Nieuw

Schattig: Shiba Inu hond runt zijn eigen winkel met geroosterde zoete aardappels in Japan

(Picture: @hobby_space_jun/Twitter)

Dit is Ken-kun en hij is een zeer goede jongen en groet klanten bij zijn zoete aardappel kraam.

De driejarige Shibu Inu is een van de honden in deze wereld die een baan heeft – en volgens een post op 9Gag die viral is gegaan, doet hij daar fantastisch werk.

Op het eiland Hokkaido, Japan, bemant Ken-kun de hele dag door de kraam, met klanten die geroosterde zoete aardappelen komen halen.

Hoewel Ken-kun geen kaartbetalingen kan doen of je niet naar de beste specerijen kan leiden, houdt hij klanten gezelschap door in de kraam op te duiken wanneer ze aankomen.

Vervolgens kiezen ze hun gewenste geroosterde zoete aardappel uit de doos en stoppen ze het juiste geld (100 yen/68 pence) in een speciale sleuf.

Op een bord naast Ken-kun staat ‘ik kan je geen wisselgeld geven, want ik ben een hond’, en als mensen meer betalen, wordt het gewoon uitgegeven aan extra voedsel voor de viervoeter.

Metro >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Schattig: Shiba Inu hond runt zijn eigen winkel met geroosterde zoete aardappels in Japan

  1. Jeanette K // maart 28, 2019 om 10:09 //

    Hier is een film over een andere Akita.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s