Nieuw

“Onbegeleide vluchtelingkinderen” worden als seksspeelgoed gebruikt in ruil voor levensonderhoud

De personen op de fotocollage hebben geen verband met de personen die in het artikel worden genoemd. Facsimile YouTube.

Een vrijwilligersorganisatie in Göteborg, Zweden, heeft verklaard dat er ongeveer 20 gevallen bekend zijn waarin de zorg voor zogenaamde onbegeleide asielzoekers is overgegaan in een seksuele relatie. Tegelijkertijd wordt aangenomen dat het verduisterde aantal nog groter is. “Het komt vaker voor dan je denkt”, zegt Ingela Sagman van het Leger des Heils Maatschappelijke Opvang.

Vorig jaar werd vastgesteld dat het vrouwelijk personeel van een AMV-huis [Alleenstaande Minderjarige Vreemdelingen] in de gemeente Örnsköldsvik nauwe betrekkingen was aangegaan met Afghaanse en Somalische “onbegeleide” asielzoekers. Ook in Malmö waarschuwden vrijwilligersorganisaties voor” vluchtelingkinderen” die door oudere vrouwen werden misbruikt in ruil voor levensonderhoud.

LEES OOK: Vrouwelijk personeel in AMV-huis had seks met ‘alleenstaande minderjarigen’ – politie doet onderzoek

Nu wordt het fenomeen opnieuw opgemerkt, maar dan in Göteborg. Matilda Brinck-Larsen is verantwoordelijk voor de vrijwilligersorganisatie Agape – ze weet ongeveer 20 gevallen waarin “minderjarige” migranten in ruil voor een seksuele relatie kost en huisvesting krijgen. Tegelijkertijd gelooft ze dat het verduisterde aantal nog veel groter is, zo meldt Göteborgs-Posten (27-03-2019 achter een betaalmuur).

LEES OOK: Ouwe vieze geile Zweedse kenaus neuken vluchtelingkindertjes

– Het kan zijn begonnen met dat ze nachtmerries hadden en moesten slapen naast hun peetvader of -moeder, zegt Brinck-Larsen.

Brinck-Larsen ziet ook een probleem in hoe men met de migranten communiceert. Het gaat om woorden als “mijn liefje” en “mijn schatje”, iets waarvan zij gelooft dat het de migrant vernedert en het moeilijk voor hem maakt om te begrijpen wat er van de situatie wordt verwacht.

Sara Edvardson Ehernborg is betrokken bij het netwerk “Vi står inte ut” [“We staan er niet buiten”] dat zich inzet voor “minderjarige” migranten in het land. Ze vertelt ook dat ze kennis heeft van verschillende gevallen waarin migranten in ruil voor hulp in seksuele relaties zijn terechtgekomen.

– Vrouwen hebben hen uitgebuit en zich zwanger laten maken. Iemand heeft zelfs al een kind gebaard, zegt Edvardson Ehernborg.

Ook de Leger des Heils opvang Lilla Bommen [De Kleine Bloem] in Göteborg deelt het beeld van hoe oudere Zweden de “minderjarige” asielzoekers gebruiken. Adjunct-hoofd Operaties Ingela Sagman zegt dat “het vaker voorkomt dan je denkt”.

Bron:

’Ensamkommande’ används som sexleksaker i utbyte mot uppehälle

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8211 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on “Onbegeleide vluchtelingkinderen” worden als seksspeelgoed gebruikt in ruil voor levensonderhoud

 1. Jaantje // maart 27, 2019 om 14:03 //

  Gaat net zo als met de Thaise speelbruidjes voor de oudere ‘heren’.
  Tja het was te verwachten.

  Veel van die onbegeleide kinderen zijn geen kinderen maar jonge mannen door zich als minderjarig te laten registreren
  plaatsen ze zichzelf in een te chanteren positie voor dit soort vrouwen.
  Die vrouwen weten dat die kinderen geen kind zijn en maken daar handig gebruik zo van:Wil jij dat je familie overkomt? doe dan wat ik zeg/wil enz.
  Die stemmen/roepen ook om meer asielers/immigranten…zucht.

  Like

 2. Als Thaise jonge vrouwen als vluchtelingen door mannen in huis zouden worden opgenomen, zou de wereld te klein zijn en het deuggleuvenlegioen moord en brand schreeuwen. Het zou niet geaccepteerd, laat staan, getolereerd worden.
  Dat is het hypocriete verschil.

  Like

 3. Deze mannen maakt het vaak niet uit waar ze ‘m insteken…ik begrijp alleen die vrouwen niet die geloven dat zo’n man van hun houdt…hij doet het alleen voor de bijbehorende voordelen…

  Like

 4. trebor2110 // maart 27, 2019 om 23:44 //

  ik wil ook onbegeleid asiel zoeken en lekker opgevangen worden door een paar lekkere tieners 18+, 30- , blond ,links en Zweeds .

  Like

 5. trebor2110 // maart 27, 2019 om 23:47 //

  Like

 6. trebor2110 // maart 27, 2019 om 23:50 //

  Like

 7. trebor2110 // maart 28, 2019 om 00:01 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s