt maken dat op vlees lijkt en eetbaar is. Toen gooide hij de vraag in de zaal: “Hoe kan een verstandig mens aan kinderen vet met ammoniak serveren? Waarom?”

Het mengsel dat men in het experiment kreeg, leek erg veel op roze slijm. Een beetje meer geduld in een willekeurige fabriek – en het lijkt op vlees: Verschijning, smaak en geur. Tot slot moet worden gezegd dat het gebruik van ammoniumhydroxide door het Amerikaanse ministerie van Landbouw is toegestaan en dat er geen verplichting bestaat om het te etiketteren.

LEES OOK: McDonald’s beschuldigd van Arabisering

Bron:

MCDONALDS VERLIERT PROZESS: „FLEISCH“ IN BURGERN BESTEHT AUS FETTPASTE UND AMMONIAK

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8636 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

27 Comments on McDonald’s verliest strijd : “vlees” in hamburgers bestaat uit vetpasta en ammoniak 

 1. Nepnieuws bronvermelding is totaal ruk. Kan nergens wat vinden huer over

  Like

 2. Je bewering is gedeeltelijk waar, met enig speuren weet ik nu dat Oliver’s mediacampagne tegen het gebruik van ammoniakvlees in 2011 heeft plaatsgevonden en dat McDonald’s en andere grote restaurantketens (waaronder Taco Bell en Burger King) later datzelfde jaar zijn gestopt met het gebruik van het product.
  Aangezien het onderwerp outdated is, zal ik het artikel nog even laten staan om de gelegenheid te geven mijn reactie te lezen en daarna verwijderen.
  Bedankt voor je kennisgeving.

  https://www.snopes.com/fact-check/jamie-oliver-mcdonalds-burgers/

  Liked by 1 persoon

 3. Daniël // maart 29, 2019 om 12:08 //

  Ging er al vanuit dat het troep is. Ik kom er nooit. Bah.

  Like

 4. waar gaan alle kinderen heen na een dagje staken voor het klimaat ,lekker een broodje smurrie kopen ,succes ermee .

  Like

 5. marijke // maart 29, 2019 om 16:50 //

  onderwerp `outdated ` ?? Wat betekent dat ? …dat McDonalds, Burger King en Taco Bell NU wel ` e c h t e hamburgers en kipnuggets verkopen ????????
  Geloof je het zelf ????????????

  Like

 6. marijke // maart 29, 2019 om 17:16 //

  Nogmaals : outdated ?? Hieronder maar liefst 2 0 kwalijke artikelen waarin McDonalds voorkomt, sinds 2013 ….in 1 van onderstaande artikelen staat zelfs een video van de kipnuggets onder de microscoop ( weet niet welk artikel, lees zelf maar door )
  EET SMAKELIJK !

  Like

 7. @Rommel // maart 29, 2019 om 08:45 /

  Snopes is geen geloofwaardige factchecksite. Krijgt geld van Soros.

  Like

 8. Ik zie dat het artikel inmiddels viraal is gegaan en heb derhalve besloten het te laten staan. Schijnbaar waren veel mensen, net als ik, van dit McDonald’s-verhaal niet op de hoogte.

  Like

 9. @Fubar // maart 29, 2019 om 20:14 // Bewerken
  “Snopes is geen geloofwaardige factchecksite. Krijgt geld van Soros.”

  Het was het resultaat al bij de eerste zoekopdracht. Waar @Brum het dan vandaan haalt dat hij “nergens wat kan vinden huer over” verbaast me.

  Like

 10. marijke // maart 30, 2019 om 00:15 //

  Rommel 22.49 u : wist je dat echt niet ??? Jeetje…..McDonalds ligt al zo lang onder vuur
  dat is echt geen onzin inmiddels ! De link die ik plaatste was slechts van 1 website ( en die loopt ook nog vaak voorop ! ) Maar ook op youtube zijn er vast veel video `s van, toets daar maar us McDonalds in, dan ben je wel een paar uur bezig….Ik kom zelf al jaaaaren niet meer bij McDonalds vanwege al die ongein met dat vreten, gadverdegadver…..

  Like

 11. Agaath Bezemer, moeder van Moniek // maart 30, 2019 om 00:24 //

  Dus als het bewijs van chemisch-tricatel-rotzooi-troep uit 2011 stamt is het dus niet waar? Heb ik dus vanaf mijn geboorte vergif en nep en chemisch-afval gegeten want mijn pappi en mammie gingen altijd met mij naar MEUKDONNALDS want dan “sliep ik zo lekker”?! MAAR DUS EN WANT 2011, DUS(!!!) is het niet waar maar heb wel een gat in m’n maag??? Wat is het volgende van die TROLL? Holocaust ook niet waar want al 75 jaar geleden? Gebaseerd op onderzoeken van “toen”? Dus zijn al die doden nu ook “niet meer geldig”. Welnu, groots tijdsvedrijf in het “Land van de [vermoordde] Heer”…. Zichzelf in de voet schieten met ammunitie die pas veel later uitgevonden zou worden…..

  Like

 12. Een keer geweest, 40 jaar geleden, toen zo’n ding nieuw was in mijn geboortedorp. Nooit meer geweest. Is bagger.

  Like

 13. Wat een benieuwd. Mcdonald’s verkoop gewoon voedsel van heel hoogwaardige kwaliteit. Als je zou weten hoe hun voedsel gemaakt wordt, zou dit soort onzin niet in het nieuws verschijnen.

  Like

 14. @Piet
  Het schijnt niet zo goed voor het schrijfvermogen te zijn.

  Liked by 1 persoon

 15. gsstavo // maart 31, 2019 om 11:07 //

  Edit Rommel: Je hoaxdarmen leegbrullen zonder enige motivatie wordt niet getolereerd.

  Like

 16. Sonja Baladien // maart 31, 2019 om 23:33 //

  Geen wonder dat in Amerika zoveel mensen met obesitas zijn.
  Het is voor ons ook jammer als he inderdaad waar is want ik ging toch graag naar Maccie

  Like

 17. marijke // april 1, 2019 om 00:28 //

  Als met dergelijke eet-verhalen, je `geloof ` niet meteen doordringt en je moeite hebt met de authenciteit daarvan…..doe dan net als ik : STEL dat de helft WAAR IS ( of desnoods 20 % )
  , ga je het dan nog eten ????????
  Antwoord : Nee dus…..ik ga niet fucken met mijn gezondheid, je gezondheid is ALLES !
  Vraag het aan mensen die NIET zo gezond zijn, of kijk naar de mensen in je omgeving
  en dan weet je waar je niet moet zijn : dat is de Farmaceutische Industrie, ziekenhuis of dokter,
  en dat zijn alle plaatsen waar je al vergiftigd wordt als je de deurklink alleen al vastpakt !

  Liked by 1 persoon

 18. Maxim H. // april 1, 2019 om 15:11 //

  Dit hele verhaal is ruk. Dit speelde in 2011 maar er is nooit een proces geweest. In Nederland heeft die rommel ook nooit in hamburgers gezeten. In Amerika wel, maar niet de hele hamburger was ervan gemaakt. De bewering : “McDonald’s verliest proces : “vlees” in hamburgers bestaat uit vetpasta en ammoniak” is dus 100% bullshit.

  Liked by 1 persoon

 19. Mensen die alles geloven wat er op Niburu staat klopt zijn net zo dom als de mensen die geloven dat alle overige nieuwssites objectief zijn. Het is maar wat je wilt geloven en je vind er wel een nieuwsbericht bij. Niburu is heerlijk vermaak als je van complottheorieën houd.

  En dit is idd oud nieuws. En dat betekent voor mij ook dat deze website nou niet bepaald de meest geloofwaardige is. Factchecking en een beetje doorzoeken is kennelijk te veel werk.

  Like

 20. @Ivo // april 3, 2019 om 14:28

  Met het gehele jaar door – non-stop – elke dag – gemiddeld 22 artikelen – ruim 8.000 verleden jaar – op Fenixx, is het sporadisch voorgekomen dat er foutieve berichten zijn geplaatst. Wat in de vijf jaar dat we bestaan op één hand is te tellen. We controleren altijd onze bronnen van tevoren, maar kunnen helaas een enkele vergissing niet voorkomen. Waar trouwens elk nieuwsblog mee behept is.

  Like

 21. @Maxim H. // april 1, 2019 om 15:11
  “In Nederland heeft die rommel ook nooit in hamburgers gezeten.”

  Niet huilen. Niemand belet je om die rotzooi van de junkfood-clown te eten.

  DIT GEBEURT ER IN JE LICHAAM ALS JE EEN MCDONALDS HAMBURGER EET

  Like

 22. Je kan natuurlijk ook een lekker vers stuk vis gaan halen bij de lokale verse visboer.
  Dan ben je er zeker van dat het vis met plastiek is.
  Of een Curryworst, boulette of sito-stick van bij de lokale fritshop.
  Dan weet je ook met zekerheid dat het zuiver vlees is

  Like

 23. @Steve // april 8, 2019

  Ja dat kan ook, je kan ook de darmburger overslaan, ook aan je hond geven. Je kan zoveel ook.

  Like

 24. Barthelomeus // mei 18, 2019 om 14:33 //

  wat eet je als je vlees koopt bij supermarkt?in een restaurant? etc…
  de uitlaatgassen die men binnen krijgt.Chemische bedrijven etc….Nou
  Ga alles maar laten en dan nog sterf je door een of andere aandoening..

  Like

 25. En wat zit er allemaal in vegetarisch vlees? Is ook allemaal kunstmatig

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Jamie Oliver bewijst het dan eindelijk…. chemisch vlees | Nieuws dat impact heeft op de toekomst….

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s