Nieuw

EU Parlement wil herstelbetalingen voor “Afro-Europeanen”

Zijn ze helemaal gek geworden? We betalen al elke dag ‘herstelbetalingen’.

Claude_Moraes is nota bene een Indiër. Repatrieer die kerel naar zijn eigen continent!

Vier miljard ontwikkelingshulp per jaar en via allerlei slinkse wegen wordt dat getal altijd fijn aangevuld. Want wat anders dan ontwikkelingshulp is bijvoorbeeld zo’n Mali-missie. Dan zijn er nog tig NGO’s die met hun jaarlijkse bedelprogramma’s miljarden van de bevolking aftroggelen. Nu gaan we weer 20.000 wc’s naar Mozambique sturen omdat ze daar te lui zijn om dijken te bouwen en een beetje overstroomd zijn en zelf niet capabel om de uitgebroken cholera, dysenterie en de Afrikaanse tyfus te bestrijden.

In eigen land onderhouden we ook nog eens bijna 1 miljoen negers die ons miljarden aan uitkeringen kosten en huizen bezet houden en criminaliteit plegen. Mind you, Antillianen staan steevast nog boven Marokkanen in alle slechte lijstjes.

We betalen ons al helemaal blauw terwijl we niks dan overlast van Afrikanen hebben, maar volgens de illegale dictatuur is dat nog niet genoeg. Het is tijd dat dit roofzuchtige regime ten einde komt.

En waarom zou die helft van de landen in de EU die helemaal nooit koloniën gehad hebben überhaupt een cent over moeten maken?

Daily Caller:

Het Europees Parlement heeft dinsdag met een overweldigende meerderheid een resolutie aangenomen over “structureel racisme” in Europa tegen Europeanen van Afrikaanse afkomst. De resolutie roept op tot “herstelbetalingen voor misdaden tegen de menselijkheid tijdens het Europese kolonialisme”.

Het document is geschreven door de Britse Labour-afgevaardigde Claude Moraes en is geïnspireerd door het racistische gedrag dat het Italiaanse socialistische parlementslid Cécile Kyenge, die volgens The Guardian de eerste zwarte minister van Italië was, ervaren zou hebben. De resolutie werd goedgekeurd met 535 stemmen voor en 80 tegen met 44 onthoudingen.

Er bestaat helemaal niet zoiets als ‘Europeanen van Afrikaanse afkomst’. Er bestaan Europeanen, en die zijn blank, en er bestaan Afrikanen en die zijn licht tot donker getint. Hou op met deze kul!

En wat doet die Britse Labour MP nog in het Europese parlement. Sodemieter-Brexit eens snel een eind op.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

11 Comments on EU Parlement wil herstelbetalingen voor “Afro-Europeanen”

 1. Jack vanderVeen // maart 29, 2019 om 23:10 //

  Straks worden die mobiele schijthuizen terug aangeboden aan Europese ondernemingen.
  Want iedereen weet dat Afrikanen, ik durf het woord ‘negers’ niet in de mond te nemen, liever buiten schijten of boven een gat in de grond met paar muren en gordijntje, soort van luxe latrine.

  Like

 2. Moniek Bezemer, dochter van Agaath // maart 30, 2019 om 00:10 //

  Britse Labour-afgevaardigde Claude Moraes zou toch moeten weten dat per democratische meerderheid van de britse bevolking (of wat dat nog qua import van over is) gewoon haar mond moet houden? Of gaan we netzolang referenda houden tot de door het “volk van het boek” gewenste babylonische uitkomst is verkregen? En hebben ze daar dus wat ook hier door suicidale klootzakken gestemd hebben: “Amsterdam wil 500 illegalen onderbrengen in 24-uursopvangcentra in de wijken. Vanuit de bevolking klinkt luid protest. „Jonge mannen, die de hele dag niks te doen hebben, vlakbij een school. Hoe haal je het in je hoofd?”.

  Eigen schuld, dikke bult!!! Had je maar slechts 1 hercencel meer moeten hebben dan de gemiddelde linkschmesch of Tierry Baudet-desperado geweest moeten zijn ( die charlatan die de westeuropeanen nog 5 – zegge VIJF – jaar langer blootstelt aan glyfosaat, uitvinder van DDT en Agent Orange…., gecontroleerde oppositie… en kankerverwekkend)

  Als Nederlander stem ik voor een keiharde Brexit!!! We hebben genoeg aan onze eigen “verrijking”, straks komt dat ook nogeens allemaal hier en dan betaal ik straks 2 miljoen EURO(!!!) voor een jarenvijftigKROT-huisje met m’n door vaccins onvruchtbare vrouw ( die bij nader inzien omgebouwd blijkt te zijn…!) Dus volgende keer dan toch maar Jetten stemmen, dan duurt de dood niet zo lang….

  Sterkte!

  Liked by 3 people

 3. tim pietersen // maart 30, 2019 om 00:53 //

  geen cent meer naar afrika

  Like

 4. Ja laten Frankrijk, Spanje, Engeland, Duitsland en Italië het geld maar ophoesten. Die hebben het meest geprofiteerd door kolonisatie. Wij hebben al genoeg betaald aan Suriname. Daar is ook niet door andere landen aan bij gedragen. Maar die geldsmijters in Den Haag zullen al wel weer klaar staan met de vrachtwagens geld. We hebben tenslotte 11,2 miljard te veel over. en in plaats van dat aan de burgers terug te geven gaan we het braaf aan Brussel over dragen. Als die 1.000 euro per werkende ooit werkelijkheid wordt koop ik er eerst een Glock voor. Of een Kalasnikov.

  Like

 5. Afrikanen van europese afkomst (de boeren) kijken heden ten dage voortdurend de dood in de ogen en krijgen geen cent

  Liked by 4 people

 6. trebor2110 // maart 30, 2019 om 08:22 //

  Jack ik weet niet of je zo,n dixi wel eens van binnen hebt gezien , nou dan schijt ik ook liever in een gat in de grond .

  Like

 7. peterkijn // maart 30, 2019 om 10:47 //

  Die EU wordt bevolkt door dictatoriale geldwolven die via hun bedrijven, aandelen, vriendjes, veel te verdienen hebben aan dit soort van ‘hulp’ en aan de klimaathysterie. We zitten als ratten in de val van de dictatuur en zullen er niet zonder de aloude bekende wreedheden van verlost raken.

  Onlangs een docu gezien over een ‘boot’ die op de Congostroom vaart. De kapitein verklaarde trots dat hij alle zandbanken en wrakken uit het hoofd weet liggen want de kaarten dateren nog uit 1957, van voor de ‘kolonisatie’. Die negers zijn dus zelfs te lam om de door de blanken gemaakte kaarten aan te passen. Trouwens, waarom denk je dat die kolonisatie gestopt is indertijd? Juist omdat het meer kostte dan het opbracht. En ondertussen worden wij manu militari bestolen om geld op te hoesten voor die neanderthalers …

  Liked by 2 people

 8. Horatius // maart 30, 2019 om 11:16 //

  Die herstelbetalingen worden toch al jarenlang uitgekeerd via de Sociale Dienst om over de talloze toeslagen maar te zwijgen.
  En wat staat daar tegenover? Een stijgende criminaliteit, het afschaffen van Zwarte Piet en het kraken van woningen in Amsterdam door Afrikaanse maffiabendes.

  Binnenkort komen er tienduizenden Somaliërs met een Nederlands paspoort vanuit Engeland hier weer terug uit vrees voor een harde Brexit. Dan mogen wij ze weer ruimhartig opvangen in asielcentra. Want die honderdduizend woningen in de Randstad moeten nog worden gebouwd en er is een ernstig tekort aan bouwvakarbeiders ondanks de 350.000 werkelozen die ons land rijk is.

  Heeft u wel eens een Somaliër gesignaleerd die een plek had veroverd op onze arbeidsmarkt?
  Nee dus, of het had een baan moeten zijn als drugskoerier met sterke concurrentie van Marokkanen en Antilianen die ook een graantje willen meepikken in die bedrijfstak.

  Hoe zou Afrika er momenteel voorstaan zonder het Europese kolonialisme?
  Nog veel slechter dan nu het geval is, we hebben ze moderne landbouwmethodes geleerd, christelijke normen en waarden bijgebracht door missionarissen, gezinsbeperking door het gebruik van voorbehoedsmiddelen, het aanleggen van wegen en dijken en het afschaffen van pijl en boog en het stoppen van zinloze stammenoorlogen.

  En wat hebben ze gedaan met de vele miljarden aan ontwikkelingshulp?
  Moderne vuurwapens gekocht om piraterij te bedrijven en elkaar af te slachten en de dictators in het zadel te kunnen houden via corruptie en smeergelden.
  Niks geen plannen om de Saharawoestijn vruchtbaar te maken door het graven van irrigatiekanalen om zodoende het klimaat gunstig te beïnvloeden. Integendeel, door verouderde methodes zoals het platbranden van hele stukken landbouwgrond neemt het woestijngebied steeds grotere vormen aan.

  Dus komen ze door die zelf veroorzaakte klimaatverandering maar hier naar toe om onze vergrijzing te bestrijden waar een zekere Freek de Jong een treffend voorbeeld van is.

  Deze eerste Europese zombie is recentelijk in de openbare ruimte gesignaleerd waar dit creatuur wartaal uitsloeg en men helaas verzuimde hem af te voeren met bijtmasker en dwangbuis.

  Liked by 2 people

 9. Bob Fleumer // maart 30, 2019 om 15:29 //

  We moeten echt uit dat idiote EU circus over enige tijd zijn we zoveel soevereiniteit kwijt dat het niet meer kan!

  Like

 10. ronjaspers // maart 31, 2019 om 21:14 //

  Google “white slavery” er zijn in de geschiedenis miljoenen blanke slaven geweest,daar hoor je het extreem linkse nageboorte niet over.

  Like

2 Trackbacks / Pingbacks

 1. EU Parlement wil herstelbetalingen voor “Afro-Europeanen” | toodlessss
 2. EU Parlement wil herstelbetalingen voor “Afro-Europeanen” – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s