Nieuw

Doofpot in Spanje: Twee meisjes ontvoerd voor groepsverkrachting – één lieten ze gaan “omdat ze een moslima was”

Het voormalig bejaardentehuis waar de groepsverkrachting door de asielzoekers op het 12-jarig Spaans meisje werd gepleegd.

Een 12-jarig meisje werd op 15 maart 2018 verkracht door zes jonge asielzoekers tussen de 15 en 20 jaar. Drie van hen, minderjarigen, worden veroordeeld en één van hen zit in de gevangenis.

De 15e was de dag van een verschrikkelijke gebeurtenis waarvan het slachtoffer een 12-jarig meisje was, dat door minstens zes jonge asielzoekers tussen de 15 en 20 jaar oud in groepsverband verkracht werd. Deze gebeurtenis is echter tot zwijgen gebracht. Het vond plaats in Azuqueca de Henares (Guadalajara), een industriële voorstad van 35.000 inwoners waar volgens gegevens van het ministerie van Binnenlandse Zaken de seksuele misdrijven toenemen.

Volgens het onderzoek, waartoe EL MUNDO toegang heeft gehad, begon het voorval op 15 maart 2018, na 13.00 uur, toen het kind, een Spaans meisje van 12 jaar oud, met verschillende van haar vriendinnetjes in het Lavadero de Azuqueca park was. Vervolgens kwamen verschillende asielzoekers opdagen, de meerderheid van hen van Marokkaanse afkomst en een Nigeriaan. Sommigen van hen waren bekend bij het slachtoffer uit de schoolomgeving of via wederzijdse vrienden.

De asielzoekers namen het meisje en een van haar vriendinnetjes mee naar een verlaten gebouw in de buurt van het park, een voormalig bejaardentehuis. Daar plaatsten ze hen in een kamer en hielden ze “in het Arabisch” enkele minuten lang een discussie met elkaar. Minuten later lieten ze de vriendin vrij “omdat zij moslima was” [“por ser mora”, “mora” kan “Noord-Afrikaans” betekenen, maar wordt ook algemeen gebruikt als jargon voor moslim], zoals ze uitlegde aan het slachtoffer. Een van hen greep het meisje en nam haar mee naar een bad. Daar sloegen ze haar gezicht naar beneden. En de hel begon, die het slachtoffer als volgt in herinnering bracht: “Ze hielden me handen en voeten vast en bedekten me mond, ontkleden me van de taille naar beneden en begonnen me een voor een te verkrachten”. In totaal gelooft ze dat het er minstens vijf of zes waren, te beginnen met een van de volwassenen, O.C., die 18 jaar oud was. Hij zit momenteel in voorlopige hechtenis.

Het meisje schreeuwde, maar de bende ging door met de verkrachting, een voor een, deze keer vaginaal. Haar vrienden, buiten, hoorden de kreten om hulp en probeerden binnen te komen. Maar een van de aanvallers dreigde hen met een stok te slaan om hen terug te drijven: “Iedereen die binnenkomt, komt er niet uit”, zei hij.

De marteling duurde 45 minuten, totdat de aanvallers klaar waren.

Volgens juridische bronnen hebben drie van de minderjarigen onderhandeld met de Jeugd Procureur – drie jaar opsluiting en nog eens vijf jaar afscheiding van het slachtoffer. Van de twee volwassenen bevindt O.C. zich in preventieve hechtenis, beschuldigd van seksueel geweld en illegale opsluiting. Het Openbaar Ministerie stelt ook dat hij zijn vriendin probeerde te gebruiken om het zwijgen van het slachtoffer te kopen. De andere volwassene blijft in vrijheid.

Bron:

La Manada de Azuqueca, silenciada durante un año

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.166 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8172 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

7 Comments on Doofpot in Spanje: Twee meisjes ontvoerd voor groepsverkrachting – één lieten ze gaan “omdat ze een moslima was”

 1. Daniël // maart 27, 2019 om 16:36 //

  Gort over de grens – in Spanje waar hij de Arabische (lees: Islamitische) invloed op het Iberisch schiereiland ophemelt. Dit soort lieden ziet de wereld voor een doedelzak aan, zonder enige historische kennis. Allemaal van hetzelfde links-imbeciele laken een pak. Walgelijk. Ik kan die baardaap niet meer verdragen.

  Liked by 1 persoon

 2. Eruit gooien na het uitzitten van hun straf…criminelen kunnen we missen als kiespijn. Arm meisje 😦

  Like

 3. trebor2110 // maart 27, 2019 om 18:57 //

  dat vond ik ook Daniel hij zat die arabieren de hemel in te prijzen .

  Like

 4. trebor2110 // maart 27, 2019 om 19:06 //

  Nee Petra niet hier hun straf uitzitten maar in het land van herkomst , desnoods bouwen we speciale gevangenissen met de daar geldende luxe ( 20 op een cel , gat in de grond om te schijten en watergruwel als vreten en de vreselijkste ziektes ) in die landen die we zelf in beheer houden zodat het betreffende land de dader niet per ongeluk vrijlaat of gewoon nooit vast zet en we nemen personeel van daar die betalen we goed is nog altijd goedkoper dan eigen personeel , en Demjanjuk als hoofd bewaarder 🙂

  Like

 5. andreanovits // maart 27, 2019 om 21:09 //

  is dat geen Rasisme

  Like

 6. janssen. // maart 29, 2019 om 11:30 //

  Alle eruit icl die familie van ze, die die knapen niet goed opgevoed hebben.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s