Nieuw

Elke dag twee kerken ontheiligd in Frankrijk

In Frankrijk worden elke dag twee kerken ontwijd, zo meldt Welt am Sonntag. Ook in Duitsland zijn christelijke kerken en instellingen al enige tijd het doelwit van aanvallen. Maar waar is de energieke verontwaardiging van de kerken, waar is de defensieve, consequente belijdenis van de bescherming van de staat?

In plaats daarvan: Bijna niemand schrijft of spreekt over toenemende aanvallen op christelijke symbolen. Zowel in Frankrijk als in Duitsland is er een welsprekend stilzwijgen over het schandaal van de ontheiliging en de oorsprong van de daders.

De WamS noemt op: 5 maart Ontheiliging van de katholieke kerk in Reichstett, Elzas: satanische symbolen, gebroken kerkramen. 7 maart Orgel beschadigd in de kathedraal van Saint-Denis, Parijs. 11 maart “Vandalisme” in Saint-Denis, Straatsburg. Brand op 17 maart in Saint-Sulpice, Parijs.

Het Heilig Sacrament werd ontwijd

In 2018 werden in Frankrijk in totaal 1063 aanvallen op christelijke kerken en symbolen geregistreerd, 185 ontheiligingen meer dan in 2017. Ter vergelijking: ongeveer 100 synagogen en moskeeën werden beschadigd.

In februari veroorzaakte een aanval op kerken in Lavaurus, Dijon en Nimes een sensatie en schok. In Nimes werd in Notre-Dames-des-Enfants de tabernakel opengebroken, er werd een kruis op de muren geschilderd met uitwerpselen en de hosties werden erin gedrukt. Het Heilig Sacrament werd ontwijd.

Voor Duitsland zijn alleen cijfers uit 2017 beschikbaar. Het BKA registreerde bijna 100 “antichristelijke aanvallen”, zo meldden Duitse kranten in februari 2018, droog in tekst en tegenstrijdig in aantallen.

Het is daarom de moeite waard om de essays van de “Preußische Allgemeine Zeitung”, Vera Lengsfeld en de AfD Bayern in herinnering te brengen. Ook hier is er een sluipende oorlog tegen alles wat het christendom symboliseert: Aanvallen op topkruisen (op bergtoppen), op heiligenfiguren onderweg, op kerken (ook gerapporteerd door PI-NEWS) en recent ook op begraafplaatsen.

200 ontheiligingen van kerken in Beieren
In Beieren zijn drie kruizen op de top het slachtoffer geworden van haat. Dader onbekend. De Preußische: “Tegelijkertijd met de verwoestingen op de bergen zijn er sinds ongeveer 2013 wijdverspreide verwoestingen in de valleien. Alleen al in Beieren worden momenteel jaarlijks ongeveer 200 ontheiligingen van kerken gemeld. Kruisen worden gebroken, altaars gebroken, bijbels aangestoken, doopvont omgedraaid en kerkdeuren beklad met islamitische uitspraken zoals “Allahu akbar”.

De “Preußische” trekt de logische conclusie uit de eenvoudige haat tegen het christendom en zijn symbolen: “Het is grotendeels geïmporteerd uit de islamitische wereld: Er zijn immers geen junks die geld nodig hebben, die Jezusbeelden onthoofden en de armen en benen van heiligenbeelden afsnijden om ze daarna aan te steken. Hoewel de afdeling strafrechtelijk onderzoek waarschuwt tegen “overhaaste conclusies”, komt het in zijn onderzoeken herhaaldelijk “jonge relschoppers met een migratieachtergrond” tegen.

Geen woord over de oorsprong van de dader
De WamS noemt in haar rapport uit Frankrijk natuurlijk niet de herkomst van de daders. Geen woord, zelfs niet de geringste hint, dat op enigerlei wijze zou kunnen leiden tot de verdenking van migranten. Er is alleen sprake van “jongeren” of “leerlingen” die op heterdaad betrapt werden door de pastoor-bisschop van Straatsburg, Didier Muntzinger, toen ze achter het altaar in zijn kerk Saint-Louis keken. Hij had een bijdrage kunnen leveren aan de opheldering over de daders, had signalement en taal moeten noemen.

Het is hetzelfde als bij de toenemende aanvallen op politieagenten, treinbegeleiders of reddingsdiensten in Duitsland: in plaats van man en paard te noemen, bijten de vertegenwoordigers van de betrokken instellingen, samen met de mediaverslaggevers, op hun tong. Concrete daders hebben geen etniciteit, diversiteit kent geen aanwijsbare daderprofielen. In geval van twijfel is de “woedende Duitse burger” verdacht in dit land, zoals Tichys Einblick onlangs schreef in verband met een Spiegel-verhaal waarin het consequent werd onderdrukt dat volgens de feiten 51 procent van de aanvallers van de reddingsdiensten een migrantenachtergrond hebben.

Arabische tieners vierden kerkbrand
Het dictaat van de Politiek Correctheid is tot stand gekomen en wordt gedragen door een laffe geestelijkheid als een monstrans. Men wil geen olie op het vuur gieten. Op deze manier wordt de voor de hand liggende waarheid over de antichristelijke razernij en de oorsprong ervan blijvend verdoezeld. Het zijn niet de daders die het risico lopen om verbannen te worden, maar degenen die de ontheiliging van christelijke symbolen durven associëren met de import van migranten. Zij worden beschuldigd van haat, onrust en racisme.

Uit angst voor racistische denigratie waren misbruikschandalen zoals die in Rochdale, Rotherham en Telford in Engeland in de eerste plaats mogelijk. In de sfeer van het taboe van Lord Voldemort om geen kwaad te mogen noemen, loopt de lijn van antichristelijke aanvallen dwars door Duitsland. In Garbsen op de A2 bij Hannover omhelzen Arabische en Turkse tieners elkaar op straat en vieren feest toen de Willehadi-kerk in 2014 in brand stond. De politie spreekt omfloerst van een “milieu-typische omgeving”, schrijft de “Preußische“. Martini-kerk in Bremen, St. Leonhard in Grafing en St. Anton in Passau, de kathedraal, de Moritzkirche, de protestantse Ullrichskirche in Augsburgs en St. Michael in München waren bedekt met Arabische “Allahu-Akbar” letters.

In Noordrijn-Westfalen werden figuren van de Maagd Maria, heiligenbeelden en wegkruizen “onthoofd”. De “Preußische“: “Bijzonder opvallend is het afsnijden van vingers en het ritueel onthoofden van de figuren, zoals het standbeeld van Franciscus in Lüdinghausen of de onthoofding van het Kind Jezus voor de Agatha-kerk in Dülmen-Rorup. Vandalisme? Misschien. Maar er is ook Sura 8 vers 12 in de Koran, waarin de islamitische plunderaars – de zogenaamde “strijders” – de opdracht krijgen om de hoofden en vingers van de “ongelovigen” af te snijden. Sura 8 wordt toepasselijk genoeg “De oorlogsbuit” genoemd.

In deze “vallei van de duisternis”, zoals de Straatsburgse pastoor Muntzinger de huidige situatie in de WamS in Frankrijk noemt, is ook in Duitsland niet echt herkenbaar aan het sterke en prominente verzet van de officiële kerk en oude partijen. De reflex van afkeer roert zich alleen als er ergens swastika’s worden gekliederd, want dan lijkt de indeling duidelijk en het gevaar om aan te raken klein te zijn. Als het gaat om het eigen (borst)kruis wordt het schaamteloos verwijderd, zoals de Duitse kerkleiders kardinaal Reinhard Marx en Heinrich Bedford-Strohm demonstreerden bij de Klaagmuur in Jeruzalem in 2016.

Bron:

Jeden Tag zwei Kirchenschändungen in Frankreich

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10115 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

8 Comments on Elke dag twee kerken ontheiligd in Frankrijk

 1. edwin vissers // maart 26, 2019 om 22:07 //

  Islamitische begrippen en hun betekenis. Deel 1.

  Graag wil ik nog iets zeer belangrijks met u delen over ‘jihad’ en ‘oemma-islam’.

  Het begrip ‘Oemma-islam’heeft n.l. met álle moslims te maken, waaronder ook de ‘gematigde’ moslims. Voor een goed begrip is uitleg van enkele islamitische begrippen vooraf noodzakelijk:

  Allereerst een paar goede documentaires over de ware aard van de islam.

  Islam: What everyone non-muslim needs to know (Dutch Subs) https://www.youtube.com/watch?v=DSVZ1Tphndg

  Three things you (probably) don’t know about islam

  The Quranic deception doctrine of islam (Belangrijk om hiervan kennis te hebben!!)

  ‘Dar al-Salam’= Huis van Vrede, waarin geen scheiding is van moskee en staat. Daarom worden verwesterde islamitische landen door strijders van de echte of ware islam aangevallen. Salam (vrede) is volgens de moslims pas mogelijk als wereldwijd alle volkeren zijn overwonnen en onderworpen aan de islam, als de ‘Dar al Islam’ heerst.

  ‘Dar al-Islam’ = Huis van de Islam, waar de sharia is ingevoerd, en niet meer wordt rechtgesproken door ‘kafirs’ (ongelovigen), maar door islamitische geestelijken. Dat betekent tegelijk afschaffing van alle wetten van het betreffende land en verwerping van de ‘Universele Rechten van de Mens’.

  ‘Dar al- Harb’= Huis (staat) van de oorlog. Zolang er geen wereldwijde salam heerst, is de islam in staat van oorlog met alle landen, die niet vallen onder Dar al-Islam.

  Sterker nog, de islam voelt zich zelfs aangevallen door alle landen die niet islamitisch zijn! Zo verkeert de islam in de Dar al-Harb in staat (Huis) van oorlog. Deze staten verkeren in grote spanning en strijd met de islam. Deze worden verdeeld in 2 groepen:

  – De afvallige en huichelachtige staten, die eenmaal de ‘zegeningen’ van de islam hebben gekend.

  – De kafirstaten die verkeren in wanorde, vanwege hun ‘achterlijke’ cultuur en wetten, ingegeven door hun onkunde en ongeloof.

  ‘Dar al-Kufr’ =Huis van Ongeloof, Kafirlanden met een belangrijke moslimminderheid.

  ‘Jihad’= Heilige Oorlog,Is een voornamelijk militair instrument om te komen van Dar al-Harb tot Dar al-Islam. Jihad kent 3 fasen:

  1. Religieus: het hart, het denken van het individu, de inspanning van het geloof.

  Het woord ‘Jihad’ betekent letterlijk: worsteling/strijd. Wat is de geestelijke worsteling voor iedere moslim? Lees:

  Koran 2:216

  ‘Oorlog is u opgedragen en het wordt door u gehaat.

  En misschien haat je iets terwijl het is goed voor je is, en misschien heb je iets lief terwijl het slecht voor je is. En Allah weet dat, en jij weet dat niet.’

  Koran 9: 73

  – ‘O jullie profeet, voer jihad (heilige oorlog) tegen de ongelovigen en de huichelaars (gematigde moslims) en wees hard tegen hen. En hun verblijfplaats zal de hel zijn en kwaad hun bestemming’.

  – Tabari IX: 69

  ‘ Arabieren zijn de meest nobele mensen op rij, de meest prominente en de beste in daden. We waren als eerste om te reageerden op de oproep van de profeet. Wij zijn de helpers van Allah en de getuigen van Zijn Boodschapper. We gaan oorlog voeren tegen mensen totdat zij geloven in Allah. Hij die gelooft in Allah en Zijn boodschapper heeft zijn leven en bezittingen tegen ons (moslims) beschermd. Als iemand niet gelooft, zullen we deelnemen aan de oorlog tegen hem voor altijd, in de zaak van Allah. Hem te doden is een kleine zaak voor ons ‘

  – Muslim: C9B1N31

  ‘Ik heb bevolen om deel te nemen aan de oorlog tegen mensen totdat ze getuigen van het feit dat Allah de enige god is, en gelooft in mij (dat) ik ben de boodschapper en in alles wat ik heb gebracht’. (streven naar wereldwijde overheersing)

  2. Politiek ideologisch: gebruik van woord, podium, pers, boeken, propaganda als culturele invasie met gedachtegoed en begrippenkader van de islam.

  3. Politiek ideologisch: De daad waarmee of op vreedzame wijze (babyboom, gebruikmakend van de democratie om vervolgens onze democratie omver te werpen). of op gewelddadige wijze de moslimsamenleving wordt verwezenlijkt met invoering van de sharia.

  In fase 2 van de Jihad wordt:
  a. Onderricht in moskee en school om gematigde moslims ‘Oemmabewust’ te maken en ook jihadbewust te maken.
  Zie:
  Dispatches – Undercover Mosque – The Return – (Part 1 of 5)

  (Besef dat de zogenaamde ‘gematigde’ imam aan het einde van het filmpje ook aan taqiyya doet.)
  b. Voorlichting naar de ongelovigen toe, door alle activiteiten als religieus voor te stellen (taqiyya!) zodat ze vallen onder vrijheid van meningsuiting en vrijheid van Godsdienst.
  David Wood: Three Stages of Jihad (Zeer belangrijk om kennis van te nemen)

  The Jihad Triangle (David Wood)

  Brandende kaars op 15-11-2015 18:11
  Islamitische begrippen en hun betekenis. Deel 2.

  Over de bedrieglijkheid van de islam.

  De islam kent 3 vormen van misleiding/bedrog:Allah wordt in de koran ook genoemd: de ‘grootste misleider/listensmid’.

  Taqiyya = Het misleiden/liegen en bedriegen van niet moslims, om de ware bedoelingen van de islam te verhullen en ter verbreiding van de islam. Taqiyya= een echte, grove leugen.

  Al Ghazzali (1059-1111), een van de belangrijkste theologen van de islam, vat het gebod van de taqiyya als volgt samen:

  ”Weet, dat de leugen op zich niet verkeerd is. Wanneer een leugen de enige manier is om een goed resultaat te behalen, is hij toegestaan. Daarom moeten we liegen wanneer de waarheid tot een onaangenaam resultaat leidt.”

  Zo verkondigde ayatollah Chamenei in een toespraak tot zijn geloofsbroeders in het jaar 2004: ”Misleiding, sluwheid, samenzwering, bedrog, diefstal en moord zijn niets anders dan middelen voor de zaak van Allah!”

  Adolf Hitler: ”Maak een leugen eenvoudig, blijf het voortdurend zeggen, en uiteindelijk gaat men het geloven.’

  Conclusie: De moslims hebben tijdens de 2e wereld oorlog veel van de nazi’s geleerd.

  Kitman= liegen door weglating. Door een halve waarheid te vertellen.

  Voorbeelden van Kitman:

  David Wood: Understanding the Islamic Bombing of the Boston Marathon

  The Quranic deception doctrine of islam

  Hudna = uitstel van Dar al-Islam, Je klaarmaken voor de strijd door de tegenstander uitstel te bieden, hem zand in de ogen te gooien waardoor zijn waakzaamheid verslapt, om vervolgens de tegenstander bij voldoende aanvalskracht bij verrassing te overwinnen. Dit is ook een vorm van islamitische misleiding!

  Dat deed ook Mohammed met de mensen van Mekka. Hij verbrak zeer onverwacht het 10 jarig verdrag van ‘staakt het vuren’, omdat hij ondertussen sterk genoeg was geworden om de Mekkanen bij verrassing in de pan te hakken. Moslims gebruiken dit ‘hudna-pricipe’ vaak ook als islamitisch excuus om gemaakte overeenkomsten met niet moslims te verbreken (Voorbeelden: Arafat en huidige Palestijnse leiders en Hamas).

  Zo worden de ‘Oslo akkoorden’ Tussen Israël en de Palestijnen in het Westen gezien als een vredes akkoord, maar in de islamitische wereld gezien als een Hudna akkoord om tijd te winnen en zich beter te bewapenen.

  Beluister:

  Why negotiations,dialog or “hudna” with muslims is an illusion for deceive and destroy https://www.youtube.com/watch?v=2d5q_fIi9GQ

  Moslims die nog ook in ons land in de minderheid zijn in een samenleving doen aan ‘Hudna’,

  Zij citeren nu vooral uit de meer vriendelijke maar opgeheven Medina verzen.

  Zodra moslims de overhand krijgen, hoor je hen uit de haatvolle- en oorlogszuchtige Medina verzen citeren.

  Zie:

  Hudna – Peace agreements and cease when Muslims are weaker (English Version)

  Hudna – Moslims willen geen vrede (Dutch Version)

  Arafat about The Oslo Accords, a “hudna”

  How Islam is Taking Over The World_ Islamization Explained

  Like

 2. edwin vissers // maart 26, 2019 om 22:11 //

  Islamitische begrippen en hun betekenis. Deel 2.

  Over de bedrieglijkheid van de islam.

  De islam kent 3 vormen van misleiding/bedrog:Allah wordt in de koran ook genoemd: de ‘grootste misleider/listensmid’.

  Taqiyya = Het misleiden/liegen en bedriegen van niet moslims, om de ware bedoelingen van de islam te verhullen en ter verbreiding van de islam. Taqiyya= een echte, grove leugen.

  Al Ghazzali (1059-1111), een van de belangrijkste theologen van de islam, vat het gebod van de taqiyya als volgt samen:

  ”Weet, dat de leugen op zich niet verkeerd is. Wanneer een leugen de enige manier is om een goed resultaat te behalen, is hij toegestaan. Daarom moeten we liegen wanneer de waarheid tot een onaangenaam resultaat leidt.”

  Zo verkondigde ayatollah Chamenei in een toespraak tot zijn geloofsbroeders in het jaar 2004: ”Misleiding, sluwheid, samenzwering, bedrog, diefstal en moord zijn niets anders dan middelen voor de zaak van Allah!”

  Adolf Hitler: ”Maak een leugen eenvoudig, blijf het voortdurend zeggen, en uiteindelijk gaat men het geloven.’

  Conclusie: De moslims hebben tijdens de 2e wereld oorlog veel van de nazi’s geleerd.

  Kitman= liegen door weglating. Door een halve waarheid te vertellen.

  Voorbeelden van Kitman:

  David Wood: Understanding the Islamic Bombing of the Boston Marathon

  The Quranic deception doctrine of islam

  Hudna = uitstel van Dar al-Islam, Je klaarmaken voor de strijd door de tegenstander uitstel te bieden, hem zand in de ogen te gooien waardoor zijn waakzaamheid verslapt, om vervolgens de tegenstander bij voldoende aanvalskracht bij verrassing te overwinnen. Dit is ook een vorm van islamitische misleiding!

  Dat deed ook Mohammed met de mensen van Mekka. Hij verbrak zeer onverwacht het 10 jarig verdrag van ‘staakt het vuren’, omdat hij ondertussen sterk genoeg was geworden om de Mekkanen bij verrassing in de pan te hakken. Moslims gebruiken dit ‘hudna-pricipe’ vaak ook als islamitisch excuus om gemaakte overeenkomsten met niet moslims te verbreken (Voorbeelden: Arafat en huidige Palestijnse leiders en Hamas).

  Zo worden de ‘Oslo akkoorden’ Tussen Israël en de Palestijnen in het Westen gezien als een vredes akkoord, maar in de islamitische wereld gezien als een Hudna akkoord om tijd te winnen en zich beter te bewapenen.

  Beluister:

  Why negotiations,dialog or “hudna” with muslims is an illusion for deceive and destroy https://www.youtube.com/watch?v=2d5q_fIi9GQ

  Moslims die nog ook in ons land in de minderheid zijn in een samenleving doen aan ‘Hudna’,

  Zij citeren nu vooral uit de meer vriendelijke maar opgeheven Medina verzen.

  Zodra moslims de overhand krijgen, hoor je hen uit de haatvolle- en oorlogszuchtige Medina verzen citeren.

  Zie:

  Hudna – Peace agreements and cease when Muslims are weaker (English Version)

  Hudna – Moslims willen geen vrede (Dutch Version)

  Arafat about The Oslo Accords, a “hudna”

  How Islam is Taking Over The World_ Islamization Explained

  Like

 3. edwin vissers // maart 26, 2019 om 22:14 //

  Islamitische begrippen en hun betekenis. Deel 3.

  ‘Oemma-islam’ = gemeenschap van moslims, het wereldwijde moslimbewustzijn.

  Dit is meer dan gevoel van verbondenheid. Het is de voedingsbodem naar wereldwijde Dar al-Islam! Dat verbindt alle moslims (soennieten, sjiieten, orthodoxen, vrijzinnigen, geletterden, ongeletterden, radicalen en gematigden) met elkaar. Hoe groter het Oemmagevoel, hoe groter de (jihad-) aanvalskracht.

  Het zijn dan ook de taken van imams om:

  – bij gematigde moslims het Oemmabewustzijn en de djihadbewustzijn te versterken.

  – naar buiten toe de schone schijn op te houden dat de islam slechts een vredelievende religie is! (Wat het niet is) (taqiyya!).

  Hoor hoe krachtig het ‘Oemmagevoel’ onder de moslims is (zeer verontrustend):

  What a Billion Muslims Truly Think

  De cijfers: IS en extremisme door groot aantal moslims gesteund

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2014/09/De-cijfers-IS-en-extremisme-door-groot-aantal-moslims-gesteund

  Driekwart Nederlandse moslims vindt Syrië-gangers helden

  http://www.motivaction.nl/kennisplatform/in-de-media/driekwart-nederlandse-moslims-vindt-syrie-gangers-helden

  Beluister ook:

  Brigitte Gabriel_ Islam Unveiled (3 of 8)

  Over de Moslimbroederschap en de islamisering van Europa

  Ook de Moslimbroederschap is staat overstijgend actief om het Oemma-islam en de Jihad bij moslims in Europa aan te wakkeren. Zij zijn het die achter alle rellen en onlusten zaten van de laatste decennia in de West Europese en Noord Amerikaanse steden!

  Bekijk eens de zeer verhelderende Noorse documentaire over de activiteiten van de Moslim Broederschap in Europa:

  Freedom, equality and The Muslim Brotherhood (full Norwegian documentary)

  Ook is het de koning van Saoedi Arabië die wereldwijd 90 % van alle moskeeën met oliedollars heeft gefinancierd. Hij financierde ook islamiseringactiviteiten zowel vreedzaam als gewelddadig.

  Tenslotte:

  Hoor wat Brigitte Gabriel een christelijke vrouw uit Libanon. (een kanjer!) zegt over gematigde- en radicale moslims!

  Brigitte Gabriel_ Islam Unveiled (3 of 8)

  Brigitte Gabriel_ Islam Unveiled (4 of 8)

  Beluister ook wat voor een fantastisch antwoord Brigitte Gabriël geeft aan een moslima op de vraag:

  ‘Waarom alle moslims zo zwart worden afgeschilderd, er zijn toch ook vreedzame moslims?

  Liked by 1 persoon

 4. Jack vanderVeen // maart 27, 2019 om 04:22 //

  Brigitte Gabriel heeft een groot punt aangehaald. beeindig politieke correctheid en zie de waarheid onder ogen van die (inmidels aangegroeid tot) 350miljoen gekken onder de moslims en benoem hen en isoleer hen wereldwijd.
  de history geeft het enige concrete antwoord omtrent de mogelijke gevolgen wanneer we hen de hand boven hun (smerige) koppen houden.

  Het valt ook op, liever gezegd: het zou ook moeten opvallen, dat alle ISIS overlevenden het betreuren dat zij ooit actief zijn geweest voor die duivelse organisatie. MAAR hoor je hen onderling raaskallen dan proeft men de haat die in hun koppen rondwaart.

  En wij? Wij passen mensenrechten en humane behandelingen op hen toe, terwijl zij ons, bij de eerste de beste gelegenheid, ons (inclusief de wel humane moslims, want dat zijn in hun ogen ook kafirs) koelbloedig zullen afmaken.

  Like

 5. Daniël // maart 27, 2019 om 08:25 //

  Zeer, zeer goede bijdrage! Zie en beluister ook Bill Warner, kenner van de islam.
  We vergeten echter te vaak de echte parasiet: het talmoedisch zionisme.

  Liked by 1 persoon

 6. Het is alsof ik mezelf lees (van niet zolang geleden). Maar we hebben een volgende stap gemaakt.

  Dat islam volkomen kut is staat buiten kijf. Maar islam zou machteloos zijn, het is tenslotte een achterlijke cultuur zei Pim al, als niet iemand het een zetje gaf om ons aan te vallen.

  Like

 7. Er is maar één oplossing: de kerken afsluiten met hoge ijzeren hekken en camerabewaking. De kerken alleen openen tijdens de H. mis en indien nodig twee bewakers bij de deur; deze maatregelen zijn helaas nodig dankzij de linkse politiek die al dat gespuis binnen heeft gelaten. Het zal nog wel even duren eer de rechtse politiek de door links veroorzaakte rotzooi heeft opgeruimd en tot die tijd zal het nodig zijn.

  Like

 8. Jennifer // maart 27, 2019 om 19:58 //

  En toen Hij uit de tempel ging, zei een van Zijn discipelen tegen Hem: Meester, kijk, wat een stenen en wat een gebouwen! En Jezus antwoordde hem: Ziet u deze grote gebouwen? Er zal niet één steen op de andere gelaten worden, die niet afgebroken zal worden.” (Markus 13:1-2)

  Like

1 Trackback / Pingback

 1. Elke dag twee kerken ontheiligd in Frankrijk – En geen woord van die pedofiele islamist/satanist | toodlessss

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s