Nieuw

Het Salvini effect – EU stopt met oppikken van migranten op Middellandse Zee

De Europese Unie gaat voorlopig geen migranten meer oppikken op de Middellandse Zee. Dit onderdeel van de zogenoemde operatie Sophia wordt in ieder geval zes maanden stopgezet, daarna wordt opnieuw bekeken wat er nodig is.

Het besluit moet nog door de lidstaten worden goedgekeurd. De huidige afspraken lopen tot 1 april.

NOS >>

Dat dwingt Salvini dus eigenhandig even af. Geen landsverraderlijke Turkijedeals met de massamoordenaar Erdogan, zodat Mark Rutte 6 miljard euro aan de jihad kon overmaken. Geen slap overleg met corruptocraat Verhofstadt en de dronken dictator Juncker. Gewoon stoppen met het verraad. Het kan, en het kan makkelijk. Dat het tot nu toe niet gebeurde is omdat we bestuurd worden door doelbewuste volksverraders.

Zie ook:

Duitsland beëindigt deelname aan mensensmokkelmissie Sophia – Salvini: Mooi !

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.196 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

2 Comments on Het Salvini effect – EU stopt met oppikken van migranten op Middellandse Zee

  1. Dan zullen ze vanaf nu wel weer gewoon met het vliegtuig komen 😉 😉

    Liked by 1 persoon

  2. Nu wordt het pact van Marrakesh ingezet, gelegaliseerd en al.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s