Nieuw

Trump krijgt negenhonderd miljoen euro voor de muur

Grens VS - Mexico. Bron: Wikimedia. Auteur: Sgt. 1st Class Gordon Hyde.

Het Pentagon heeft 1 miljard dollar, bijna negenhonderd miljoen euro, toegekend voor de muur tegen Mexico, schrijft AP.

Het is het Amerikaanse Defensiehoofdkwartier Pentagon dat nu 1 miljard dollar heeft goedgekeurd voor de zuidelijke grensbewakingsmuur van Donald Trump.

Het onderzoek was gedaan door Homeland Security om de door de president aangekondigde noodsituatie rond de muur te ondersteunen.

Dit betekent dat het Ministerie van Defensie een 92 kilometer lange muur zal bouwen in Yuma, Arizona, en in El Paso, Texas.

Vice-minister van Defensie Patrick Shanahan zegt in een verklaring dat dit “het ministerie van Defensie machtigt om wegen en hekken te bouwen en verlichting te installeren om de doorgang van drugshandelaren te stoppen”.

De verklaring kwam enkel uren alvorens Shanahan de begroting van het Pentagon voor het Congres van de V.S. zou voorstellen en verdedigen.

“Kerstmis kwam vroeg deze week,” schrijft Donald Trump Jr. op Twitter.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8211 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Trump krijgt negenhonderd miljoen euro voor de muur

  1. Heel goed maar goe hou je die muur recht met zoveel tegenstanders .in midden van de muur een soort springstof steken bij vernietiging dat er een ontploffing plaatsvind zodat mensen er bang van krijgen de muur te vernietigen .want anders zal snel stukken verdwijnen in de muur dan haakt het ook niet uit

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s