Nieuw

Facebook verbiedt nationalisme – voor blanken

© Aryan Graphics Designs AGD

Facebook introduceert met onmiddellijke ingang nieuwe richtlijnen, wat betekent dat het verboden wordt om op het platform steun te betuigen aan “blank nationalisme”, meldt Motherboard.

De beslissing komt na druk van links-liberale organisaties. Dit houdt in dat het nationalisme van blanke mensen gelijkgesteld wordt met ‘blanke macht’ en dus niet wordt toegestaan.

Volgens Motherboard wordt het nieuwe beleid volgende week officieel ingevoerd, zowel op Facebook als op Instagram.

Het systeem zal automatisch bekende frasen van blanke nationalisten censureren. De meningen die niet automatisch worden gedetecteerd, worden achteraf handmatig gecensureerd.

Personen die dergelijk materiaal proberen te plaatsen of te zoeken worden doorverwezen naar de linkse organisatie “Life After Hate”, die werkt met blanke mensen die het nationalisme hebben achtergelaten.

Brian Fishman, die verantwoordelijk is voor het terrorismebestrijdingswerk van Facebook, zegt dat er voorafgaand aan de beslissing gesprekken zijn gevoerd met zo’n “20 leden van het maatschappelijk middenveld en diverse academici”.

“Wit nationalisme” wordt in de Verenigde Staten gebruikt om de ideologie te beschrijven die de Europese bevolking van de Verenigde Staten wil vertegenwoordigen. De blanken stichtten de Verenigde Staten en vormden tot voor kort de overgrote meerderheid van de inwoners van het land, maar in de afgelopen decennia zijn ze door massale immigratie in toenemende mate vervangen door volkeren van de Derde Wereld.

Het begin van de immigratie uit de derde wereld werd de zogeheten Hart-Celler-wetgeving (Hart-Celler Immigration and Nationality Act), die in 1965 na een lange periode van druk door Joden bestuurde lobbygroepen door Amerikaanse politici werd uitgevoerd. Vandaag de dag zijn de blanke Amerikanen goed op weg om in hun eigen land een minderheid te worden en wordt deze bevolkingsgroep op de Amerikaanse media dagelijks onderworpen aan felle aanvallen en wordt vaak aangewezen als de wortel van min of meer al het kwaad in de wereld.

LEES OOK: Een kwaadaardig Duo: Twee wetten die de cultuur van Amerika vernietigden

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8211 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

9 Comments on Facebook verbiedt nationalisme – voor blanken

 1. Gladiator // maart 27, 2019 om 22:25 //

  Ehhhhhhhhhhhhh,

  Mag ik vragen wie er van dit blog nog een FEESTBOEK heeft (ik heb er nooit eentje gehad overigens maar dat terzijde) want BIG DATA zijn erg lucratief om te koop aan te bieden, natuurlijk niet door degene die een FEESTBOEK account heeft maar…..YEP!!

  Snel wegdoen en nooit meer doen zoiets verschrikkelijk doms!!

  Gladiator
  ps en ik leef nog steeds, ook zonder feestboek

  Liked by 1 persoon

 2. Johan P // maart 27, 2019 om 23:05 //

  Ik had een account. Maar na diverse tijdelijke bans ben ik er vorig jaar mee gestopt. Alt niets mee te doen of te bereiken tenzij je links bent

  Like

 3. antiislamnu // maart 27, 2019 om 23:20 //

  Sowieso nooit begrepen wat mensen daar te zoeken hebben een beetje je héle hebben en houden op zo’n achterlijk platform gooien hoe gestoord ben je dan wel niet.

  Like

 4. Wij van Fenixx raden iedereen aan om een Facebookaccount te openen om onze blank-nationalistische artikelen te verspreiden en uw eventuele ervaringen met “Life After Hate” met ons te delen.

  Like

 5. Jack vanderVeen // maart 28, 2019 om 06:17 //

  Wij vertrekken dit om te doen, “jullie van FELIXX”!!!

  Like

 6. Op die joods gecontroleerde media is het een pot nat,en beter zal het er niet op worden.Voor twitter is er sinds kort een prachtig alternatief,Pieville (ook in het Nederlands kunt u er zaken plaatsen.Het is hier te vinden ; https://pieville.net/@JohanHollander/101827918999299096

  Like

 7. Daniël // maart 28, 2019 om 16:52 //

  De meeste import Israeli’s zijn ook erg blank en erg nationalistisch. O, maar dat is natuurlijk anders toch, Suckerberg?

  Liked by 1 persoon

 8. Daniël // maart 28, 2019 om 16:54 //

  Sorry, maar Fakebook en andere gecontroleerde platforms gebruik je toch niet?

  Like

 9. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s