Nieuw

Enorme overbevolking veroorzaakt watertekort in Afrika, niet “Klimaatverandering”.

De enorme toename van de Afrikaanse bevolking – die naar schatting in de komende 30 jaar zal verdubbelen dankzij de blanke “buitenlandse hulp” – zal leiden tot massale hongerdood, ziekte en watertekorten, en het is onjuist om te beweren dat “klimaatverandering” de schuld is.

Volgens een artikel in Business Insider hebben de Afrikaanse steden “te weinig water en heeft het continent 66 miljard dollar nodig om een ​​crisis van ziekte en uitdroging te voorkomen.”

Volgens het artikel “hebben Afrikaanse steden te kampen met verwoestende watertekorten als hun bevolking blijft groeien. Deze watertekorten hebben geleid tot sanitaire problemen, die kunnen bijdragen aan de uitbraak van ziekten zoals cholera en tyfus.”

Het 2018-rapport van de African Development Bank zei dat het maar liefst 66 miljard dollar nodig zou hebben om universele toegang tot water en sanitaire voorzieningen in heel Afrika te bieden, aangezien een derde van alle Afrikanen al getroffen wordt door waterschaarste – de omstandigheid waarin de beschikbare watervoorziening in een gebied niet genoeg is om aan de vraag te voldoen.

Dat omvat niet de meer dan $170 miljard nodig om kritieke infrastructuur zoals dammen en zuiveringsinstallaties te bouwen, volgens het toegevoegde rapport.

“In landen als Ghana, Mozambique en Zimbabwe kan een tekort aan water het risico op ziekte vergroten, want als er een tekort aan water is, hamsteren huishoudens vaak het kostbare binnenshuis, waardoor er een broedplaats voor ziektedragende muggen ontstaat”, vervolgt het artikel.

“Er is ook water nodig om toiletten en sanitaire basisvoorzieningen te laten functioneren. In zijn afwezigheid worden bewoners vaak gedwongen om te ontlasten in rivieren, een praktijk die zoet water vervuilt met bacteriën, virussen en parasieten. Vervuild water brengt de bewoners ook een verhoogd risico op ziekten zoals cholera en tyfus, die uitdroging en ondervoeding kunnen veroorzaken.

Tussen 2016 en 2050 zal de bevolking van Afrika naar verwachting verdubbelen, met 80 procent van de nieuwe inwoners in stedelijke gebieden.

Een ander afzonderlijk rapport van de nieuwsdienst Bloomberg liet zien hoe het onvermogen van Afrika om infrastructuur aan te leggen of in stand te houden, samen met hun enorme bevolkingstoename, de reden is waarom er onvermijdelijk watertekorten zullen ontstaan.

In Accra, de hoofdstad van Ghana, citeerde het rapport dat winkelier Beatrice Kabuki zei dat de “kranen één keer per week en meestal ’s nachts stromen, dus we blijven wakker om op te halen wat we kunnen opslaan”.

Watertekorten in Accra, dat meestal regelmatig regenval krijgt, worden voornamelijk toegeschreven aan de gebrekkige en slecht onderhouden leidingen, pompstations en zuiveringsinstallaties. Er wonen ongeveer 4,9 miljoen mensen in de stad en haar omgeving, waaronder de havenstad Tema.

luxe woning met water

Een andere inwoner van Accra, Joyce Ayitey, werd geciteerd dat toen haar kranen meer dan twee jaar geleden droog raakten, het waterbedrijf de wegenbouwers beschuldigde die de belangrijkste pijpleidingen vernietigden en zei dat de storing binnen enkele weken zou worden aangepakt, maar er werd niets gedaan.

Ghana Water Co., het nutsbedrijf, is zich ervan bewust dat sommige Accra-wijken een onregelmatige watervoorziening hebben of worstelen met lage druk, maar wordt geconfronteerd met een zware strijd om de problemen aan te pakken omdat nieuwe wijken sneller worden ontwikkeld dan het de infrastructuur kan bieden, zei woordvoerder Stanley Martey telefonisch.

Steden in verschillende andere Afrikaanse landen, waaronder Mozambique, Zimbabwe en Ivoorkust, zijn de afgelopen maanden geplaagd door vergelijkbare watertekorten, manifestaties van een wereldwijde schaarste aan water als gevolg van droogte, bevolkingsgroei, verstedelijking en onvoldoende investeringen in dammen en andere infrastructuur, zo vervolgde het Bloomberg-rapport.

Zelfs landen met overvloedige watervoorraden kunnen niet in staat zijn om voldoende dammen, pijpleidingen, pompstations en zuiveringsinstallaties te bouwen om voldoende aanvoer te verzekeren, en “de afbrokkelende infrastructuur heeft het effect van een verlammende droogte in Zimbabwe verergerd, wat resulteert in een rantsoenering van water in de twee grootste steden, Harare en Bulawayo”.

Natuurlijk durft geen van de journalisten die verantwoordelijk zijn voor deze verslagen de reden voor de “afbrokkelende infrastructuur” aan te geven. De reden voor hun weigering om dit te doen is gebaseerd op hun ontkenning van de relatie tussen ras en IQ, en vervolgens op het niveau van beschaving dat in stand kan worden gehouden door lage IQ-rassen.

Het gemiddelde Afrikaanse IQ varieert van 59 (Mozambique, Gabon, Kameroen, Guinee, Liberia en Guinee-Bissau) tot 91 (Nigeria en Oeganda) – veel te laag om realistisch gezien te verwachten dat een van hen in staat zal zijn om een zeer complexe blanke westerse infrastructuur te onderhouden die de toegenomen vraag aankan.

De werkelijke directe oorzaak van de crisis is echter de enorme toename van de bevolking in Afrika. Dit wordt rechtstreeks veroorzaakt door de eindeloze “buitenlandse hulp” van blanke oorsprong, die eindeloos in Afrika wordt gepompt.

Geen van deze “hulp” resulteert ooit in een duurzame significante ontwikkeling, en alles wat het doet is de Afrikanen in staat stellen om steeds sneller te fokken dan normaal, waardoor de abnormale piek in hun bevolking ontstaat.

Totdat deze kwesties worden aangepakt, is heel Afrika voorbestemd om in een spiraal van rampspoed terecht te komen – en geen enkele klaagzang over “klimaatverandering” zal dit feit veranderen.

Bron:

Vast Overpopulation Causes Water Shortage in Africa, not “Climate Change”

Ontwikkelingshulp = Moord.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Enorme overbevolking veroorzaakt watertekort in Afrika, niet “Klimaatverandering”.

 1. Het is politiek incorrect, maar de gemiddelde Afrikaan heeft een IQ beperking.
  Ze zijn daardoor niet in staat zelf hun problemen op te lossen.
  Waarvan nummer 1 is overbevolking.
  Waardoor weervervolg problemen als voedsel en waterschaarste ontstaan.
  We willen blijkbaar niet het hoofdprobleem oplossen, maar alleen met wat knip en plakwerk de vervolgproblemen aanpakken.
  Mijn stelling is : geef de Afrikanen een kans te evolueren. Laat ze zelf leren hun eigen problemen op te lossen.

  Like

 2. Jack vanderVeen // maart 28, 2019 om 19:21 //

  René,

  Door deze I.Q.-beperking kunnen ze juist heel goed hun eigen problemen, overbevolking, oplossen.
  Het is fout gegaan daar waar de blanken hun ontwikkeling in de strijd gooiden.
  Trekken de blanken zich terug, lost alles zich vanzelf weer op.
  Zal wat jaartjes duren, maar hun inkrimping zal een feit zijn.

  Like

 3. skeeter // maart 29, 2019 om 02:21 //

  Mijn en andere slinkse leraren die ons verplicht geld liet inzamelen voor de arme negerts zijn de hoofd schuldige voor overbevolkings oorzaak en bijkomende natuur ramp. Kerk gemeenschappen deden ook een flinke duit hier in mee Wat een gigantische idioten.

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Enorme overbevolking veroorzaakt watertekort in Afrika, niet “Klimaatverandering” – STERILISATIE MANNEN EEN MUST | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s