Nieuw

Immigratiejihadisten kapen koopvaardijschip bij Libië en zijn nu op weg om Europa binnen te vallen – Salvini: “Ze komen Italië niet binnen!”

Het vrachtschip dat hen had gered, keerde terug naar Libië. De minister: "Het zou de eerste daad van piraterij op volle zee zijn"

Elhiblu I (Facebook)

Het koopvaardijschip Elhiblu I, na een groep migranten gered te hebben van een schipbreuk in de buurt van Libië, is op weg naar het noorden.

Een plotselinge koerswijziging, nadat het schip tot 6 mijl van de ingang van de haven van Tripoli was aangekomen.

“Er is een hypothese van kaping van een vrachtschip dat bijna in Libië aankwam en in plaats daarvan op weg is naar Malta of Lampedusa. Dit is niet langer een redding, dit is de eerste daad van piraterij, van delinquentie op volle zee”, dondert de minister van Binnenlandse Zaken Matteo Salvini.

Hij voegde daaraan toe: “Er zijn enkele migranten die gered zouden zijn en die in plaats daarvan, 6 mijl van Tripoli, het schip kapen. Ze weten dat de Italiaanse territoriale wateren ze met de telescoop zien, het zijn geen schipbreukelingen maar piraten”.

Het zijn geen schipbreukelingen maar piraten, ze weten dat Italië het met de telescoop kan zien.

Volgens sommige geruchten waren de migranten gered door een koopvaardijschip dat hen terugbracht naar Libië. Op een gegeven moment, het is echter niet bekend om welke redenen, werd de commandant gedwongen de koers te verleggen.

Misschien begonnen de migranten, toen ze zich realiseerden dat ze op het punt stonden teruggegeven te worden aan de Libiërs een opstand en bedreigden ze de commandant en de bemanning.

Het schip vaart nu naar Malta, maar het is niet uitgesloten dat Valletta (hoofdstad van Malta) het schip naar Lampedusa zal sturen.

Bron:

Migranti dirottano mercantile. Salvini: “In Italia non entrano”

Zie ook:

Hier kun je de actuele positie van het koopvaardijschip Elhiblu I volgen.

ELHIBLU 1 (IMO: 9753258) is a Bunkering Tanker registered and sailing under the flag of  Turkey. Her gross tonnage is 484 and deadweight is 846. ELHIBLU 1 was built in 2015. ELHIBLU 1 length overall (LOA) is 52.75 m, beam is 8.8 m and maximum draught is 3.6 m. Her container capacity is 0 TEU. The ship is operated by NS GEMI ISLETMECILIGI TIC LTD.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

6 Comments on Immigratiejihadisten kapen koopvaardijschip bij Libië en zijn nu op weg om Europa binnen te vallen – Salvini: “Ze komen Italië niet binnen!”

 1. Ze worden steeds agressiever…zeer zorgwekkend, het wordt tijd voor gepaste maatregelen om deze agressie de kop in te drukken; onze veiligheid is in het geding

  Liked by 1 persoon

 2. Of ze nu een uniform dragen of niet, ze moeten terug gestuurd worden. Anders naar de kelder er mee.

  Like

 3. Johan, er zullen Joden bij zijn die immigratie faciliteren, echter de meeste begrijpen dat het in hun nadeel is. Je kunt niet iedereen over 1 kam scheren. Maar er zijn er die verraderlijk op die manier hun gastland ondergraven.

  Like

 4. @Herk // maart 27, 2019 om 20:44 //

  Lees dit eens:
  https://fenixx.org/category/immigratie/

  Like

 5. skeeter // maart 27, 2019 om 21:49 //

  en er is geen assault team onderweg om even “schoon schip” te maken?

  Like

 6. Lijkt me dat die boot er zo uit hoort te komen te zien als die trein bij De Punt.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s