Nieuw

Syrië zweert Israël aan te vallen als het de Golanhoogten niet verlaat

Syrië heeft gezworen Israël aan te vallen tenzij het zich terugtrekt uit de Golanhoogten. Syrië heeft Israël via de diplomatieke kanalen van de Verenigde Naties laten weten dat het bereid was ten strijde te trekken als Israël de Golanhoogten niet verlaat.

– We laten ons ook niet afschrikken door de aanhangers van Israël die bijdragen aan het bestendigen van de bezetting van de Golan, zei Syrië’s vice-minister van Buitenlandse Zaken, terwijl men ook waarschuwde dat ze met geweld zouden reageren als Israël door zou gaan met zijn aanvallen op Syrië.

Vorige maand heeft het Syrische leger zijn positie op de kant van de bezette Golanhoogten geconsolideerd na het verslaan van al-Qaeda en ISIS groepen die het Quneitra-gebied jarenlang voorafgaand aan de Syrische oorlog hadden bezet.

De Jeruzalem Post rapporteert: De Syrische Minister van Buitenlandse Zaken Faisal Mekdad legde een officiële waarschuwing voor aan het hoofd van de United Nations Truce Supervision Organization (UNTSO) Kristin Lund, in wat een poging scheen te zijn om de officiële erkenning van de Israëlische soevereiniteit in de Golan door de VS te verhinderen.

De blauwe en witte joodse partijpolitici Gabi Ashkenazi, Yair Lapid, Benny Gantz en Moshe Ya’alon bezochten maandag de Golanhoogten en beloofden deze nooit op te geven.

– We zullen het aantal inwoners van de Golan verhogen en aan iedereen een duidelijk signaal afgeven – we zullen de Golanhoogten nooit opgeven, zei Gantz.

– Wij zullen de steun van de VS en de internationale gemeenschap inroepen om de belangen van Israël aan onze noordelijke grens te bevorderen, voegde hij eraan toe.

– Wij hebben er een historisch recht op en het is een strategische aanwinst, wij zullen nooit de Golanhoogten zullen opgeven. Het is van ons en het zal van ons blijven, zei Lapid.

Bron:

Syria Vows To Attack Israel If It Doesn’t Leave The Golan Heights

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Syrië zweert Israël aan te vallen als het de Golanhoogten niet verlaat

 1. tim pietersen // maart 29, 2019 om 03:07 //

  beter niet doen

  Like

 2. Daniël // maart 29, 2019 om 07:01 //

  Israel en de VS zijn de architecten van terreur. Dit was de voedingsbodem voor criminele terreurorganisaties zoals de Taliban, Al-Qaida en IS.

  Like

 3. De Golan hoorde altijd al bij Israël. Archeologie bewijst dat, en de Bijbel. Syria kan het vergeten, krijgen ze niet in handen, en dat moet ook niet.

  Like

 4. Heute Israël morgen die ganze welt!

  Like

 5. syberspees // maart 29, 2019 om 12:40 //

  Eerst terug naar eigen land en dan kunnen we praten

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Syrië zweert Israël aan te vallen als het de Golanhoogten niet verlaat – LekwaalMedia.nl

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s