Nieuw

EU neemt censuurwet Artikel 13 aan

De EU heeft voor het “anti-meme” artikel 13 gestemd. Verwacht veel meer censuur in de niet zo verre toekomst.

Het internet moet stuk en kapot want veel te veel mogelijkheden om de regimepropaganda te omzeilen. Het was nooit de bedoeling dat u onderstaand filmpje zou zien, dus dat zal in de nabije toekomst onmogelijk gemaakt worden.

Er is geen opstand in Frankrijk. Ik herhaal er is geen opstand in Frankrijk, en daarom berichten de MSM er niet over. En wat niet bericht wordt gebeurt niet. Dat u er toch iets van meekrijgt is de schuld van die verdomde alternatieve media.

Het is trouwens communisme en geen fascisme.

De EU is er niet om zich met echte problemen bezig te houden, die veroorzaakt de EU zelf. De EU is er om er voor te zorgen dat u de ellende niet kunt stoppen, en onderdeel daarvan is dat u het niet te zien mag krijgen.

Europese politici hebben gestemd voor het aannemen van artikel 13 en artikel 11 als onderdeel van ingrijpende wijzigingen in de regelgeving rond online auteursrechten. Het Europees Parlement heeft de wetgeving met 348 stemmen voor en 274 stemmen tegen aangenomen. (Wired)

De tegenstanders hadden gehoopt dat er op het laatste moment nog wijzigingen in de wetgeving zouden worden aangebracht, maar slaagden er niet in voldoende stemmen te vergaren. Julia Reda, een Duits lid van het Europees Parlement dat de Piratenpartij vertegenwoordigt die tegen de richtlijn inzake auteursrecht is, zei dat het een “donkere dag voor internetvrijheid” was. Margrethe Vestager, Europees Commissaris voor Concurrentie, zei dat het resultaat “geweldig nieuws” was.

Een stemming over het bespreken van amendementen – waaronder een amendement om artikel 13 en de artikel 11 ‘link tax’ uit de bredere auteursrechtwetgeving te verwijderen – werd met slechts vijf stemmen verworpen. De EU-lidstaten hebben nu twee jaar de tijd om hun eigen wetten aan te nemen die de Auteursrechtenrichtlijn in werking doen treden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

4 Comments on EU neemt censuurwet Artikel 13 aan

 1. Daniël // maart 26, 2019 om 18:55 //

  Goh. Verwonderlijk toch.

  Het maakt mij niet meer uit. Ik weet al tijden hoe de vork in de steel zit. Voor de domme massa is het echter te laat. Had je maar wakker moeten zijn.

  Like

 2. Hoog tijd voor een VPN dus. Plus alternatieve browser.

  Like

 3. antiislamnu // maart 26, 2019 om 23:04 //

  E.U = USSR

  Like

 4. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s