Nieuw

Trump vertelt Rusland ‘uit Venezuela weg te gaan’, zegt ‘alle opties open’

De Amerikaanse president Donald Trump eiste woensdag dat Rusland de steun voor de leider van Venezuela, Nicolas Maduro, zou laten vallen nadat Moskou troepen en materieel had ingezet om de linkse regering te versterken.

“Rusland moet eruit,” zegt Trump in het Witte Huis naast Fabiana Rosales, echtgenote van oppositieleider Juan Guaido, die door de Verenigde Staten en meer dan 50 andere landen is erkend als interim president van Venezuela in plaats van Maduro.

Trump zegt: “alle opties liggen op tafel” toen journalisten vroegen of de Verenigde Staten militaire actie overwegen om een ​​belangrijke campagne van economische sancties te ondersteunen die erop gericht zijn de financiën van de Maduro-regering te verlammen.

“Ze hebben nu veel druk. Ze hebben geen geld, ze hebben geen olie, ze hebben niets. Ze hebben nu genoeg druk. Ze hebben geen elektriciteit “, zegt hij.

Anders dan militair kun je niet meer druk zetten dan ze nu hebben … Alle opties zijn open.”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.177 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s