Nieuw

EU-Hof van Justitie: Bescherming van de islam is belangrijker dan vrijheid van meningsuiting in Europa!

De vrijheid van meningsuiting in Europa is in groot gevaar!

Het Europees Hof voor de Rechten van de Mens verwierp het beroep van de Oostenrijkse islamcritica Elisabeth Sabaditsch-Wolff, die eerder door Oostenrijkse rechtbanken was veroordeeld omdat zij de relatie tussen de 56-jarige profeet Mohammed en zijn vrouw Aisha, die toen nog maar 9 jaar oud was, als mogelijk pedofiel had aangemerkt.

Ze moest weten dat haar uitspraak tot verontwaardiging onder moslims zou leiden. Het Europees Hof van Justitie heeft zelfs geoordeeld dat de opschorting van de vrijheid van meningsuiting in “een democratische samenleving noodzakelijk is”!

Mohammed kritiek of zelfs karikaturen bestaan vandaag de dag nauwelijks meer, we hebben ze zelf verboden – uit politieke correctheid, uit anticiperende gehoorzaamheid, uit naam van “sociale vrede” of uit angst voor gewelddadige reacties.

Maar we willen niet leven in een samenleving van lafaards en volgelingen – we willen en hebben een open samenleving nodig, een samenleving waarin het beste argument de discussie wint en geen enkele religie het laatste woord heeft!

Hier kunt u het oordeel nalezen (Engels).

Bron:

EU-Gerichtshof: Schutz des Islam ist wichtiger als Meinungsfreiheit in Europa!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

6 Comments on EU-Hof van Justitie: Bescherming van de islam is belangrijker dan vrijheid van meningsuiting in Europa!

 1. antiislamnu // maart 27, 2019 om 23:48 //

  Dus pedofilie is dus acceptabel als het om de islam gaat en islam staat boven alles daar komt het dus op neer .
  Hier is groot onrecht gesproken rechters kunnen wat mij betreft geëxecuteerd worden wegens hoogverraad aan het Europese volk.

  Like

 2. Jack vanderVeen // maart 28, 2019 om 05:56 //

  Men dient deze kritiek wel op juiste waarde te openbaren.
  Met de kennis en humanitaire (westerse) normen van heden ten dage zou Mohammed (vzmh) als pedofiel aangemerkt zijn.
  Vroeger maakte dat niets uit, niet bij de islam, niet bij westerse volkeren.
  Hoeveel pedofiele huwelijken zijn er in West-Europa gesloten vanaf dat men besef had van relationeel samenzijn binnen een nauw verband dat later als huwelijk benoemd werd? En wat is een huwelijk eigenlijk? Ook anno 2019 niet meer dan een juridische claim tussen twee personen.

  Like

 3. Fransdo // maart 28, 2019 om 09:55 //

  Ik ben het eens met Jack van der Veen. We moeten de hedendaagse normen en waarden niet achteraf van toepassing verklaren op een 7e eeuwse woestijnideologie. Helaas hebben ze zich van af dat moment niet veel verder ontwikkeld.

  Weet je wat ik nou heel grappig zou vinden? Ik zou het hééééél grappig vinden als een moslim met een geachtengoed dat nog dateert uit het jaar 632 in 2019 in Nederland zou trachten om met een 9-jarig meisje te trouwen. En ik lig nu al krom van het lachen bij de gedachte dat die moslim dat dan in Hoger Beroep zou voorleggen aan het Europese Hof voor de rechten van de mens.

  Overigens zie ik net in het nieuws dat homoxex in Brunei wordt gestraft met steniging. Daar ben ik het niet mee eens! Is er nog ergens een losgeslagen OVJ die mij voor deze mening wil vervolgen? Kom maar!

  Overigens leg ik de mening van dat Europese Hof zo naast me neer. Alleen ik ga over mijn eigen mening, niet een Europees Hof.

  Like

 4. Ik vindt vrijheid van meningsuiting belangrijker dan geloof er worden spotprenten van alle geloven gemaakt de enige die klagen zijn de moslims misschien is hun geloof dan toch niet zo sterk als ze geen kritiek kunnen weerstaan alle geloven worden belachelijk gemaakt als we hun zouden sparen zou toch een vorm van discriminatie zijn.

  Like

 5. koddebeier // maart 29, 2019 om 11:53 //

  Pak deze verraders op en zet ze gevangen !!

  Like

 6. Diana Steijn // maart 29, 2019 om 14:11 //

  Godsdienst valt toch onder de wet. Vrijheid van meningsuiting is in de wet verankerd. Wet boven godsdienst. Dus vrijheid van meningsuiting staat boven de godsdienst. Niet omkeren dus….dat is onwettig.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s