Nieuw

‘Gematigde’ Syrische strijdgroep is volgens rechter een terreurgroep – Update: Kamervragen !

Twee teruggekeerde Syriëgangers moeten 5,5 en 6 jaar de cel in. De rechtbank oordeelde vandaag dat de groep waarbij ze zich in Syrië hadden aangesloten, Ahrar al-Sham, een terreurgroep is.  Daarmee gaat de rechtbank in tegen het ministerie van Buitenlandse Zaken dat die groep eerder juist  ‘gematigd’ noemde.

Nog opmerkelijker: Ahrar al-Sham  lijkt ook te hebben samengewerkt met Syrische strijdgroepen die directe steun van de Nederlandse overheid ontvingen. Nederland steunde onder meer een groep die onder dezelfde koepelorganisatie vocht als Ahrar al-Sham.

AD >>

Dat is nog maar een klein stapje naar Bert Koenders, Stef Blok en Mark Rutte tot die aangepakt kunnen worden voor het steunen (met bijna een half miljard) van een terreurorganisatie.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.114 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10040 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Trackback / Pingback

  1. ‘Gematigde’ Syrische strijdgroep is volgens rechter een terreurgroep – Update: Kamervragen ! – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s