Nieuw

Wetenschappers bevestigen: de Jood Aaron Kosminski was Jack the Ripper

Schilderij met de afbeelding van de Jood Aaron Kosminski, die nu eindelijk is bewezen als Jack the Ripper.

Nadat in 2014 DNA de joodse kapper Aaron Kosminski als Jack the Ripper had aangewezen, volgde een massale propagandacampagne om de bevindingen in diskrediet te brengen. Nu echter, hebben de wetenschappers bevestigd dat de DNA-bevindingen de facto Kosminski als de meest beruchte seriemoordenaar aller tijden aanwijzen.

Al in 2014 toonden DNA-monsters in opdracht van schrijver Russell Edwards aan dat de Poolse Jood Aaron Kosminski een van de hoofdverdachten was tijdens het onderzoek naar Jack the Ripper.

De DNA-test werd uitgevoerd op een sjaal van Catherine Eddowes, een van de slachtoffers van de beruchte seriemoordenaar, waarop zich sperma en bloed bevond. Maar de DNA-test werd al snel door experts in diskrediet gebracht, terwijl de Joden de theorie lanceerden dat Jack de Ripper eigenlijk een antisemitisch complot was dat werd gecreëerd om de Joden van die tijd in Londen in diskrediet te brengen.

Maar nu is de DNA-analyse door de wetenschappers Jari Louhelainen en David Miller herzien, respectievelijk aan de Liverpool John Moores University en University of Leeds. De analyse bevestigt dat Kosminski inderdaad Jack the Ripper was en is gepubliceerd in een rapport in het prominente onderzoekstijdschrift Journal of Forensic Sciences.

Net als in de DNA-analyse in 2014, was het mogelijk om te ontdekken dat er DNA van zowel het slachtoffer Catherine Eddowes als Kosminski op de sjaal zat. DNA van familieleden van de twee werd als referentiemateriaal gebruikt.

Vrijmetselaren saboteerden het onderzoek

Kosminski was een joodse kapper en barbier die vanuit Polen naar de joodse wijk in Londen emigreerde. Hij stond bekend om zijn “moorddadige neigingen”, zijn haat tegen vrouwen in het algemeen en prostituees in het bijzonder – en werd de hoofdverdachte in het onderzoek als verantwoordelijk voor de elf beestachtige en rituele moorden die tussen 1888 en 1891 op prostituees in de Londense onderwereld plaatsvonden. Hij werd echter nooit gearresteerd en stierf in 1919 door koudvuur in een psychiatrisch ziekenhuis, waar bij hem de diagnose paranoïde schizofrenie werd vastgesteld. De reden waarom Kosminski nooit werd gearresteerd was een opzettelijke ondermijning en sabotage van hooggeplaatste personen in de Britse samenleving, met name van het hoofd van de Londense politie Sir Charles Warren.

Warren was niet alleen een politieagent, hij was ook archeoloog en vrijmetselaar van de hoogste graad, die in 1884 Quatuor Coronati Lodge no. 2076 in Londen oprichtte. Daarnaast leidde hij archeologische opgravingen op de Tempelberg in Jeruzalem, waar de tempel van de Joden lag voordat ze in 70 na Christus door de Romeinen in puin werden gelegd.

De enige persoon die ooit getuige was van een van de moorden van Jack the Ripper had ook Kosminski aangewezen, maar trok later zijn getuigenis in toen hij zich realiseerde dat Kosminski een Jood was. Aangezien de getuige zelf een Jood was en dat Joden volgens de Talmoedische wetten niet tegen elkaar mogen getuigen in het kader van niet-Joodse rechtssystemen.

“De Joden zijn de mensen die nergens de schuld van mogen krijgen”

Kopie van de inscriptie op een muur in de buurt van de plek waar je het lijk van Catherine Eddie werd gevonden.

De sjaal in kwestie werd gevonden in een trappengang in de buurt van het lijk van Catherine Eddove en men kon al snel bevestigen dat het toebehoorde aan de vermoorde vrouw. Op de muur boven de sjaal stond ook een inscriptie – een soort graffiti – die klonk: “The Juwes are the men that will not be blamed for nothing”. De graffiti werd echter door velen niet gezien, omdat de politieagenten die als eerste ter plaatse kwamen een groot gebied rond de lijk van Eddove, waaronder de muur, hadden geblokkeerd.

Hoofdcommissaris Warren gaf ook opdracht tot het verwijderen van de inscriptie voordat deze kon worden gefotografeerd. Dit om de joodse bevolking van Londen te beschermen. “Ik twijfel niet om te beweren dat als de inscriptie was achtergelaten, er aanvallen op de Joden zouden hebben plaatsgevonden, eigendommen waren vernietigd en waarschijnlijk levens waren genomen”, schreef Warren in zijn rapport.

Joodse lobbygroepen hebben door de jaren heen consequent geprobeerd om te overtuigen dat Jack the Ripper geen Jood kan zijn. Het valt nog te bezien of de campagne met de nieuwe bewijzen voor Kosminski’s schuld wordt voortgezet, of dat de joodse kapper in de toekomstige geschiedenisboeken gewoonweg zal worden aangeduid als “Pool”.

Bron:

Forensic Investigation of a Shawl Linked to the “Jack the Ripper” Murders
Goulston Street graffito (Wikipedia)
Sir Charles Warren, Victorian English Freemason, the Search for the Temple, the Boy Scouts, and Jack the Ripper
Warren’s Report to the Home Secretary 6 November 1888
Aaron Kosminski (Wikipedia)
Jack the Ripper: Not Jewish After All
Were the Jack the Ripper murders an elaborate anti-Semitic frameup?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8474 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

6 Comments on Wetenschappers bevestigen: de Jood Aaron Kosminski was Jack the Ripper

 1. edwin vissers // maart 27, 2019 om 21:38 //

  Deze Jood mag wel in Deventer langskomen ,die regenboog feministen halen het bloed onder mijn nagels vandaan .

  Like

 2. Wat maakt het uit of hij een Jood was? De andere Joden hebben geen schuld aan de daden van deze man; iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen daden en niet voor die van een ander…

  Like

 3. Nee, dat maakt ook niets uit. Maar wel dat Joodse lobbygroepen ook in dit geval weer trachten de zonde van een medelid van zijn bevolkingsgroep met veel antisemitisme geblèr proberen af te wimpelen. Zoals nu ook door de Joodse Raden en lobbygroepen op Orban wordt gericht in verband met de posters van de omvolker Soros. Geen woord van kritiek of afkeuring op het uitverkoren volk kan geuit worden zonder met de antisemitismeknuppel om je oren geslagen te worden. Het verwrongen spiegelbeeld van de islamofobie-schreeuwers van die andere Semieten.

  Liked by 3 people

 4. @Petra // maart 27, 2019 om 22:17 /

  Ik ga er van uit dat het jou ook irriteert als de MSM het heeft over ‘jongeren’ of een ‘groep’ als het islamieten zijn. Dan willen we de afkomst toch ook weten.

  Natuurlijk doet afkomst er toe.

  Liked by 1 persoon

 5. @edwin vissers // maart 27, 2019 om 21:38 /

  Joden hebben niks tegen feminisme (in westerse landen).

  Het is een wapen tegen blanken:

  Feministen terroriseerden Groot-Brittannië – 100 jaar later worden ze gehuldigd
  https://fenixx.org/2019/01/24/feministen-terroriseerden-groot-brittannie-100-jaar-later-worden-ze-gehuldigd/

  Je zoekt de schuld bij de verkeerde bevolkingsgroep (ja, ik heb notie genomen van je ijverige islamkritische posts, dat is mij niet vreemd, 15 jaar gedaan).

  Nou vind ik islam een gezwel dat we buiten de deur moeten houden. Maar het is islam dat korte metten maakt met feminisme en andere cultureel-judeo-marxistische uitingen, waar joden het propageren.

  Als je wat aan het feminisme wil doen, kun je beter islam uitnodigen.

  Liked by 1 persoon

 6. Fubar@ De Joden hadden het ook niet onder de pet moeten houden, dat vind ik verkeerd; als een christen iets doet wat het daglicht niet kan verdragen, houden wij dat toch ook niet onder de pet? Het beschermen van een moordenaar is bovendien afkeurenswaardig; alsof je medeplichtig bent…

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s