Nieuw

Kan haar pleegdochter verliezen na het delen van de film van de Marokkaanse onthoofdingsmoorden

Foto: Links: Louisa Vesterager Jespersen (24). Midden: Maren Ueland (28). Rechts: De executie. Facebook.

Een bekende Deense blogster, schrijfster en politica wordt nu bedreigd met het ontnomen worden van haar pleegdochter na het delen van een video die laat zien hoe Maren Ueland en Louisa Vesterager Jespersen op een beestachtige manier vermoord worden in Marokko.

– Ik weet niet wat er nu gebeurt, maar het moet niet eindigen met het ontnemen van mijn dochter. Dat zal niet gebeuren. Het is waanzin. Ik kan het niet serieus nemen, zegt Jaleh Tavakoli.

De twee jonge vrouwen uit Noorwegen en Denemarken werden vorig jaar 17 december vermoord gevonden in het Atlasgebergte in Marokko. Korte tijd later begon een film van de moorden en de daders die zelf filmden zich op het internet te verspreiden. Terwijl de film zich verbreidde, probeerden verschillende nationale veiligheidsautoriteiten de verspreiding een halt toe te roepen, zelfs met de dreiging om mensen die de film deelden te vervolgen.

In Denemarken wordt de islamcritica Jaleh Tavakoli nu hoogstwaarschijnlijk haar dochter ontnomen nadat ze de film op het internet heeft gedeeld. Het is de Sociale Dienst in het land die Tavakoli hiervan op de hoogte heeft gesteld. Men is van mening dat uitoefening van een pleeggezin niet compatibel is met verdacht worden van criminaliteit en politiek actief zijn. Dit in verband met Tavakoli en haar man die vanwege hun politieke activiteiten op een geheim adres met bescherming wonen.

Jaleh Tavakoli. Foto: privé

– Toen ik de link deelde, wist ik niet dat ik iets illegaals deed. Natuurlijk wil ik niet dat de familie het ziet. Als moeder dacht ik aan hun moeders en de situatie van hun ouders. Het spijt me, maar als ik werd vermoord, had ik graag gewild dat het publiek weet dat ik werd vermoord bij een terroristische aanslag. Ik had graag gezien dat de waarheid naar voren was gekomen, zegt Tavakoli.

Tot nu toe zijn er 14 mensen in Denemarken die ervan verdacht worden de film te hebben verspreid. In Nieuw-Zeeland wordt een 44-jarige vervolgd voor het delen van een film over de acties van de moskeeschutter in Christchurch. De 44-jarige riskeert 14 jaar gevangenisstraf.

Bron:
Kan miste fosterdatteren for å ha delt video av Marokko-drapene
Delte drapsvideo fra Marokko – trues med å miste fosterbarnet
Second man charged with sharing live stream of Christchurch massacre

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.174 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8220 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Kan haar pleegdochter verliezen na het delen van de film van de Marokkaanse onthoofdingsmoorden

  1. Kop in het zand,niemand mag weten wat voor beesten het zijn ,schande voor de lui die dit beleid uit zetten .

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. Kan haar pleegdochter verliezen na het delen van de film van de Marokkaanse onthoofdingsmoorden – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s