Nieuw

Alle aanklachten tegen de blankenhatende acteur Jussie Smollett vervallen – Friends in High Places

Jussie Smollet is die neger die een haatmisdaad tegen zichzelf in scene zette.

Het zijn niet de blanken die continu de raciale spanning in The States opvoeren. Het zijn negers gesteund door joodse organisaties als de SPLC en de NAACP.

Homofiele zwarte acteur zet aanval tegen zichzelf in scene om blanken te besmeuren

De acteur had twee Nigerianen ingehuurd om te doen alsof hij in elkaar geslagen werd en dan zou hij zeggen dat het blanken waren met MAGA-Trump-petjes op. Smollet viel door de mand doordat er onder meer een filmpje van hem opdook waarin te zien was dat de door hem ingehuurde Nigerianen touw kochten en MAGA-petjes (hieronder).

Dat is niet het enige overduidelijke bewijs. Zie ook de links hierboven waarover we eerder bericht hebben en wat hieronder nog volgt.

Marokkanen zijn in staat om als ze op heterdaad betrapt worden te zeggen dat ze niks misdaan hebben, maar deze establishment-neger ook.

Hij ontkent doodleuk dat waar iedereen het onweerlegbare bewijs van kan zien.

Het is niet te bevatten voor een blanke die niet opgevoed is met een ‘lieg maar raak cultuur’, als dat je helpt en je er een ander ras mee kan beschadigen omdat je ze haat.

Alleen blanken zijn met onze moraliteit behept.

Jussie Mollet is niet een of andere neger in een achterstandsituatie. Hij was een ster. In een sullige TV-serie. Hij werd ontslagen. Dat gebeurt bij soaps en heeft niks met ras te maken. Het kan aan de verhaallijn liggen en de verhaallijn kan aangepast worden omdat er andere zaken spelen. Wie zal het zeggen in dit geval.

De politiechef van Chicago, ook een neger, zegt het duidelijk. ‘Er is achter de schermen een deal gesloten’ en het juridische systeem is buitenspel gezet.

De burgemeester van Chicago: ‘Is there no decency in this man?’

Dat hoef ik niet te vertalen:

Stel je voor wat de reactie in Amerika geweest zou zijn als dit andersom geweest zou zijn. Als een blanke dit gedaan zou hebben. Zou die blanke acteur in alle vrijheid weg hebben kunnen lopen, en zelfs zijn baan terug gekregen hebben? Nooit!

Dit is het eind van alle gelul over White Privilige. Dat bestaat niet. Er is Black-Privilige! En heel veel veel teveel ervan! En blanken worden in de hoek geschopt terwijl ze nog net niet in de minderheid zijn. Over tien jaar wel, en bedenk maar hoe het dan los zal gaan.

Waarom geldt de wet niet voor Jussie Smollet?

Omdat George Soros:

En Michelle Obama:

Vince James (Red Elephants), die zelf origineel uit Chicago komt, legt het mooi uit:

Hij haalt bijvoorbeeld deze statistiek aan op 4:25. Dat zwarten veel vaker hate-crimes plegen dan blanken:

Fenixx heeft daar ooit een veel uitgebreider artikel van American Renaissance over vertaald:

Studie: mensen uit het Midden-Oosten meest waarschijnlijk om haatmisdrijven te verzinnen tegen zichzelf

En daar zie je hetzelfde, met dien verstande dat semieten nog een graadje erger zijn dan negers als het aankomt op het verzinnen van hatecrime-hoaxes.

It is all about other people using hate-crime-laws against the real minority, white people.

In van oorsprong blanke landen, in niet-blanke landen is de situatie nog veel dramatischer.

Ik wil nooit meer iets horen over white privilege. Het bestaat niet. Zwarten worden vrijgelaten als ze blanken framen, moslims worden vrijgelaten als ze blanken verkrachten, de blanke minderheid wordt voor het minste of geringste opgesloten.

Als jongeren in een dronken bui een bierflesje op een grasveld naast een moskee gooien in Nederland gaan ze vier jaar naar de terroristen-afdeling in Vught, terwijl heel ISIS teruggehaald wordt en huis, uitkering, en gratie krijgt.

Als je een broodje achterlaat bij een moskee krijg je een jaar gevangenisstraf en wordt halverwege vermoord als blanke en dan wordt dat nooit onderzocht.

Dan, heeft Vince James het ook over de connectie tussen de advocaat van Jussie Smollet en Stormy Daniels, het pornoteefje dat te gast was bij Twan Huys.

Er was geen Russia-Collusion, kunnen we nu eindelijk hardop zeggen nadat de Dems en de angehauchte media dat sprookje 2 jaar hebben voortgesleept om het presidentschap van Trump te ondermijnen ook al wisten ze dat het niet waar was. En de advocaat van Stormy Daniels, Michael Avennatti, is nu aangeklaagd omdat hij Nike wilde afpersen. Zijn co-fraudeur was de advocaat van Jussie Smollet.

Je kan het niet bij elkaar verzinnen, want niemand zou je geloven. En toch is dat hoe het is.

Ik kan er maar één woord voor bedenken. Het is Derde-Wereld en anti-blanke justitie. En dan zijn blanken nog niet in de minderheid in Amerika. Heel binnenkort wel. En onze situatie in Europa is niet beter. Dat was het tien jaar geleden nog wel, maar toen greep de EU in, om te voorkomen dat wij op tijd konden reageren als we wakker zouden worden als we de gevolgen van ‘diversiteit’ zouden herkennen voor wat ze zijn aan de andere kant van het water.

Het is raciale-klasse justitie. En nee, niet in het voordeel van blanken, want blanken dienen te verdwijnen.

Als we niet heel snel een blank zelfbewustzijn ontwikkelen, we zijn nog maar met 10%, krijgen we dit soort justitie overal. En dan is het over en uit.

In de Derde Wereld bestaat niet zoiets als gerechtigheid, en we zijn bezig heel hard in de Derde Wereld te veranderen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.214 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

8 Comments on Alle aanklachten tegen de blankenhatende acteur Jussie Smollett vervallen – Friends in High Places

 1. Like

 2. antiislamnu // maart 27, 2019 om 11:40 //

  Top artikel jammer dat het er tot nu toe zo somber uit ziet voor de blanke mens

  Like

 3. Like

 4. Like

 5. Jennifer // maart 27, 2019 om 20:23 //

  Helen Zille som hierdie gevaar goed op: ‘The condemnation of a whole category of people because of their (white) race, is the new face of racism

  Like

 6. Jennifer // maart 27, 2019 om 20:23 //

  Ik denk u is van Zuid Afrika,indien zo moet u weten dat Zille een jood is die fel tegen apartheid gekant was.Zo was zij onder meer betrokken bij Black Sash ; https://af.wikipedia.org/wiki/Black_Sash

  Like

 7. Like

 8. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s