Nieuw

Klimaatakkoord coalitie daverend succes – Gletsjers groeien al voor implementatie

Sermeq Kujalleq (youtube)

Het CBS of het CPB, die lui die naar de door het kabinet gewenste uitkomst toerekenen, konden de kosten nog niet uitrekenen. De plannen, wat ze ook mogen behelzen zijn nog niet in werking gezet en voor het eerst in twintig jaar groeit de grootste gletsjer op Groenland weer.

Dat er in de tijd van de Vikingen die het Groenland genoemd hebben en er landbouw bedreven helemaal nergens een gletsjer te bekennen was en het sinds die tijd dus behoorlijk afgekoeld is, is een historische kleinigheid waar de klimaatdrammers maling aan hebben.

Nieuwe resultaten van OMG zijn vandaag verschenen in het tijdschrift Nature Geoscience. We ontdekten dat de grootste gletsjer van Groenland, Jakobshavn (ook bekend als Sermeq Kujalleq), voor het eerst in 20 jaar is gegroeid.

Op zich jammer, want Groenland zou ideaal landbouwgebied zijn als het niet vol lag met die vervelende gletsjers en een pak sneeuw.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

3 Comments on Klimaatakkoord coalitie daverend succes – Gletsjers groeien al voor implementatie

 1. syberspees // maart 26, 2019 om 23:26 //

  Links liegt alsof het hun lieve lust is. Volgens mij is het gegeven dat het in nederland de afgelopen 40 jr steeds minder sneeuw ligt te wijten aan chemtrails. Ook zo’n (((linkse)))hobby.

  Liked by 2 people

 2. Jack vanderVeen // maart 27, 2019 om 03:45 //

  rapport MUELLER is zo een sprekend voorbeeld. Alles dat niet lynxz denkt en handelt (zelfdestructie) zal eerst kapot moeten. indien politiek rechtsdenkenden en linksdenkenden twee verschillende rassen zouden zijn, dan zou ik (en met mij velen) nu in de bak zitten wegens extreem racisme. ik ga die smerige lynxze onberekendbare en zelfdestructieve meute steeds meer haten. men kan met al dat porem niet eens een normaal woord wisselen, want men is meteen een racist of discrimineerder. het gevolg: bezoek politiebureau wegens aangifte door je buren want meneer was te critisch over negers en andere lui(e)paarden

  Liked by 2 people

 3. skeeter // maart 27, 2019 om 21:14 //

  We zullen de lijpe linkerts maar niet een ijsbeer populatie rapport voor houden, ze hangen zich nog spontaan op.

  Liked by 2 people

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s