Nieuw

De VS verwacht dit jaar 1,5M illegale vreemdelingen toe te voegen aan de bevolking

De Verenigde Staten zullen naar verwachting tegen het einde van het jaar ongeveer 1,5 miljoen illegale vreemdelingen aan de Amerikaanse bevolking toevoegen, indien de huidige vangst- en vrijlatingspercentages, grensoverschrijdingen en visumoverschrijdingen zich zouden uitbreiden.

Dit jaar, is het Department of Homeland Security’s (DHS) Catch and Release beleid – waarbij grensoverschrijders en illegale vreemdelingen gemakkelijk worden vrijgelaten uit de federale hechtenis in het binnenland van de VS – op weg om ongeveer 434.000 grensoverschrijders en illegale vreemdelingen in het land tegen het einde van het jaar vrij te laten. Deze projectie is gebaseerd op de huidige schattingen dat sinds het begin van het jaar maandelijks meer dan 36.000 grensoverschrijders en illegale vreemdelingen zijn vrijgelaten uit het DHS.

Daarnaast verwacht Princeton Beleidsadviseursonderzoeker Steven Kopits dat er in 2019 tot 500.000 illegale vreemdelingen aan de zuidelijke grens zullen zijn die met succes de VS binnenkomen zonder dat ze worden opgespoord door Border Patrol agents. Dit zijn vreemdelingen van wie de federale immigratieambtenaren niet op de hoogte zijn en die meestal pas worden uitgezet nadat ze een misdrijf hebben gepleegd in de VS.

Als het aantal visumoverschrijdingen in hetzelfde tempo doorgaat als in het begrotingsjaar 2017, kunnen er mogelijk ongeveer 630.000 illegale vreemdelingen aan de Amerikaanse bevolking worden toegevoegd nadat zij hun visa hebben overschreden.

Het centrum voor Immigratiestudies Directeur van Beleid Jessica Vaughan vertelde Breitbart News dat de deskundigen voorspellen dat er overal tussen 300.000 tot 400.000 visumoverschrijdingen dit jaar zijn.

Deze projecties zetten het aantal illegale vreemdelingen die aan de bevolking van de V.S. worden toegevoegd bij rond één tot 1.5 miljoen, bovenop de 11 tot 22 miljoen onwettige vreemdelingen die reeds over het land leven. Deze bevinding houdt geen rekening met de illegale vreemdelingen die zullen worden uitgezet, het komende jaar zullen sterven of de VS uit eigen wil zullen verlaten. Zoals uit gegevens van het DHS is gebleken, wordt de overgrote meerderheid van de illegale vreemdelingen nooit uitgezet als de grensoverschrijders en illegalen eenmaal in het land zijn vrijgelaten.

Bijvoorbeeld, terwijl de Trump-administratie het aantal uitzettingen heeft verhoogd, zijn er nog steeds slechts ongeveer 95.000 uitzettingen van illegale vreemdelingen die in de VS wonen, aangezien de Immigration and Customs Enforcement (ICE) nog steeds niet de capaciteit heeft om de enorme, en groeiende, illegale bevolking aan te pakken.

Ondertussen zijn de Amerikaanse belastingbetalers verlamd met de last van het absorberen van de 11 tot 22 miljoen illegale inwoners. In termen van gezondheidszorg kosten, illegale vreemdelingen en hun Amerikaanse geboren kind kost de Amerikaanse belastingbetalers ongeveer 17 miljard dollar per jaar. Jaarlijkse illegale immigratie kost de Amerikaanse belastingbetaler 116 miljard dollar.

Het door Washington, DC opgelegde massale legale en illegale immigratiebeleid – waarbij jaarlijks minstens 1,5 miljoen ongeschoolde vreemdelingen worden toegelaten tot de VS – is een zegen voor bedrijfsleiders, Wall Street, grote bedrijven en multinationale conglomeraten, terwijl Amerika’s werk en middenklasse hun rijkdom hebben herverdeeld naar de top-verdieners van het land door loonstagnatie.

Onderzoek van de National Academies of Sciences, Engineering en Medicine heeft ontdekt dat de immigratie naar het land ongeveer 500 miljard dollar aan lonen verschuift van arbeiders en middenklasse Amerikanen naar nieuwkomers en economische elites.

Illegale immigratie onder het bestuur van Trump zal dit jaar elk jaar overtreffen van illegale immigratieniveaus waar de regering-Obama toezicht op hield, zoals Breitbart News heeft opgemerkt. Kopits, de onderzoeker van het Princeton-beleid, verwacht dit jaar alleen al 775.000 grensovergangen. Dit zou een niveau van illegale immigratie zijn aan de grens tussen de Verenigde Staten en Mexico, niet gezien sinds president George W. Bush aan het werk was.

Bron:

U.S. Projected to Add 1.5M Illegal Aliens to Population this Year

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on De VS verwacht dit jaar 1,5M illegale vreemdelingen toe te voegen aan de bevolking

 1. Het Zonnetje in huis. // maart 29, 2019 om 18:05 //

  Wie zijn de echte Amerikanen?De oorsronkelijke bewoners of de Euro inwijkelingen die nu de dienst uitmaken n de originele bewoners de indianen grotendeels hebben uitgeroeid?Hou op met raciale shit en probeer samen te leven op deze aardkloot !

  Like

 2. Verhuis lekker naar Zuid-Afrika en kijk of het je bevalt. Met je ‘alle mensen zijn gelijk’ waanzin, communist.

  Like

 3. @ Het Zonnetje in Huis
  Probeer het eens in de schilderswijk in minirok met hond of in een genderfluid outfit.

  Liked by 1 persoon

 4. CurvedAir // maart 30, 2019 om 11:46 //

  ‘Het Zonnetje in Huis’ spreekt zichzelf ook nog eens behoorlijk tegen. Dit persoon verwijt de Europeanen naar Amerika gekomen te zijn en daar Indianen te hebben vermoord, maar als dezelfde Europeanen zich aan raciale principes gehouden hadden, waren ze in Europa gebleven. Doch verderop schrijft zonnebankje dat wij moeten stoppen met ‘raciale shit’. Kennelijk weet dit zonnekanon het verschil tussen racisme en racialisme niet.

  Buiten dat is het nog maar de vraag wie de oorspronkelijke bewoners van Amerika waren. Archeologische ontdekkingen van onder meer arische skeletten en restanten van mijngangen doen op zijn minst twijfels rijzen. De Indianen kenden geen mijnbouw, voor alle duidelijkheid.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. De VS verwacht dit jaar 1,5M illegale vreemdelingen toe te voegen aan de bevolking – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s