Nieuw

Praagse imam vertelt moslims dat ze zich moeten bewapenen – vooral mannen

AK-47 - Van de naar schatting 500 miljoen vuurwapens wereldwijd behoren er in 2004 ongeveer 100 miljoen tot de familie Kalashnikov, waarvan driekwart AK-47. -Allatur CC BY-SA 3,0

Een islamitische prediker in de Tsjechische Republiek is zwaar bekritiseerd nadat hij moslims had gezegd dat zij zich na de aanval van Christchurch in Nieuw-Zeeland van wapens moeten voorzien.

Imam Leonid Kushnarenko, voorzitter van de Praagse moslimgemeenschap, deed de oproep aan moslims zondag op Facebook om zich te bewapenen slechts enkele dagen na de fatale schietpartij waarbij 50 mensen in twee moskeeën in Christchurch werden gedood, berichtte Le Figaro.

“In het licht van de recente tragische gebeurtenissen informeer ik al onze leden, vooral mannen, die zich allemaal willen wapenen om hun gezondheid en eigendommen te beschermen. Neem contact met mij op en ik zal u helpen. Salam Alaikum,” zei de in Oekraïne geboren imam.

Bron:

Prague Imam Tells Muslims to Arm Themselves, ‘Especially Men’

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

1 Comment on Praagse imam vertelt moslims dat ze zich moeten bewapenen – vooral mannen

  1. In Tjechie is de islam verboden…..

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s