Nieuw

7-jarig meisje in Iran wil niet de hijab dragen

Kijk naar de reactie van een zevenjarig meisje dat op school niet de hijab wil dragen, maar wordt gedwongen door de islamitische wetten van Iran. Zonder de hijab zal er geen school zijn en geen opleiding. Deze ontwikkeling wordt door de deugbrigade geaccepteerd.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8504 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on 7-jarig meisje in Iran wil niet de hijab dragen

  1. Wat een drama hoe er overal met mensen wordt omgegaan. Het lijkt wel alsof de mafkezen het overal voor het zeggen hebben!

    Like

  2. Erg voor deze mensen dat de regering hun dwingt om dit te doen en om dit zelfs aan hun kleine kinderen op te leggen; de reactie van het kind vind ik niet meer dan logisch…dit zouden de meeste andere kinderen ook doen en dan kan ik ze alleen maar gelijk geven…

    Like

  3. vonpuffelen // april 10, 2019 om 18:19 //

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s