Nieuw

Frankrijk: Gebouwen in Marseille storten letterlijk in als gevolg van de niet-blanke invasie

De derde grootste stad van Frankrijk, Marseille, stort letterlijk in onder de last van de niet-blanke invasie, met ten minste drie gebouwen in het centrum van de stad in de afgelopen zes maanden als gevolg van overbevolking en niet-onderhoud – de kenmerken van alle derde wereldsteden.

Volgens een bericht in de krant de Guardian wordt de stad “geconfronteerd met de grootste crisis in decennia, omdat de inwoners van het centrum van de stad bang zijn voor historische gebouwen die in krotten zijn veranderd en kunnen afbrokkelen en uit elkaar vallen”.

Acht niet-blanken werden gedood in november 2018 toen drie overvolle gebouwen in het centrum van de stad instortten. Tot de slachtoffers behoorde een “moeder uit de Comoren die haar zoon die ochtend op school had afgezet, maar hem nooit heeft opgehaald, een schilder en bewoners uit Tunesië en Algerije”.

Niet-blanke bewoners van de ingestorte gebouwen halen hun bezittingen op onder politiebegeleiding, Marseille centrum, november 2018.

Twee gebouwen met appartementen op de nummers 63 en 65 Rue de l’Aubagne stortten plotseling in in de “vervallen wijk Noailles”, terwijl een derde gebouw, nummer 67, een paar uur later gedeeltelijk afbrokkelde.

Slechts één van de gebouwen, nummer 65, was bezet. “De anderen waren zo vervallen dat ze onbewoonbaar waren en dichtgetimmerd, hoewel de lokale bevolking zei dat ze vaak door krakers werden gebruikt”, zo bleek uit berichten in de media.

Een lokale ingezetene, Toufik Ben Rhouma, beschuldigde het stadhuis van Marseille van de ramp. “Het is hier de hel….. en nu sterven de mensen voor niets,” zei hij.

In 2015 waarschuwde een overheidsrapport dat 40.000 vervallen en gevaarlijke huizen een gezondheids- of veiligheidsrisico vormden voor 100.000 mensen, velen in het stadscentrum.

Honderden gezinnen in Marseille zijn de afgelopen maanden geëvacueerd uit appartementen waarvan gevreesd werd dat ze onveilig zouden zijn. Ongeveer 1.000 mensen – velen met een laag inkomen – slapen nog steeds in hotels, in afwachting van een nieuwe woning.

Volgens de krant Guardian heeft de “crisis de unieke samenstelling van Marseille in de verf gezet. Met een bevolking van ongeveer 850.000 inwoners. . zijn diverse samenleving wordt gezien als symbool van het moderne Frankrijk”.

Zoals Fenixx eerder berichtte is het multiculturele Marseille de gevaarlijkste stad in Europa.

In 2010 was dertig procent van de stad moslim, maar volgens de statistieken van de stad is minstens 41,8 procent van de mensen van 18 jaar en jonger “van buitenlandse afkomst” – dit betekent dat, gezien de aanhoudende immigratie en natuurlijke voortplanting, Marseille binnen vijftien jaar de meerderheid niet-blank zal zijn.

Een panorama van foto’s (hieronder) uit de straten van het centrum van Marseille illustreert het feit dat de niet-blanken het centrum van de stad al bijna volledig hebben overgenomen.

Dit is dus het lot dat elke Europese stad te wachten staat als de niet-blanke invasie niet wordt tegengehouden en teruggedraaid.

Bron:

France: Buildings in Marseille Literally Collapsing as a Result of Nonwhite Invasion

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

8 Comments on Frankrijk: Gebouwen in Marseille storten letterlijk in als gevolg van de niet-blanke invasie

 1. CurvedAir // maart 26, 2019 om 17:22 //

  De hotel-exploitanten zullen wel ontzettend blij zijn met deze import-bavianen onder de clientèle. Fatsoenlijke klanten zullen binnen de kortste keer wegblijven en de hotels zullen snel degraderen, net als de uitgewoonde gebouwen waar de parasieten uit vandaan kwamen.

  De fatsoenlijke doch uitstervende Fransman mag natuurlijk de rekening betalen, want de gelukzoekende ‘slachtoffers’, voornamelijk uit Noord-Afrika afkomstig, hebben natuurlijk geen geld.

  Enfin, als het aapvolk uiteindelijk in de nieuwbouw gehuisvest wordt, zal het niet erg lang duren voordat ook dit verpauperd is, en ook nu weer de mensen die deze invasie niet gewenst hebben wéér voor de rekening opdraaien.

  Of zou er toch een ommekeer ophanden zijn? Ik vermoed het ergste.

  Like

 2. Frankrijk stort letterlijk in onder het regime van flapdrol en socialist Macron. Er blijft niets meer over van het eens zo prachtige Frankrijk. Wat een zonde!

  Like

 3. Doodzonde van dit prachtige land dat ooit rijk was aan cultureel-historisch erfgoed, dat nu met de grond gelijk wordt gemaakt door deze cultuurverrijkers…

  Like

 4. Daniël // maart 26, 2019 om 19:01 //

  Het gaat een keer echt fout als de autochtone bevolking er klaar mee is. Of moet ik zeggen ‘het gaat een keer echt goed’?

  Like

 5. Die autochtone bevolking is al in de minderheid in Marseille.

  En gisteren las ik ergens dat 17% van de Parijzenaars wil vertrekken.

  Like

 6. Als je troep binnen haalt kan je troep verwachten, wil Macron meer of minder? Meer dus
  Ze willen leven als God in Frankrijk maar wel in dezelfde klerezooi als in de landen van herkomst
  Nou dat lukt aardig zo te zien

  Like

 7. Fubar, dat willen deze gelukszoekers dat de Fransen en op den duur ook wij onze landen verlaten
  Moet je Rotterdam zien ik woon er vlakbij ik ga nooit meer naar de stad

  Liked by 1 persoon

 8. Gladiator // maart 27, 2019 om 22:18 //

  at Yvonne en natuurlijk ook de andere mensen welke reageren,

  Beste,
  Is dit niet mooi om te zien………toch….

  En niet getreurd, dit is Marseille, lekker zuidelijk, maar Parijs is ook met de dag mooier aan het worden, toch…..

  Parijs ligt natuurlijk ook wat noordelijker dan Marseille……en Rotterdam ligt nog noordelijker maar geloof me, de olievlek is in beweging en drijft……..drijft steeds sneller deze kant op…..en wij staan erbij en kijken ernaar………………..en……. hahahahahahaha…..stemmen op Baudet……..want die brengt gelukkig de oplossing…….hahahahaha!!!

  Geweldig…..

  Gladiator
  Sorry, maar kan er alleen nog maar mee lachen, nee eigen gieren van het lachen!!

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Frankrijk: Gebouwen in Marseille storten letterlijk in als gevolg van de niet-blanke invasie | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s