Nieuw

Oostenrijkse monniken stoppen met het voeden van de “zielige daklozen” na geweld bedelzigeuners

Foto ter illustratie. © Samhälssnytt.

Na een aantal gewelddadige gebeurtenissen van de buitenlandse bedelaars stoppen de Oostenrijkse Franciscaanse monniken in Salzburg met het voeden van de “Roemeense bedelaars”.

De voedseldienst voor de armen eindigde officieel na een incident op zondag, waarbij vier Roemeense migrantenbedelaars met elkaar op de vuist gingen voor de Franciscaanse kerk, waarbij ook monnik vader Oliver fysiek werd aangevallen.

Ondanks hun schijnbare gebrek aan respect verstrekten de Franciscaanse monniken dagelijks voedsel aan ongeveer 40 EU-migranten, op een totaal van 90 in Salzburg. De zigeuners werden vaak dronken en gooiden sigarettenpeuken op de vloer van het klooster.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8211 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

1 Comment on Oostenrijkse monniken stoppen met het voeden van de “zielige daklozen” na geweld bedelzigeuners

  1. Vreemd dat ze gaan bedelen om voedsel als ze zelfs geld hebben voor drank en sigaretten…

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s