Nieuw

Libanon waarschuwt voor nieuwe vluchtelingengolf naar Europa: “Ze zijn niet tevreden met de economie van ons land”

De Libanese president Michel Aoun waarschuwt nu voor een nieuwe golf vluchtelingen naar Europa. De 1,5 miljoen Syrische vluchtelingen in Libanon zijn niet tevreden over de economische situatie in het land en zijn wellicht binnenkort op weg naar Europa, aldus Tass. Hij doet ook een beroep op Rusland om hulp.

De oorlog in Syrië is voorbij en de islamitische staat is voor honderd procent verslagen. Desondanks richten de Syrische vluchtelingen in Libanon nu hun ogen op Europa, aldus de president van het land, Michel Aoun.

Dat komt door de slechte economische situatie in zijn land.

– We hebben 500.000 Palestijnse vluchtelingen en ongeveer 1,5 miljoen Syriërs. Het is een hoog cijfer voor ons land. Syrische vluchtelingen die in Libanon wonen zijn niet tevreden over de economische situatie in het land en binnenkort beginnen nieuwe vluchtelingengolven naar Europa, zegt Aoun volgens Tass. 

– Het is in het belang van Europa om het probleem op te lossen, aangezien hun landen de eerste bestemming van de vluchtelingen zullen zijn, benadrukt hij.

De president doet ook een beroep op de Russische leider Vladimir Poetin om Libanon te helpen de vluchtelingen terug naar hun vaderland te repatriëren voordat het te laat is. In Libanon is men bang voor een “vreselijke economische uitkomst” vanwege alle vluchtelingen die ze hebben ontvangen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.159 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8014 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Libanon waarschuwt voor nieuwe vluchtelingengolf naar Europa: “Ze zijn niet tevreden met de economie van ons land”

  1. Veel syriers willen wel terug, maar zolang de VS met sancties blijft strooien zal de economie niet genoeg aantrekken. Daarnaast bezet Amerika illegaal de hulpbronnen van Syrie ten oosten van de eufraat. Ook traineert het de handelsbetrekkingen tussen Irak, Syrie en Libanon waardoor de handel ook achterblijft.
    Hierdoor zal inderdaad opnieuw een vluchtelingenstroom op gang komen naar Europa met dank aan de VS.

    Like

  2. Ze wilden oorlog; dat kregen ze; nu moet Syrie weer worden opgebouwd; net als europa in 1945. maar dat is werken; en DAT willen die aso “verrijkers” niet. Kunnen ze ook niet trouwens.

    Like

1 Trackback / Pingback

  1. Libanon waarschuwt voor nieuwe vluchtelingengolf naar Europa: “Ze zijn niet tevreden met de economie van ons land” – NIET TEVREDEN MET DE ECONOMIE??? BEDOELT EIGENLIJK DE UITKERINGEN? | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s